Dodaj do ulubionych

prawo jazdy, jaki ośrodek

01.04.07, 18:41
Napiszcie,jak wam się jeździ podczas kursu na prawo jazdy? jaki ośrodek
wybraliście? Czym kierowaliście się przywyborze? Czy instruktor jest w
porządku? Jaki jest? Ja jeżdżę w Akademii Startu, mam bardzo sympatycznego
instruktora, pana Mroza.
Obserwuj wątek
    • Gość: aleksandra Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.osiedle.net.pl 01.04.07, 21:42
      Bardzo dobry wybór ośrodka i instruktora. Juz kilka miesięcy jeżdżę swoim
      własnym samochodem i do dziś z sympatią wspominam naukę jazdy z panem Mrozem. A
      wracając do pytania: przy wyborze Akademii Startu kierowałam się jej dobrą
      opinią wśród znajomych. Co zaś tyczy instruktora to pozytywne posty o panu Tomku
      na tym forum pojawiają się od kilku lat.

Pozdrawiam, życzę samych przyjemnych jazd i szybkiego zdania egzaminu :-)
      • Gość: dominisia47 Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.euro-net.pl 04.04.07, 23:10
        witam
        ja mam prawko juz od rokujezdziłam w PEGAZIE z Robertem
        zdałam za pierwszym razem
        spokojny opanowany człowiek,dużo tłumaczy,bez nerwa polecam
        moj mąż niedawno robił tam kurs na c+e zdał za pierwszym razem wiec jestesmy
        zadowoleni z tego osrodka
    • etom3 Re: prawo jazdy, jaki ośrodek 04.04.07, 21:36
      też tam robię i też jeżdżę z tym instruktorem :)
      • Gość: dominisia47 etom gdzie jezdzisz?i z kim? IP: *.euro-net.pl 06.04.07, 00:11
        a moja kolezanka wczoraj zdała za 2 razem
        jezdzila w alfie i byl klops na egzaminie
        na doszkolenie poszla do Roberta z Pegazui zdala przy nastepnym podejsciu
        polecamy
    • Gość: kursantka zdawalnoSC w ośrodkach IP: 82.139.179.* 10.04.07, 19:42
      www.bip.bialystok.pl/?event=informacja&id=13481
      • Gość: adi Re: zdawalnoSC w ośrodkach IP: *.elpos.net 16.04.07, 11:50
        Ja nie polecam akademii startu, badziew straszny i tylko chca dodatkowa kase twierdzac, ze nie potrafisz jezdzic samochodem i musisz dokupic dodatkowe godziny (nie chca podpisac zgody na to ze ukonczyles kurs i wyjezdziles tyle i tyle godzin)!! Sam sie musialem odwolywac do tego, iz ich zaskarze. W wyniku czego juz nie mieli oporow przed podpisaniem mi kwitka.
        • etom3 Re: zdawalnoSC w ośrodkach 18.04.07, 22:33
          A moze nie umiałeś rzeczywiście jeszcze jeździc? Dlaczego nie podejdziesz do
          tego z pokorą? Tylko od razu szkalujesz ośrodek, we wszystkich zdarza się,ze
          nie chcą podpisac,jeśli kursant nie umie jeździć. Ja juz konczę kurs i sama
          widzę,ze jeszcze muszę dokupic kilka godzin. A kiedy powiedzial mi to
          instruktor, wcale nie odebrałąm jako próbę naciągnięcia mnie.
          • Gość: Adi Re: zdawalnoSC w ośrodkach IP: *.elpos.net 14.05.07, 17:03
            Tak nie potrafilem jezdzic na takim poziomie, zeby zdac egzamin.
            Jednak stwierdzenie w polowie kursu, ze jak dokupie u goscia godziny to wtedy moze uda mi sie zdac odrobine mnie zdeprymowalo i nie chcialem z nim miec nic wspolnego... Poza tym w aucie zawsze smierdzialo, bo "instruktor" z upodobaniem wcinal jajka (jedno raz mu sie rozlecialo na drazku zmiany biegow), cudownie sie takim autem jezdzilo ... <rzyga>. I pomijajac nawet ten smrod. Nie dokupilem u niego godzin poniewaz mialem swiadomosc, ze i tak mnie niczego nie nauczy, skoro przez 30 godzin nie potrafil. Napomne tylko, ze zamiast uczyc jezdzic po placyku sam wychodzil, a mi kazal przerzucac kasztany z jednego pojemniczka do drugiego powtarzajac przy tym manewry na placyku ( moze to jakies nowe techniki nauki jazdy ??:>).
            Dodam tylko z pelna swiadomoscia swoich slow, iz drugi instruktor, u ktorego dokupilem godziny (juz nie z Akademii Startu) nauczyl mnie o wiele wiecej niz ten poprzedni( w przeciagu 5 godzin)!!!.
            Akademia Startu to nabijanie ludzi w butelke. Nie polecam sciema sciema i jeszcze raz sciema!!!
      • Gość: dominisia47 Re: zdawalnoSC w ośrodkach IP: *.euro-net.pl 02.06.07, 23:23
        kto jeszcze się wpisze?
    • Gość: kasieNka Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.euro-net.pl 03.05.07, 16:26
      Witam
      ja robię w Pegazie u p.Roberta
      Jeżeli ktoś nie potrfi się denerwowac i stresowac innych to tylko Robert. Ależ
      on spokojny,cierpliwy i fajny,no i ma w sobie to coś-szkoda że ma żonę.....
      Juz prawie kończę kurs i nie boję sie egzaminu,czuję,że nie ma czego.
      Najważniejsze,że potrafi spokojnie wszystko wytłumaczy.
    • Gość: adam auto lider IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:51
    • Gość: michal Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 21:55
      gorąco polecam auto lider. miałem egzamin w zeszłym roku, jezdzilem z p.
      Tadeuszem Suchockim. Instrunktor genialny, bardzo ugodowy, jazda srednio 2-3
      razy/tydzien po 1-2 godziny. samochod - micra w benzynie, a nie w gazie czy
      dieslu, tak jak niektore szkoly bzdurnie zakupiły.1000 zł w ratach zupełnie
      dowolnych, osrodek na przeciwko u. skarbowego na swietojanskiej. z tego co wiem to
      zdecydowana wiekszosc od niego zdaje za pierwszym razem (w tym ja!! :) ). na
      prawdę gorąco polecam, z pewnością nikt nie sie zawiedzie.
      • Gość: kashia Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.bsk.vectranet.pl 08.05.07, 21:52
        to prawda, autolider i pan Suchocki też zdecydowanie polecam, jestem bardzo
        zadowolona
      • conveyor Re: prawo jazdy, jaki ośrodek 08.05.07, 22:33
        I co z tego ze Micra z gazem, a nie na benzynie?
    • Gość: Kursant - KAPEĆ AUTO reklama i to stara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 01:21
      czy naprawdę te stare chwyty - typu gdzie zdajecie i u kogo jeżdziecie
      strosowane przez Akadamię Startu Lisowskiego i Pegaza z panem Mrozem jeszcze są
      w stanie kogoś nabrać, że to jest autentyczne a nie robione prze ich
      sekratarki,
      albo Biali są id... albo tym facetom tak się wydaje - to jest naprawdę smutne,
      w każdym innym mieście już nikt na takie numery się nie nabiera a tu jeszcze to
      przechodzi,
      (ciekawe ile ta 30-letnia Carmen dostaje od Lisowskiego za każdy post - bo ile
      razy można na tym forum zdawać egzamin... )
    • Gość: hehhe Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: 82.139.179.* 13.05.07, 21:46
      a w akcesie zamiast nauczyć jeździc, mowią,jak oczarować egzaminatora-
      przekonać,ześmy panami samochodu... . wkurzają mnie, no i dlugo trzeba
      czekac,zanim instrukotor znajdzie wolną godzinę na jazdę.
    • nig1 Re: prawo jazdy, jaki ośrodek 14.05.07, 19:07
      a ja jezdzilam w PZM na Wierzbowej.bardzo przyjemnie mi sie tam jezdzilo.zdalam
      za pierwszym razem ,dokupilam tylko dwie godziny przed samym egzaminem,jak
      poszlam na pierwsza jazde to nawet nie wiedzialam ktore to sprzeglo a ktory
      hamulec.
      • Gość: kate Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.client.duna.pl 16.05.07, 09:48
        Ja robie w alfie.I w sumie narazie byłoby wszystko ok gdyby nie to,że jest masa
        ludzi i strasznie ciężko się umówić na jazdę,mimo,że jestem raczej dyspozycyjna.
        Teoria zaczynałam na początku marca,jest maj,a ja mam wyjeżdżone niecałe 10godzin:(.
        • Gość: mua Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: 82.139.179.* 16.05.07, 14:55
          i robisz u pana Czesława?ja nie mam problemów z umowieniem się z nim.
          • Gość: fc1 Re: prawo jazdy, jaki ośrodek IP: *.euro-net.pl 17.05.07, 08:33
            Tu ranking:

www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070516/BIALYSTOK/70516030
            • Gość: kapeć Ranking - ośrodki w Białymstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 22:31
              A słynna tu już - na forum akademia końca czy starytu w dalszym ciągu uważa że
              jest i tak pierwsza w mieście i wciska to wszystkim chętnym (jeszcze) naiwnym..
              • Gość: mua Re: Ranking - ośrodki w Białymstoku IP: 82.139.179.* 21.05.07, 15:03
                moja kolezanka chodzi do pzmot-u i chwali sobie bardzo:)
            • Gość: Kapeć ranking - lepiej przeczytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 00:40
              znowu się zaczyna - wypowiedzi nawiedzonych właścicieli ośrodków w roli
              kursantek -pegaz pzmot akademia końca - gdzie się najlepiej jexdzi - lepiej
              poczytać ranking - bo unich dalej wiszą na tablicach ogłoszenia, że są
              najlepsi...
              • Gość: dominisia47 Re: ranking - lepiej przeczytać IP: *.euro-net.pl 04.06.07, 19:14
                a największy problem ma kape
                kto chce to pisze
                ja polecam pegaz
                inni inne ośrodki a ty możesz poleci swój lub nie wypowiada się jak cie to nie
                interesuje
                ja nadal polecam pegaz
                a moj mąż też tam robił na ciężarowe i też miło wspomina-powtarzam sie ale
                polecam
                kape a ty gdzie robiłeśprawko?może polecisz kogoś innego?!
                • Gość: Kapeć dominisia47 - a Tata na czołg T34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 12:31
                  W ramach reklamy pegaza czy akademii końca to pewnie niedługo zabraknie ci
                  rodziny - podabnie jak carmen30 - mje propozycje to:
                  - Tata zrobił prawko u sympatycznego paja janka na czołg T34
                  - Wujka przeszkolił Gustig w lataniu na Maserschmitach
                  - Babcia zdała egazamin u Michała z latania na miotle
                  - koleżanka robi doatkowo prawko na przyczepę z obornikiem
                  i tak dalej - chyba że coś jeszcze wymyślicie - może szef da Wam pojeździć
                  starym punto
                  pozdro
            • Gość: EDG nie korzystajcie z AKCESU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 00:23
              nic dziwnego ze nie ma go w rankingu najlepszych. niekompetecja
              ogromna.brak instruktorow, chamstwo wlasciciela, olewcze podejscie
              do kursantow. porażka
    • Gość: Sylwia Odradzam Auto Plus na Sienkiewicza ! IP: *.ovh.net 28.08.07, 00:48
      Odradzam Auto Plus na Sienkiewicza .
      Robiłam tam kurs i jestem bardzo niezadowolona.
      • Gość: asiczek Alfa IP: *.cnb.com.pl 19.09.07, 03:33
        Polecam osrodek Alfa i pana Marcina.I teoria i praktyka fajnie prowadzone :) Nie
        moge im nic zarzucic...same plusy.Decyzja byla trudna...ale jestem zadowolona z
        wyboru,lepiej chyba byc nie moglo ;) Mialam maly dylemat ,ktory osrodek
        wybrac,ale kierowalam sie opinia znajomych i artykulami roznymi -np. tym
        www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070516/BIALYSTOK/70516030
        Zanim nie zobaczylam tego artykulu mialam watpliwosci ,bo Alfy w ogole w
        rankingu nie bylo,ale po przeczytaniu tego wszystko stalo sie jasne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka