Gość: kolo IP: *.elpos.net 02.03.07, 19:43 i superowo że tą babę w końcu wywalili, niepopieram pisowców ale ten ruchzdecydowanie popieram - odkleili od stola to wredne babsko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pik Nowy komisarz wprowadza tylende i tolwinskeigo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 20:02 tolwinski specjalista od kultury a tylenda od sztuki !!!!!!!!!! buchachacha!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Nowy komisarz wprowadza własne porządki 02.03.07, 20:29 Nie wydaje mi się by zarządca komisaryczny powinien reorganizowac cokolwiek. Chyba że z góry wiadomo kto ma te wybory wygrać. Wszak po wyborach bedzie kolejna "reorganizacja", jaki urząd to wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.elpos.net 02.03.07, 21:15 zeby nie takie zawirowania to grupa "bezczelnie łupiących" urzędy siedziała by przez 10tki lat, a tak co 4 -5 jest wietrzenie i to jest zdrowe dla organizmu:) oczywiscie nowi też lepsi pewnie nie są ale muszą się liczyć z tym że następni ich rozliczą i kraść z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.ten.net.pl 02.03.07, 23:38 Jakim prawem ( o sprawiedliwości nie wspomnę ) ten Pan przekreśla wszystko , co dobre i złe - w jego opinii. Jest tylko osobą" pelniącą funkcję" a tytułuje się "marszałkiem". Ten konkurs wpiera promocję nawet małych producentów z regionu. Czy Rafał Rudnicki potrafi promować kogoś bezintersownie? Jestem zbulwersowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.elpos.net 03.03.07, 14:17 to prawo nazywa się damokracja :) i bardzo słusznie następuje wymiana !!! Dośc Pani Bednarek płacze bo miała być dyrektorem gdzie indziej już sobie funkcję przyszykowała i ... niewyszło. A jeśli jest taaaka zdolna to firmy sie o nią bedą bić:) w co nie wierzę bo jak sama twierdzi nad konkursem pracowała z zsepołem od miesięcy !!!! w komercji robi sie bardziej efektywniw i kaonurs taki robią 1-2 odoby przez kilka tygodni a sławne Wrota Podlasia to najdroższy najbardziej badziewiasty portal w regionie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loł Bednarek do komercji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:22 racja niech idzie do firm komercyjnych a nie na posadki załatwiane przez kolesiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.ten.net.pl 02.03.07, 23:53 a, co ty przygłupie zrobiłeś w swoim dotychczasowym życiu? Ja też popieram PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.sub-66-174-93.myvzw.com 03.03.07, 02:25 Te "kolo", zlituj sie! Piszesz o p. Bednarczyk per "wredne babsko"; ja nie znam jej ale sie za nia ujmuje bo jej nazwisko jest upublicznione. Moze kiedys byles natretny w stosunku do niej i cie skarcila? Juz sobie wyobrazam jak bys mnie nazwal za tych pare slow opamietania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.csk.pl 03.03.07, 09:32 Jeśli "Gazeta" dobrze zanotowała wypowiedzi doradcy Rudnickiego, to odczytuję je jako aroganckie i prostackie. Ale może to już taki nasz los, że jak nie Giertych to Rudnicki. A co do Bednarkowej - za Wrota Podlasia i Podlaską Marke Roku powinna medal dostać, a nie taką laurkę od byłego redaktora Rudnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znik Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 11:14 Komisarze i politrucy Bez zaskoczenia przeczytałem, że Jarosław Schabieński, PiS-owski komisarz w samorządzie województwa, zaczął urzędowanie od czystek personalnych. Co prawda wprowadził się do Urzędu Marszałkowskiego tylko na trzy miesiące, nie ma za sobą mandatu demokratycznego, ale dla komisarzy takie zastrzeżenia, zawsze były nieistotne. Najważniejsze są kadry. Dlatego Schabieński z marszu zaczął od reorganizacji, zwolnień i wprowadzenia do urzędu swoich ludzi. Doradcą Schabieńskiego, czyli swoistym "politrukiem", został miejski radny Rafał Rudnicki. Drugim bedzie podobno Karol Tylenda, który - jak pewna brzydko pachnąca substancja - ma zdolność podklejenia się pod każdy okręt. Brakuje jeszcze tylko samozwańczego szlachetki Krzysztofa Tołwińskiego. Dosyć często w tekstach publicystycznych pojawiają się porównania metod działania braci Kaczyński i PiS do bolszewików czy też polskich komunistow . Te analogie są mimo wszystko nietrafione. Historia po raz drugi powtarza się w wyłącznie w wymiarze groteskowym. Dzisiaj można, co najwyżej śmiać się z sekciarskiego kultu jednostki, który wobec bliżniaków uprawiają tacy posłowie jak Marek Kuchciński czy Jolanta Szczypińska. Trudno też na poważnie brać głosy, że kłopoty takich ludzi jak Radek Sikorski, Ludwik Dorn czy Bronisław Wildstein wynikają z ich żydowskich koneksji. Te dymisje nie mają nic wspólnego z oparami moczaryzmu. Nawet jeśli ojciec Rydzyk i toruńska "czarna sotnia" odetchnęła z nieskrywaną ulga. IV Rzeczpospolita skończyła się, zanim się zaczęła. Rewolucji moralnej nie da się przeprowadzić w sypialni Renaty Beger. Dlatego dla dzisiejszego układu rządzacego liczą sie tylko stołki i trwanie przy władzy. Stąd też komisarzy i "politruków" mamy takich, jak cała IV Rzeczpospolita. Zbigniew Nikitorowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kononowicz pani bednarek do sądu IP: *.koba.pl 03.03.07, 10:27 Zostanie ona pozwana do sądu za wulgarne wypowiedzi na temat komitetu Podlasie XXI wieku i Krzysztofa Kononowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.ipt.aol.com 03.03.07, 13:44 W Bialymstoku Groza wieje. mizerny byly dziennikarzyna, cyniczny lizak i lawirant doradza komisarzom i krytykuje Bednarkowá, osobe od ktorej moglby sie duzo nauczyc, i ktora klasa przewyzsza go o trzynascie poziomow. kiedys byli jeszcze w tym miescie ludzie, ktorzy takim gnidom dawali pstryczka w nos, a gnidy pokornie, z kwiatami na kolanach przepraszaly tych, ktorym probowaly bruzdzic. Ale teraz czasy sie zmienily. Gnidy u wladzy, zapomnialy lekcje przyzwoitosci. Z gnidy rosnie Wesz. A Wesz zawsze bedzie wsza. jedyny dzinnkiarz w Tym miescie, to chyba zostal ZN. brawa dla Tego Pana. Szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.chello.pl 03.03.07, 14:48 bravo dla Nikitorowicza! w koncu się odezwał! Panie Redaktorze Nikitorowicz, niech Pan uważa na swoja drogę polityczną. Jest pan neofitą jako publiczny fukcjonariusz i szkoda by było pana i pana pióra, gdyby droga skręciła zamiast pracy organicznej i umiarkowanego występowania i komentowania tego co się dzieje, w stronę radykalizmu i cietego pióra. Z osoby wspierajacej wpierw IV RP i kaczystow a teraz emanujacą Tyszkiewiczowską obłudą i pierdołowatościa Tuska. To jest prośba do Pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.ten.net.pl 04.03.07, 12:22 Kochani, nie podniecajcie się. Czas kaczorów mija. Z niebytu wyciągnął ich niestetry Buzek, dając kartoflowi tekę ministra sprawiedliwości, ale do niebytu tak czy siak, wrócą. Miejmy nadzieję, że na zawsze, chyba, że znowu przepoczwarzą się w jakąś nową larwę, tym razem w SiP.Ja jestem optymistą. A schabieński i jego banda odejdą pokornie ze skulonymi ogonami już za 2,5 MIESIĄCA !!!! Nie wyszło w Suwałkach z prezydenturą, nie wyjdzie i tu w Białymstoku. A swoją drogą, pani Bednarek, powinna pani się cieszyć, że nie musi pani pracować dla tej bandy i oglądać ich schizofreniczno-maniakalne ślepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 13:20 bardzo sie cieszę że odchodza w niebyt:) i bardzo się ciesze że Bednarek też odchodzi i mam nadzieje że nie wypłynie w nowej roli jakiegoś dyrektora gdzies gdzie jeszcze komuchy maja władzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.koba.pl 04.03.07, 13:56 Możesz mi powiedzieć dlaczego Bednarek jest dla Ciebie "wrednym babskiem"? Dlatego, że jest profesjonalna, kreatywna i wiele dobrego udało jej się zrobić? Nie, dla Ciebie to nie jest ważne. Ważne jest, że pracowała przy Krzyżewskim i to ją dyskredytuje... w takim razie gratuluję wszystkim takiego prawa i sprawiedliwości. A Rudnickiemu i spółce życzę więcej klasy i kultury! Panie Rafale, może zamiast czystek na Wyszyńskiego zająłby się Pan miastem, chyba jest Pan radnym miejskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jach Re: Nowy komisarz wprowadza własne porządki IP: *.ten.net.pl 04.03.07, 17:31 Właśnie, wziął by się Rudnicki za porządki w mieście. Choćby za promocję miasta, która nie istnieje. A Schabieński, no cóż to narzędzie w rękach Zielińskiego. Dlatego wykonał rozkaz nie mając zapewne pojęcia o tym co robiła Pani Bednarek. I dlatego polityka jest ohydna a klasy politycznej w naszym województwei i regionie brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koń by sie usmiał koń by sie usmiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 17:38 koń by sie usmiał z takiej cenzurki, podpis tylko nalezy dać: Bednarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik "wrednym babskiem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 18:00 sie lepiej nie dopytuj szczegłów bo naprawdę napiszę :) pracowałem z tą przemiłą profesjonalistką i twierdzę że "wredne babsko" to bardzo łagodne określenie, a praca w UM jest kadencyja - z tym trzeba się liczyć - i sama powinna odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: "wrednym babskiem"? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.03.07, 21:25 Ja jednak zapytam... Na czym polegało jej bycie wredną??? Pytam z czystej ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: "wrednym babskiem"? IP: *.elpos.net 04.03.07, 23:38 popracuj z nią to zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UM Re: "wrednym babskiem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 10:18 racja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: "wrednym babskiem"? IP: *.euro-net.pl 05.03.07, 18:42 Ale co wrednego robiła? Dokuczała, obmawiała, była złośliwa? Bo "wredność" kojarzy mi się z mobbingiem. Proszę o szczegóły, skoro nazwisko już padło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisor Re: "wrednym babskiem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:56 popracuj sobie z nia to zobaczysz tu każdy ma prawo ocenic funkcjonariusz publicznego a przykłady po co? ta Pani nie jest tego warta by sie rozpisywać, profesjonalizm oceń po najgorszym portalu w mieście : wrotapodlasia - a potem zapytaj Bednarkowa ile ten szajs kosztuje miesiecznie - kopara ci opadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: "wrednym babskiem"? IP: *.euro-net.pl 05.03.07, 20:02 No wiesz, praca w UM leży(leżała) poza zasięgiem moich możliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: "wrednym babskiem"? IP: 82.139.152.* 06.03.07, 11:25 Jako pracownik Nationale była bardzo miła i kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: "wrednym babskiem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 17:49 i niech tam wraca bo widac urzad i premie bezprzerwy ją popsuły Odpowiedz Link Zgłoś