Dodaj do ulubionych

Przedszkole na Zagórnej

IP: *.koba.pl 07.03.07, 14:13
Witam wszystkich!! Co sądzicie o przedszkolu na Zagórnej?? Jaka jest tam
opieka?? Panie są miłe?? Niedługo chce córeczkę tam zapisać, bo to najbliżej
nas przedszkole. Będe wdzieczna za opinie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grażka Re: Przedszkole na Zagórnej IP: *.elpos.net 07.03.07, 21:43
      Jesli trafi do pani Eli to bedzie super extra :-)Nauczycielka z pomysłami i
      swietną osobowoscią :-)
      • Gość: Dorota Re: Przedszkole na Zagórnej IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.03.07, 23:50
        Boże,kobieto, nigdy
        • Gość: Mama-Kasi Re: Przedszkole na Zagórnej IP: *.koba.pl 09.03.07, 10:15
          Pani Doroto, dlaczego nigdy?? co tam jest nie tak??
    • Gość: jawn7 Re: Przedszkole na Zagórnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:09
      Na to wygląda że żadne przedszkole na Dziesięcinach nie jest dobre(chyba oprócz
      tego na Palmowej,do którego nie ma szans się dostać),a przecież trzeba dziecko
      gdzieś zapisać.Pytałam też o przedszkole na Gajowej i dostałam odp.aby nie
      posyłać tam dziecka.Mam wrażenie że odpisują tylko te osoby,których dzieci nie
      chodzą do tych przedszkoli,a chciałabym usłyszeć opinie rodziców
      uczęszczających tam pociech.W końcu te przedszkola też są przepełnione więc
      chyba nie jest tak żle z nimi.Pozdrawiam.
      • Gość: Grażka Re: Do Doroty IP: *.elpos.net 09.03.07, 14:36
        Czy to "nigdy" mialo sie tyczyc przedszkola czy pani Eli?Bo jesli przedszkola
        to -no comment a jesli pani Eli(blondynki) to bede bardzo jej bronic.
        • mamusiek2 Re: Przkole 09.03.07, 14:52
          Moge sie wypowiedziec na temat tych przedszkoli.Ja i moje przyjaciolki mialysmy
          dzieci poltora roku w 3 przedszkolach na Dziesiecinach (71,73 i 58) a potem
          dostalysmy mieszkania na Zielonych Wzgorzach wiec mam porownanie.W 58
          integracyjnym jest mnostwo dodatkowej oferty w zwiazku z tym z e to przedszkole
          integracyjne ale jej dziecko przejelo zachowania dzieci z zespolem Downa i
          zaczelo sie tak zachowywac wiec skutek byl odwrotny i żalosny,no i jeszcze
          kwestia do jakiej pani trafi ehhh.Na Dziesiecinach brakuje miejsc,walą tlumy a
          wiadomo jak jest duzo chetnych to mozna mniej popracowac bo po co sie
          przemeczac.Kazdy patrzy na oferty ale tak naprawde to wychowawczyni jest dla
          dziecka najwazniejsza.Radze popytac na osiedlu konkretnie o panie,jak sie
          zachowuja w stosunku do dziecki,jaka jest w stosunku do rodzicow itp.O 78
          slyszalam rozne opinie a to chyba dlatego ze jak,o ile pamietam sasiadka mowila
          mi ze czesto tam panie sie zmienialy.Teraz nasze dzieci chodza do przedszkola
          77 i kolezanki do 79 na Zielonych Wzgorzach i nie ma porownania.Piekne duze
          przestronne sale,duzo imprez,bardzo mile i kulturalne panie wozne a to tez
          wazne bo na Dziesiecinach dostalam od woznej kupe w majtkach dziecka do szatni
          w torebce i synek mial brudna pupe(kazdemu sie zdarzy sczzegolnie w nowych
          okolicznosciach) a tutaj wozna splukala majteczki i dokladnie wymyla dziecko
          a chyba po takich szczegolach tez poznaje sie kultura osob waznych dla naszych
          pociech,pozatym z moich obserwacji wynika ze wiekszosc pan usmiechnietych i
          kontaktowych i przypadkiem dowiedzialam sie ze w "moim" przedszkolu 77 pracuje
          metodyczka wychowania przedszkolnego a to tez chyba wazne bo chyba wiecej zajęc
          innowacyjnych i trzymaja reke na pulsie na calym osiedlu(sama jestem
          nauczycielka tylko w zawodowce ale wiem jak metodyczka potrafi "gonic" do
          innowacyjnej pracy).Dyrektorki tez sa bardzo fajne i reaguja na kazdy sygnal ze
          strony rodzicow.To tyle z moich doswiadczen,no ale kazdy moz emiec tam jakies
          swoje spostrzezenia.
        • Gość: up Re: Do Doroty IP: *.elpos.net 10.03.07, 11:59
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka