Dodaj do ulubionych

Cud - spotkanie z Karpowiczem

IP: 89.161.1.* 08.03.07, 15:20
Dziś o godz. 17.00 w Cabarecie przy ulicy Kilińskiego odbędzie się spotkanie
z Ignacym Karpowiczem, autorem książek "Niehalo" i "Cud".
Będę miał zaszczyt poprowadzić to spotkanie.
Zapraszam na rozmowy o ksiązkach przy kufelku piwa.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Cud - spotkanie z Karpowiczem IP: *.elpos.net 09.03.07, 12:48
      Wiesz co, bylam tam, uwazam ze slaba promocja, malo ludzi przyszlo, no i
      jeszcze jedno, byliscie nawaleni jak szpadle! I dlaczego w tym beznadziejnym
      Cabarecie, w ktorym juz dawno nikt sie nie liczy z klientem
      • Gość: wkoronkiewicz Re: Cud - spotkanie z Karpowiczem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.03.07, 14:58
        ha! jeśli chodzi o promocję, to nie ja byłem organizatorem tego spotkania.
        zostałem poproszony o jego poprowadzenie, a nie o promocję.
        że mało ludzi przyszło? a cóż to za wyznacznik jakości imprezy? jak dużo to
        dobrze? jak sobie siedzą na plecach? jak się depczą i przepychają? jak nie mogą
        się dopchać, aby cokolwiek zobaczyć i usłyszeć? jak nie ma czym oddychać? to
        wtedy jest okejos, tak?
        dzięki temu, że przyszło zaledwie kilkadziesiąt osób mogliśmy zrezygnować z
        mikrofonu i podwyższenia. mogliśmy usiąść tuż naprzeciwko Waszych stolików i
        prowadzić normalną rozmowę.
        co do zwrotu "nawaleni jak szpadle" to zapewniam panią, że zarówno ja, jak i
        pan karpowicz potrafimy wypić dużo więcej, niż te dwa piwa podczas spotkania.
        państwo zresztą też pili piwo, więc ja też mógłbym napisać "publika była
        nawalona jak meserszmity".
        niech pani zerknie na mój wczorajszy wpis. zapraszałem na rozmowy o literaturze
        przy kufelku piwa. tak tez było. nie rozumiem postulatu, że o ksiązkach można
        tylko z patosem i przy wodzie mineralnej. myśmy właśnie chcieli przy piwie i
        zartobliwie. co do tego mają szpadle?
        jeśli idzie o obsługę w cabarecie, to uwagi proszę kierować do właściciela
        lokalu.
        • Gość: ona Re: Cud - spotkanie z Karpowiczem IP: *.elpos.net 09.03.07, 16:16
          No dobrze, dobrze, uspokoj sie. Masz racje w wiekszosci rzeczy o ktorych
          piszesz. Zreszta rozmowa byla niezwykle ciekawa.

Ale troszke wciskasz, nie zrezygnowaliscie z mikrofonow, po prostu sie zepsuly,
          lokal zawalił.
          • Gość: wkoronkiewicz Re: Cud - spotkanie z Karpowiczem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 09.03.07, 17:36
            co? ja wciskam? ja wciskam?
            no może trochę. zawsze się troszkę wciska.
            miłego dnia!
            • Gość: dd Koronek przed tymi dwoma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:33
              były ze dwa jeszcze co najmniej
    • www.zieloni-bialystok.w.pl s m o g 10.03.07, 19:47
      kiedy w Poslce takie spotkania beda w normalnych lokalach w ktorcyh dymu
      paoiersosowego jest wiecej niz przy kominie kotlowni?
      • Gość: r.... s m o g ? raczej dym (twój) IP: 212.244.203.* 10.03.07, 20:35
        portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
        KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
        ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
        ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...bierzesz, jak piszesz, każdą kasę,
        trudno, czemu tylko wykorzystujesz ją inaczej niż życzą sobie PLACACY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka