dotera 16.08.26, 09:00 Gdy z kimś się utożsamiałem pozytywnie z reguły się myliłem. Negatywne intuicję z reguły się sprawdzały. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Spiski na odwrot 16.08.26, 09:05 To jest to co mówiłem kilkukrotnie. Nie słuchać ludzi , kierować się intuicja. Niestety u mnie słuchanie intuicję pokrywa. Podczas gdy mam ją całkiem dobra . Kiedyś nawet psycholog to zrozumiała Odpowiedz Link
dotera Re: Spiski na odwrot 16.08.26, 09:09 Zarówno ludzie kłamią jak i słowa dotyczą ego i psychologicznych uwarunkowań. Teren absolutnego kłamstwa. Intuicja mówi prawde Odpowiedz Link
dotera Re: Spiski na odwrot 16.08.26, 09:11 Ale czemu więc nie pozytywne intuicję? Życie to nie bufet Odpowiedz Link
dotera Re: Spiski na odwrot 16.08.26, 09:22 One też są. Tylko moje życie wmanewrowywalo mnie w terytoria wrogie z reguły. Dziś w epoce mediów o to nietrudno. Jak powiedział jogin zawsze jest mniejszość która ma dużą energię do robienia zła i bierna większość wpłaca dobro. Odpowiedz Link