ogabiniak Re: Mial byc GROM 30.04.03, 06:39 Mial byc GROM i kilkuset chemikow. Wojna wygrana a tysiace Polakow pojedzie okupywac jedna z 5 irackich prowincji. Kogo pytano gdy pakowano nasz kraj w awanture wojenna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Mial byc GROM IP: *.student.pw.edu.pl 30.04.03, 07:06 ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mial byc GROM 30.04.03, 07:16 Witam ranne ptaszki!:) No, Stanislaw to ptaszek na pewno... A Ania...chyba idzie na basen...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Mial byc GROM IP: *.student.pw.edu.pl 30.04.03, 07:19 faktycznie;) zaraz zaraz... czy ja o tym pisalam? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mial byc GROM 30.04.03, 07:24 zaraz - albo duza bakteria! Nie ma sie czego bac - do wody w basenach dodaja podchlorek...;) (Dlatego musialem zakonczyc kariere plywacka - alergia) A Ty wyczynowo dla Polibudy czy rekreacyjnie dla Ani...? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Mial byc GROM 30.04.03, 07:28 ...to i tak masz fajnie, ja po basenie dwa dni choruje, ale i tak lubie raz na jakis czas poplywac, a co tam (Aniu, wszystkie style opanowane? Wiedzialem! Moja krew! ;) Odpowiedz Link Zgłoś