wolny_wilk 14.05.03, 16:39 Albo na stałe. Jak to będzie - czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 14.05.03, 16:40 Jak to na stałe???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisia Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.swps.edu.pl / 192.168.15.* 14.05.03, 17:24 Ale dlaczego? I skąd to "na stałe"? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 14.05.03, 17:27 A Wilk znikł, pozostawiając nas bez cienia choćby odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 19:09 wilku to chyba jakis straszliwy zart!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: 204.17.79.* 15.05.03, 00:13 Miejmy nadzieje, ze wroci po tygodniu jako Swabodnyj Wolk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.student.pw.edu.pl 15.05.03, 00:41 musi miec swoje dzikie dni... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: 212.33.74.* 15.05.03, 08:45 Wilk nie znikaj ! bo wyslemy list gonczy i sila Ci tu sciagniemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.student.pw.edu.pl 15.05.03, 08:55 czyzby na mlode wilki oblawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 15.05.03, 09:01 Są dwie możliwości. Zezwolono na odstrzał wilków w tym roku i niech się na jakiś czas dobrze schowa, a potem wróci. Może być też tak, że na wiosnę wolne wilki łączą się w pary (dozgonnie) no i wtedy będzie kiepsko, bo może nie wrócić. :O Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 15.05.03, 09:42 Wilku co sie stalo, ze chcesz nas pozegnac Zycze Ci szybkiego powrotu Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 13:11 na pewno sie wystrachał tej obławy jestem pewna , sezon na wilki otwarty... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 15.05.03, 13:22 Wolfie nie chce zebys znikal...Pozwole sobie na komorke zadzwonic jak bede w Warszawie, cos o wilkach dla Ciebie mam. ps. A czy zastepstwo z bratem ustalies ;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 16.05.03, 10:19 to cala wataha.... ale wilkunie opuszczaj nas.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 15:27 byla kiedys taka pieśń diskopolowa i ośmiele sie ja tu zanucić : wracaj , wracaj , do mego świata lalalalal Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 18.05.03, 10:29 To bylo mocne Malosiu, aleniech zly wilk wraca z lasu..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 14:38 zly wilku , zly wilku , alez ty niedobry , chowasz sie dzies w lesie i pozerasz bobry ( to tak do rymu te bobry )!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 20.05.03, 09:08 i nadal nie chce wrocic.... to dopiero zly wilk.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 18:39 zły to on jest jusz na prawde straciłam nadzieję ochhhhhhhhh!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: 204.17.79.* 20.05.03, 23:29 A znacie bajke o Czerwonym Kapturku? Moze nasz Wilk tez lezy sobie w lozku i udaje babcie!?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 23:34 taaaaa pewnie lezy sobie z czerwonym kapturkiem hyh ... Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 21.05.03, 09:13 Taś, taś taś... Cip, cip, cip... Basia, basia basia... Do nogi!!! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Cholerka, jak się woła wilki? Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Wywolywanie Wilka z lasu 23.05.03, 09:26 nxa napisał: > Taś, taś taś... > Cip, cip, cip... > Basia, basia basia... > Do nogi!!! > Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... > Cholerka, jak się woła wilki? Wolfie, po Guinessie na glowe...? Albo po dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 21.05.03, 10:17 A może miał trzydniówkę i suszy go do tej pory: www.grzyby.consoft.com.pl/waszkiewicz/026.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 21.05.03, 10:48 to juz troche dlugo.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 21.05.03, 10:51 O 16:39 będzie równy tydzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.dipol.tkb.net.pl 21.05.03, 14:40 no prosze to moze mu ten tydzien w łózku z czerwonym kapturkiem wystarczy ?????!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: 204.17.79.* 21.05.03, 19:10 Po tygodniu Czerwony Kapturek pewnie zna na pamiec kazde pekniecie lub zaciek farby na suficie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 22:09 biedny kapturek , chyba ze mają na suficie lusterko hhhy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 22.05.03, 09:06 a moze to jest najbardziej niezapomniany tydzien w zyciu czerwonego kapturka.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.03, 14:21 no jak z tej strony na to patrzec , to moze rzeczywiscie kapturek moze byc zadaowolony , ale co z wilkiem przecie kazdy ma swa wytrzymałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: 204.17.79.* 22.05.03, 23:48 Wlasnie, wlasnie, kazdy wilk ma swoja wytrzymalosc, miejmy nadzieje, ze nasz Wilk tez i wkrotce do nas wroci...Umeczony, ale szczesliwy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 23.05.03, 11:36 albo moze jego serce nie wytrzymalo wysilku? Wilku odezwij sie martwimy sie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 14:59 serce jak serce ale co z resztą ?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 23.05.03, 15:01 ja wiem, ze to czarnowidztwo, ale dla mnie gdy ktos sie tak zegna to znak ze idzie szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. IP: 204.17.79.* 23.05.03, 20:17 Do szpitala, powiadasz?... Miejmy nadzieje, ze nie da sobie amputowac...ogonka. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 23.05.03, 20:35 Gość portalu: Oka napisał(a): > Do szpitala, powiadasz?... Miejmy nadzieje, ze nie da sobie amputowac...ogonka > . > > :))) ...jaki szpital??? Zbliza sie sesja - Pani Doktor juz sie zapomnialo jak to jest? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 10:02 Własnie wilk sie odciął bo musi trche sie podszkolić i tyle , a potem wróci do nas 20 razy (conajmniej) mądrzejszy i nas oświeci :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 13:40 oswieci nas jak kupi odpowiednie silna zarowke.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 13:41 wilku opowiedzialbys jak to bylo z tym czerwonym kapturkiem.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 14:08 alex.4 napisał: > wilku opowiedzialbys jak to bylo z tym czerwonym kapturkiem.... > Pozdr Czerwony kapturek możesz włożyć między bajki (albo na głowę, w zależności od humoru). A wróciłem tylko dlatego, że obiecałem Malosi lody i chcę ją upewnić, że obietnica nadal aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 14:13 wolny_wilk napisał: > A wróciłem tylko dlatego, że obiecałem Malosi lody i chcę ją upewnić, że > obietnica nadal aktualna. Jak to się mówi: "Słowo się rzekło, kobyłka u płota." Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 14:17 a moze wrociles bo ktos Ci cos obiecal, do Warszawy w czerwcu jade :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 25.05.03, 17:42 chatka_ napisała: > a moze wrociles bo ktos Ci cos obiecal, do Warszawy w czerwcu jade :))) Chatko, z Tobą mam również inne możliwości kontaktu, a Malosi nie znam nawet e- maila. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 21:10 Drogi wilku widze ze nie rzucasz słów na wiatr , i czuje sie zaszczycona ze wróciłeś własnie dla mnie ochhhhh :))))))))))))))) a emajla nie znasz bo mi sie nigdy logować nie chce ale proszę mój drogi malosi@gazeta.pl podaj czas i miejsce :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Z˙egnam sie˛ z forum na co najmniej tydzien´. 26.05.03, 01:21 Gość portalu: malosi napisał(a): > podaj czas i miejsce :)))))))) Miejsce wiadome, czas do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 26.05.03, 07:36 Oj Wilku, Wilku. Znikasz bez wyjaśnienia, ludziska się martwią, snuję domysły, wabią, a Ty nic. I nagle zamiast wątku "Dzień dobry wróciłem", słowa wyjaśnienia, usprawiedliwienia od rodziców to umawiasz sie z dziewczyną na lody!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.03, 10:58 A z drugiej strony , to troche sie martwie rzeczywiście kurcze co ten wilk robił jak go nie było moze z inna na lody chodził ?????!!!! no ale cóz , rozumiem ze mężczyzni wolą konie ..... czasem trzeba im wybaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 27.05.03, 09:26 ja szczerze mowiac nie rozumiem jak mozna wolec konie nad kobiety, ale jeden woli jablka a drugi corke ogroddnika..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 18:14 to prawda , no cóz pozostało sie z tym pogodzić ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 28.05.03, 09:41 ale mimo wszystko nadal tego nie rozumiem.... owszem zawsze podpisuje wszelkie petycje przeciwko zabijaniu koni i wywozeniu ich do wloch (nomen omen) ale to ze facaet woli konia od kobiety tego nie rozumiem.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 11:45 To zależy po prostu od przyzwyczajenia alex :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 29.05.03, 09:46 nadal tego nie rozumiem.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.03, 10:54 moze powinieneś wykonać mały test czy doswiadczenie (jak na chemii) do doświadczenia potrzebny ci bedzie 1 koń i jedna baba oraz 2 tygodnie czasu , następnie zamykasz sie z koniem na tydzień , a potem z babą na tydzień i porównujesz z kim ci było fajniej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 30.05.03, 09:57 byl taki dowcip.... wedrowiec szedl pustynia. Naszla go ochota na sex. Ale mial tylko wielbladzice. Postanowil ja wykorzystac, ale ta nie byla mu posluszna. I wteduy nagle pojawia sie samochod a w nim piekna kobnieta. Samochod sie zatrzymal i popsol. Kobieta mowi do wedrowca aby moze jej pomogl. On naprawia samochod a ona wdzieczna za to mowi mu zrobie wszystko o co poprosisz. A on na to czy mozesz przytrzymac wielbladzice.... Stanowczo zadnychdoswiadczen z konmy. W tym doswiadczeniu moge uczestniczyc ale pod warunkiem 2 tygodnie z baba i 0 tygodnia z koniem.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.03, 14:33 dobreeeeeeee hah asz siem poplakalam :)))))))) no ale wtedy doswiadczenie nie bedzie mialo sensu :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 01.06.03, 17:49 Gość portalu: malosi napisał(a): > dobreeeeeeee hah asz siem poplakalam :)))))))) no ale wtedy doswiadczenie nie > bedzie mialo sensu :((((((( Alex: Dlaczego bez sensu. Weznie sie pieniadze za przeprowadzenie eksperymentu. Dobrze sie bedzie bawic. Czego jeszcze wiecej trzeba oprocz blekitnego nieba..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 01.06.03, 11:20 Gość portalu: malosi napisał(a): > moze powinieneś wykonać mały test czy doswiadczenie (jak na chemii) do > doświadczenia potrzebny ci bedzie 1 koń i jedna baba oraz 2 tygodnie czasu , > następnie zamykasz sie z koniem na tydzień , a potem z babą na tydzień i > porównujesz z kim ci było fajniej :)))))) A tego nie rozumiem? Co to za przyjemność zamykać się z koniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.03, 22:43 dobra , ja tam nie znam sie na koniach , może ktoś wymyśli sensowniejsze doświadczenia , prosze bardzo !!!!!!!!! ja sie moge ze świnka moją zamknać najwyżej bo ona fajna jest :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 02.06.03, 10:17 Gość portalu: malosi napisał(a): > dobra , ja tam nie znam sie na koniach , może ktoś wymyśli sensowniejsze > doświadczenia , prosze bardzo !!!!!!!!! ja sie moge ze świnka moją zamknać > najwyżej bo ona fajna jest :)))))))) No to ja proponuję z koniem na tydzień wyjechać na bezdroża. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 02.06.03, 18:56 ale ta świanka to normalny prosiaczek czy morska wersja? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 12:26 proponuje zmienić trochę wersję wilka , ze świniakiem na tydzień na bezdroża , świniak jest trochę morski choć pływać za bardzo nie lubi :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 03.06.03, 16:32 czy jeżdzić na swiniaku przez tydzien? W jednej z ksiąg przygód Tytusa Romka i Atomka oni tuczyli świnie ucharakteryzowaną na dzika, kiedy swiania przytyła to chcieli zawieść ją do punktu slupu zywca, ale Tytus wybrał ddrogę na skróty kilkadziesiąt kilometrów dłuższą i prosię schudło do kości Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.03, 20:32 Mojego świniaka sie nie je!!!!!! on kochany i milusi i sie przytulać lubi do mnie :)))))))))))))))))))))) dzie go na żywiec sprzedawać o nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 04.06.03, 17:19 a kto Ci chce go sprzedać. Przytulaj się dalej to on wylinieje.... i bedziesz miała nagiego swianiaka..... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 04.06.03, 17:20 a włąśnie wilka ostatnio nie ma dużo Sesja, czy konie, a moze.... Wilku jesteśmy z Toba, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.03, 22:08 Sugerujesz ze od mojego przytulanie sie linieje???!!!!!!!!!!!!!! to mozesz zapomnieć o adami i ewie ty niedobryyyyyyyyyyyyy zraniłeś me uczucia ..... a ja dziś i tek niewesoła , mam ochote kogos nabić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 05.06.03, 10:41 jak chcesz kogoś nabić. Na pal? Dlaczego dziwczynka jest smutna. Może uda sie problem rozwiazać. No dobrze Przepraszxam jeżeli poczułaś się urażona.... przepraszam Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 13:44 nei szkodiz drogi aleksie , chciałam kogoś nabić , ale nie na pal tylko nakopać go albo poszczypać , albo jeszcze lepiej pogryźć , bo mnie wkurzyły lepki u fotografa , bom zaniosła im zdjecia na cd rw i zrobili nie to co trzeba a mi byly potrzebne i zaczeli tiu tiu tiu ze moze ja jaka zakochana ze złe zdjecia im dałam , ze oni to mogą pomóc , wiesniaki !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 05.06.03, 18:45 mówisz ppogryść lubisz sado-macho:) Ale to to Cie spotkało to dyskryminacja kobiet. Oni dyskryminowali Ciie za płeć. powinna nakopać im liga kobiet. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.03, 21:44 Nie liga , tylko ja im powinnam zlać mordy !!!!!! jestem agresiv!!!! chyba powróce do mego pomysłu biegania z maczugą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 05.06.03, 21:47 a swoja drogą w jakim ubranku chcesz latać z maczuga? To możwe być bardziej ekscytujace niz sadzięłm wsześniej Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 09:14 Hyyyyyyyyyyyh oczywiście ze w dresiku , nie???!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 06.06.03, 10:57 a ja myślałem że w jakiejść skórze, takiej co wiecej pokazuje niż zasłąnia.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.03, 22:48 Czasami wyobraźnia płata figle, ale jezeli zyjemy w matriksie to mozesz sobie mnie zrobic ubraną w co chcesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 07.06.03, 00:03 Ja mam spora fantazje...... mysle ze wzbudzalabys zainteresowanie wybitne gdybym to ja ksztaltowal Twoje kreacje :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALOSI Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 19:39 dziekuje bardzo na razie wystarczy mi własna stylistka jesli chodzi o ubiór :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 07.06.03, 19:40 a jaka jest Twoja stylistyka??????? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.03, 22:39 jest moja i tyle , moje ubrania sa dokladnie takie jak ja czyli różnorakie ale fajne , bo mi sie podobają strasznie lubie kolorowe rzeczy i duże kwadratowe okulary to jest to !!!!!!!!!!! i moze czasem lumpexy :)tam sa czasem takie fajowe rzeczy , troche przerobić i masz takiego ciucha ze łojoj!!!!!!!!!!a jakze ty bys mnie chciał stylizowac????!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 08.06.03, 19:16 oj myslę, że wszyscy za Toba by się ogladali i rozdziawiali paeszczę z zachwytu.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:21 Wole już zeby nie roździawiali , bo jszcze im tak na zawsze zostanie ... to nieprzyjemne , i tak już za duzo spotykam chłopców z 'leszkami' na wieżchu uszczęśliwionych Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 08.06.03, 19:23 a swoja droga ciekawy jestem czy dla dziewczyny nieprzyjemne jest jak lustruje ją taki facet a potem leci mu slinka.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:30 Oblechaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! oblechaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 08.06.03, 19:33 muszę kończyć. Niestety mój czas minął. Pa do jutra. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 08.06.03, 20:31 Wcale się nie żegnam ale na własną prośbę utrudniłam sobie domowy dostęp do komputera. Mianowicie dzięki nadprzyrodzonym zdolnościom sprawiłam że mysz komputerowa odmówiła posłuszeństwa. ( działa tylko góra-dół) :))) Kabelki sprawdzone na wstępie potem kulka zrestetowany komputer - i nic, nie działa :(( Sąsiedzi wyjechali, domownicy również, znajomych gdzies poniosło a ja nie wiem jaką nową mysz sobie sprawić. I pytam tutaj... Jak mysz jest najlepsza? Ps Wilku przepraszam, że tak na tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabiniak Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 09.06.03, 07:43 awee napisała: > > Wcale się nie żegnam ale na własną prośbę utrudniłam sobie domowy dostęp do > komputera. Mianowicie dzięki nadprzyrodzonym zdolnościom sprawiłam że mysz > komputerowa odmówiła posłuszeństwa. ( działa tylko góra-dół) :))) Kabelki > sprawdzone na wstępie potem kulka zrestetowany komputer - i nic, nie działa : (( > Sąsiedzi wyjechali, domownicy również, znajomych gdzies poniosło a ja nie wiem > jaką nową mysz sobie sprawić. I pytam tutaj... Jak mysz jest najlepsza? > > Ps Wilku przepraszam, że tak na tym wątku... Moze wystarszy wyjac kulke i wyczyscic wnetrze myszy bo zbiera sie czesto fajny brudek. Zrob to zaostrzona zapalka, w zadnym wypadku metalem i wydmuchaj. Aha- no i wyciagnii na ten czas mysz z komputera:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re 09.06.03, 08:51 ogabiniak napisał: > Moze wystarszy wyjac kulke i wyczyscic wnetrze myszy bo zbiera sie czesto > fajny brudek. To zostało uczynione w drugiej kolejności :) Nie wystarczyło :( > Zrob to zaostrzona zapalka, w żadnym wypadku metalem i wydmuchaj. W żadnym wypadku nie było też żadnego metalu - wiem że z myszami trzeba ostrożnie i łagodnie:) Prośby, zaklęcia, błagania, obietnice białego i żółtego sera też nic nie dały:( Nawet nie straszyłam kotami.... > Aha- no i wyciagnii na ten czas mysz z komputera:) Natenczas Wojski chwycił na tasmie przypiety Swój róg bawoli długi cętkowany, kręty ..... Ach to nie ta bajka :) Aczkolwiek na głowie posiadam jasny kolor włosów to umysł też mam jasny i myślący:) Mysz w pierwszej kolejności została odcięta od sprzętu...( ale nie nożem oczywiście ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Żegnam się z forum na co najmniej tydzień. 09.06.03, 20:44 awee napisała: > > Wcale się nie żegnam ale na własną prośbę utrudniłam sobie domowy dostęp do > komputera. Mianowicie dzięki nadprzyrodzonym zdolnościom sprawiłam że mysz > komputerowa odmówiła posłuszeństwa. ( działa tylko góra-dół) :))) Kabelki > sprawdzone na wstępie potem kulka zrestetowany komputer - i nic, nie działa : (( > Sąsiedzi wyjechali, domownicy również, znajomych gdzies poniosło a ja nie wiem > jaką nową mysz sobie sprawić. I pytam tutaj... Jak mysz jest najlepsza? > > Ps Wilku przepraszam, że tak na tym wątku... No problemmo. A co do myszy to proponuję rozebrać ją na czynniki pierwsze i wyczyścić każdą część z osobna. Jeśli to nie pomoże to jako nowego gryzonia polecam Genius Wireless WebScroll+NB (zwłaszcza, jeśli masz drobne dłonie, gdyż jest ona trochę krótka). 145 zł, ale warta tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Cena też Genius :) 09.06.03, 21:22 wolny_wilk napisał: > No problemmo. > A co do myszy to proponuję rozebrać ją na czynniki pierwsze i wyczyścić każdą > część z osobna. Jeśli to nie pomoże to jako nowego gryzonia polecam Genius > Wireless WebScroll+NB (zwłaszcza, jeśli masz drobne dłonie, gdyż jest ona > trochę krótka). 145 zł, ale warta tej ceny. Ha! za taka cenę to ta mysz powinna sprzatać, prasowac i piec ciasta:) Co do rozebrania starego gryzonia to już żadne czyszczenie mu nie pomogło. Śmierć totalna. Nowy jest, ale nie aż tak rasowy :) Czas bowiem naglił. Może kiedyś rozważę zakup...... Niemniej dziękuje za sugestię. Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk I sprostowanie. 09.06.03, 20:45 Moje nieobecności nie są spowodowane bynajmniej sesją, końmi, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: I sprostowanie. 09.06.03, 20:46 nie chcesz pisać nie pisz, ale może uchylisz rąbka tajemnicy? :) Pozdr Miło że jesteś tu z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: I sprostowanie. 09.06.03, 21:04 alex.4 napisał: > nie chcesz pisać nie pisz, ale może uchylisz rąbka tajemnicy? :) > Pozdr > Miło że jesteś tu z powrotem Zabrzmi to bardzo arogancko i podpadnę wielu osobom ale mówi się trudno: Zainteresowane osoby wiedzą, o co chodzi - reszta nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: I sprostowanie. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 17:25 Zapytam sie tarota o co chodzi .... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: I sprostowanie. 10.06.03, 18:53 Gość portalu: malosi napisał(a): > Zapytam sie tarota o co chodzi .... Podpowiem: Czerwonego Kapturka też tu nie ma. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wilk pantoflarz?????? 11.06.03, 09:19 Jak rozumiem czerwony kapturek nie pozwalał Ci hasać swobodnie..... :) Pozdr Dla czerwonego tyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Wilk pantoflarz?????? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 23:02 A ja pozdrawiam wszystkie czerwone kapturki które wilk już zjadł i nikt nie zdążył ich odratować ... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wilk pantoflarz?????? 12.06.03, 14:12 czerwone kapturki? no moze są czerwone prezerwatywy. Ale aby je jeść? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Wilk pantoflarz?????? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 19:36 haaaaaaaaah ja mysle ze to wszystko mozliwe jest , ale sa tyż truskawkowe wiec mogą być dobre :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wilk pantoflarz?????? 12.06.03, 19:39 wiem ze są truskawkowe. Ale chyba jeść się specjalnie nie nadaja... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Wilk pantoflarz?????? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 12:57 Jak człowiek głodny to zje wszystko nawet czerwone kapturki Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wilk pantoflarz?????? 13.06.03, 16:19 ale czy czerwone kapturki są zjadliwe, czy są strawne? Mnie się wydaje zę guma nie jest zbyt zjadliwa.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: Wilk pantoflarz?????? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:59 mój świn wszystko zjada Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Wilk pantoflarz?????? 14.06.03, 01:52 ale moze sie opkazac ze pewne rzeczy w zyciu on zje tylko raz w zyciu..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś