Gość: rowerzyk Re: Zimno sie zrobilo... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 03.05.03, 17:56 annabl napisała: > ...znowu. Ale podobno tylko do poniedzialku. Jutro ma byc +18 wiec nie jest to takie znowu zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 03.05.03, 18:02 Wiem, wiem, tylko przemarzlam wczoraj i dzis, pod miastem troszke chlodniej, tym bardziej ze nie wizielam swetra, brr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Zimno sie zrobilo... IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 03.05.03, 22:06 annabl napisała: > Wiem, wiem, tylko przemarzlam wczoraj i dzis, pod miastem troszke chlodniej, > tym bardziej ze nie wizielam swetra, brr W takim razie gorrrraco :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 26.05.03, 16:57 ja tylko tak skromnie dodam, ze... b a r d z o c h c e a b y b y l o c h l o o o o o d n i e e e e j . . . . . . Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 09:57 u ,mnie tez zrobilo sie zimno. Jest tylko 25 stopni. Wczoraj padalo a dzisiaj nadal niebo jest zachmurzone. Wyciagnelem dlugie spodnie i koszule z dlugim rekawem. Jest tylko 25 stopni. Trudno zniresxc takie zimno.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 12:26 to doceniam poczucie humoru... w taki chłód... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 15:05 Ja juz marzne .... od tego wentylatora. DAJCIE FARELKE !!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Zimno sie zrobilo... 27.05.03, 15:20 a ja wlasnie widze sloneczko na listkach za oknem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 15:23 A to sie pochwale dzis bylam przy fontannie i mnie dzieciak pochlapał nananan :))))))) i sie troche chłodniej zrobiło ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 27.05.03, 16:23 piorka.. mila rzecz.. troszke do latania.. jak te, takie ten tego zwierzatka, ktore no.. y.. ...lataja? i jak tu nie zazdroscic ptakom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 17:59 a w taki upał pióra to tez nie za dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 28.05.03, 09:43 a ja wczoraj sie przeziebilem i mam katar. Wszystko przez te ochlodzenie..... Na szczescie dzisiaj temperatura juz jest woeksza niz 28 stopni, a moze bedzie lepiej.... A sam sie smailem z wlochow ktorzy przy20 stopniach nosili kurtki.... teraz pewnie tez bym nosil.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 11:43 U nas też ochłodzenie 23 stopnie wcieniu wczoraj było 30... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 29.05.03, 09:48 tu od kilku dni temperatuira wynosi okolo 25 stopni. Przeprosilem sie z dlugimi spodniami..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 10:51 nie wiem czemu jakoś jeszcze dziwi mnie trochę widok chopaków latajacych po mieście w krótkich kalesonkach , fajnie to wygląda , a jak krótkie galoty nosiłeś?????!!!! :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 30.05.03, 10:03 jestem bezpruderyjny (na plaze chodze w topless nigdy w bikini) ale wszystko ma swoje granice tym vardziej ze niestety mam krzywe nogi i w bardzo mini spodenkach nie wygladaja zbyt atrakcyjnie... tak ze nosilem powyzej kolan.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 14:31 prosze prosze powyżej kolan to nieźle !!!!!! toples tez mi nowina kazdy toples chodzi !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 01.06.03, 18:09 Kazdy? Ty tez? Chetnie bym Cie na plazy ujrzal..... Z mojej wiedzy o plazy w Ostii wynika ze 49,8% osob opala sie w topless a 49,2% wybiera bikini.... mniej wiecej.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:31 no widzisz , więc toplesowcy stanowią wiekszość nie licząc facetów, topless u facetów powinno równać sie bez gatek , wtedy bedzie sprawiedliwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 01.06.03, 23:04 zgadzam sie z przedmowca, przejdzmy od slow do czynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:40 a kto bedzie pierwszy z naszych chopców sie topless opalał ????!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 18:43 po poerwsze topless jest bez góry a majteczki są na dole o ile dobrze nkojarzę..... a po drugie gdzie poanie wasza estetyka.... wyobrazacie sobie 40 latków z brzuchem jak kaszalot opalających się nago. Przeceież wtedy trzeba by uciekać aby nie stracić zwroku... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:45 A wyobraź sobie aleksie panie okolo 80 opalające sie toples i cio ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 18:46 może na plaży powinno się nie wpuszczać osoby nie spełniajace kryteriów... albo takie panie powinny być karane mandatami za psusie wrazen estetycznych Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 18:48 A to kogo byś wpuścił ??? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 02.06.03, 21:24 no, Margot, teraz Twa bezcenna riposta:))))))))...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 12:21 łojeju !!!!!!!!! Jaki mnię zaszczyt kopnął powiem ci w tajemnicy ze annabl tez sie do tego nadaje :)))))) A skąd wiesz drogi aleksie ze nie klamie i nie jestem 80 - letnią babulka ????!!!! i jescze jedno jak ty pozbedziesz sie gatek to i ja przybęde topless :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 03.06.03, 16:44 wiesz droga Malosiu ryzyku, w końcu zycie polega na ryzyku.... ale wiesz jak naturyzm to pełna gebą, jak Adam i Ewa... I co Ty na to..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 03.06.03, 16:45 annabl napisała: > no, Margot, teraz Twa bezcenna riposta:))))))))...? Alex: Annabl jeśli chcesz się pt=rzyłaczyć to miejsca dla Ciebie nie zabraknie.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 20:25 no dobra jak adam i ewa powrót do korzeni :)))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 04.06.03, 17:22 dobra. :) Jestem za.... Gdzie i kiedy? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:06 już raz chcialam cie w metrze oblać ale cie nie było więc nie wim dzie ????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 10:39 w metrze na golasa? Może wybierzemy bardziej imtymne miejsce nad woda, co Ty na to? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:45 Ibiza ????????? od razu byśmy do jakiegoś fajnego klubiku wskoczyli :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 18:46 Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii, Chalkidykę.... Co preferujesz? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 05.06.03, 20:13 alex.4 napisał: > Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii, > Chalkidykę.... > Co preferujesz? Panderoza w Janowie Podlaskim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aand Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 20:14 :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 20:37 Gość portalu: aand napisał(a): > :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:))))))))) Alex: a ja w nie temacie.... czy ktos moze podać mi pomocna dłoń i wytłumaczyc... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl / 10.7.52.* 06.06.03, 16:23 Gość portalu: aand napisał(a): > :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:))))))))) Alez drogi Andrzeju, tu zaiste nie ma nic do smiechu, to jest arcypowazna sprawa. Moze zreszta chcesz sie przekonac? Ja tam wykonuje swoje stale numery, latwo mnie poznac, mam ognistorude wlosy do ziemi i wampirzy makijaz. Zapraszam Cie codziennie po 23.30. Wez ze soba jakichs forumowiczow. Moze byc naprawde sympatycznie. (a napisalam to ze smiertelna powaga) Anna Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 17:27 Gość portalu: annabl napisał(a): > Gość portalu: aand napisał(a): > > > :)))))))))))))))) Anka, brawo!!! Kto nie widzial nie zrozumie....:)))))))) > ) > > > Alez drogi Andrzeju, tu zaiste nie ma nic do smiechu, to jest arcypowazna > sprawa. Moze zreszta chcesz sie przekonac? Ja tam wykonuje swoje stale numery, > latwo mnie poznac, mam ognistorude wlosy do ziemi i wampirzy makijaz. Zapraszam > > Cie codziennie po 23.30. Wez ze soba jakichs forumowiczow. Moze byc naprawde > sympatycznie. > > (a napisalam to ze smiertelna powaga) > Anna Alex: Gdzie, kiedy jak.... i dlaczego ja nic nie wiem..... Zamieniam sie cały w słuch i czekam na uchylenie rĄbka tajemnicy.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 20:36 Gość portalu: annabl napisał(a): > alex.4 napisał: > > > Ibiza, to nie jest zły pomysł. zawsze tez mozna pojechać na Capri, Ostii, > > Chalkidykę.... > > Co preferujesz? > > > Panderoza w Janowie Podlaskim!!! Alex: Uppsss nie wiem co to jest..... Pozdxr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:38 No nie zartuj nie wisz co to panderoza , w janowie????!!!!!! kazdy szanujący sie podlasianin powinien wiedziec , to taki klubik , co tam grają takie fajowe zepoły disko zwane polo , ja to tylko z daleka widzialam ale moze ktoś tam był , A tak pozza tym to jednak wyłamię sie i powiem ze wolę Ibizę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 21:40 nie znam się na disco polo nigdy nie zgłebiałem tego gatunku muzyki, co jest oczywiście tylko kmoja wina. Przyznaje sie do olbrzymiej niewiedzy w tym zakresie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 05.06.03, 21:40 ok. moge z Toba lecieć, płynać albo jerchać na Ibizę.... :) Opłaca sie... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:28 OCHHHHHHHHH na prawdę możesz????!!!!!!!! no to świetnie , ale ty sponsorujesz a ipowim jeszcze ze preferuje samolot :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 10:45 A myślałaz że nie mogę?????????? :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:46 a tak na margineasie znowwu zrobiło się zimno.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:51 Wcale nie jest zimno !!!!!! jest dobrze :))) a o co chodziło z tym że nie możesz , tzn możesz zczy nie możesz sponsorować ??? to bede wiedziala czy sie pakować zaczynąc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:54 w tym roku jeszcze troche po Europie bedę jeżdził, choć w inne rejony raczejh na północ.... może zaczniemy nie od Ibizy? Ibiza bedzie na później, a zaczniemy od polski? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 14:57 Ja to ci powim zaczne od londonu i skoncze na londonie ...a dzie ty jeszcze bedziesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 14:59 To jeszcze nie jest pewne ale prawdopodobnie pojade na miesiąc do belgii i na troche do Szwajcarii choć te drugie jest troche mniej prawdopodobne, ale może wyjdzie Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 15:02 Achhhhh tak , a ja bede zgłebiać wiedzę o londońskich klubach i sklepach , oczywiście jak już wyjdę spracy i bede jeszcze zywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 15:05 a ja bedę siedsział w bibliotekach a poza tym zwiedzał. Choc akurat w Belgii raczej bedę ogladał miejsca mniej odwiedzane. Zastanawiam się aby z Brukselli pojechać na 2 dni do Paryża. Londyn tez jest fajny. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:15 a co ty tak po tych bibliotekach przesiadujesz , mól książkowy z ciebie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 06.06.03, 22:16 czasami trzeba. W zyciu na wszystko trzeba znaleść czas. I plażę nudystó i biblioteke... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:45 A nie lepiej nabrać ksiązek na plażę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 07.06.03, 19:47 jak nie chca ich z biblioteki wypozyczyć? Albo jak ksiazka jest w formie mikrofiszy? Gdyby wdszystko było takie proste.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:31 to można sobie wziąć lampę opalającą do biblioteki a na ścianie nalepić fototapete z gołą babą:) ( gołym facetem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 15:23 ja tez bylabym za facetem, tylko tak całkowicie gołym :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 08.06.03, 17:50 O ile rozebrana kobieta jest ideałem piekna to rozebrany facet wedle mnie budzi politowanie.... zupełnie nie rozumiem jak mozna się ogladać za fecetami. Szczeże móiąc nigdy nie rozumiałem dlaczego wszystkie kobiety nie są lesbijkami (przy czym że tak nie jest to wcale nie jest złe... :)))) Pozdr Głosuje za kobietą, a może nie jedną.... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 08:30 a mi zrobilo sie zimno... (wracajac do tematu) i nadal glosuje na ... faceta (nie lubie tego slowa), to moze w koncu zrobi sie cieplej alex.4 napisał: > Głosuje za kobietą, a może nie jedną.... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 10:05 annabl napisała: > a mi zrobilo sie zimno... (wracajac do tematu) i nadal glosuje na ... faceta (nie lubie tego slowa), to moze w koncu zrobi sie cieplej Jak nie słowo "facet" to zawsze można zamiennie: chłop, jegomość, osobnik, typ, gość, chłopak, mężczyzna, dżentelmen, postać rodzaju męskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 15:26 awee napisała: > Jak nie słowo "facet" to zawsze można zamiennie: chłop, jegomość, osobnik, typ, > > gość, chłopak, mężczyzna, dżentelmen, postać rodzaju męskiego ;) moze byc jeszcze: ten, ktory nie dzwoni, ten, ktory nie pisze, ten, ktory sam nie wie czego chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 16:11 to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co nie wie co che, to ten co wie co che.... i tak dalej? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.03, 20:36 A moze po prostu samiec ???!!!! okreslenie samiec mój ostatni ideał to facet z nowej reklamy peugeota , to jest dopiero gosc wie czego chce , wystukał se nawet fajoski samochodzik i teraz na niego laski lecą , i ja tez :))))))))))) pozytywny smiec to takze strażak sam co zrobi wszystko za dwóch i wogle mozna by tak wymieniać , ale czuję ze odbiegam od tematu... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 14:33 Pociagaja cię strażacy w brykach? A czy starażak może mieć taką fajna ekologiczną brykę, na dwa koniki ? :)))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Zimno sie zrobilo... 22.06.03, 22:18 alex.4 napisał: > to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co nie wie > > co che, to ten co wie co che.... i tak dalej? > Pozdr pewnie, że lepiej ;) pozdr. ps. i nie pytam gdzie można znależć. na razie nie wiem.:( Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 09:00 alex.4 napisał: > to moze zamiast tego co nie dzwoni lepiej ten co dzwoni, zamist tego co ni e > wie co che, to ten co wie co che.... i tak dalej? > Pozdr annabl napisała: > pewnie, że lepiej > ;) > pozdr. > ps. i nie pytam gdzie można znależć. na razie nie wiem.:( ...a jak sie taki znajdzie, to broń boże nie wieszać na żadnych fototapetach, tylko dać go szybciutko do sklonowania ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 14:35 zawsze temu co nie chce dzwonic mozna pokazać że powinien bardziej się starać... choc nie chcę tu coś móić bo nie chce Ci źle poradzić.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 23.06.03, 18:58 alex.4 napisał: > zawsze temu co nie chce dzwonic mozna pokazać że powinien bardziej się > starać... choc nie chcę tu coś móić bo nie chce Ci źle poradzić.... > Pozdr bylo minelo pozdr. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 19:56 a potem czasami człowiekowi żal że było mineło.... facet zawsze najbardziej uświadamia sobie ile znaczyła dla niego dziewczyna gdy się z nią roztanie. Raz zakochałem sie w dziewczynie którą rzuciłem.... ale ona juz nie.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 19:57 ja mam dzis dobrego humora więc powiem ci anablo ze taki idealny to ci powie : i want to be your lcky star :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 19:58 Gość portalu: malosi napisał(a): > ja mam dzis dobrego humora więc powiem ci anablo ze taki idealny to ci powie : > i want to be your lcky star :))))) Alex: Co znaczy icky? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.student.pw.edu.pl 23.06.03, 20:06 lucky Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 20:07 ale tam jest icky... :) Czepiam się, wiem.... ale taki już mój urok... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 20:09 ło matko zjadlam u ze szczescia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 23.06.03, 20:10 oj jak bedziesz zjadać ze szczęścia możesz szybko przytyć... :))))))) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 24.06.03, 15:52 a dzisiaj to sie zrobiło zimno, jakby zblizała sie jesień... :(((( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 17:05 Jest gorzej bo jest raz zimno a raz ciepło i ja już ise zamotalam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.03, 20:00 ciekawe jak bedzie w londonie ????!!!!! moze tam juz sniegu nawaliło hhyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 11:17 nie tak ostro. Londyn to mniejsza szerokosc geograficzna niz Bialy. Do tego to klimat kontynentalny nie jest, a morski.... wiec raczej napadalo.... A slyszalas o tych studentach z Olsztyna pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 20:09 nieeeeee a cóż tam studenty z olsztyna zrobili ????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 20:12 mieli pracować się i uczyć się. Ale pracy nie mieli, wiec są deporotowani do Polski Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:46 a tam mnie tam najwyżej deportują spod jakiego klubiku , wycienczona i w gazecie bedzie artykuł , na jedzenie nie mialy ale do klubiku poszly , oto przestroga dla młodocianych polskich obywateli !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 22:49 ale beda pisali w gazetach. Tylko musisz zabrac rozne kobiece kosmetyki, aby przyyszykowac sie do zdjecia jak bede cie deportowac.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Zimno sie zrobilo... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 22:54 jak mnie beda robic te zdjecie to ja bede juz nieprzytomna , wygłodniała bede sie walała dzies pod klubikiem w londonie , a co do kosmetyków to nie ma obaw , 3/4 bagazu , to śminki balsamy i inne tusze dożęsowe Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Zimno sie zrobilo... 25.06.03, 22:56 ach te kobiety.... no wiesz, ale jak beda Cie wynosic nieprzytomna to mozesz oskarzyc ich o molestowanie... jakies odszkodowsanie dostac, ktore potem przechulasz w Bialym z milymi osobami....:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl tra ta ta ta IP: *.student.pw.edu.pl 26.06.03, 09:54 straszysz malosi jakimis deportacjami, a po co? najwazniejsze, ze probuje i jedzie ja tak na marginesie zalozylam sobie ze nie wybiore sie do U.S.A. dopoki mnie nie zaprosza, i dlatego teraz zyje sobie spokojnie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: tra ta ta ta 26.06.03, 15:25 I bardzo dobrze że nie ejdziesz, Polska byłaby biedniejsza o Twoje piekno.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: tra ta ta ta 27.06.03, 00:07 :) jak miło, że ktoś mi prawi takie komplementy, aż nie wiem co odpowiedzieć:)) nastrój mi się zdecydowanie poprawił :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: tra ta ta ta 27.06.03, 09:12 Jest mi miuło, że jest Ci miło.... o to chodziło aby polepszyć Ci humor... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś