Dodaj do ulubionych

W Juchnowcu Górnym śmierdzi zgodnie z prawem

IP: *.bialnet.com.pl 27.04.07, 20:08
Artukul mowi prawde smierdzi przy szkole, w szkole i kilometr od chlewni. W
moim domu (oddalonym o kilometr) czuc smrod , a na WF musimy chowac sie do
szkoly dla mojej klasy jest to duze utrudnienie poniewaz mamy codziennie WF
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: W Juchnowcu Górnym śmierdzi zgodnie z prawem IP: *.tor.primus.ca 28.04.07, 04:51
      To trzeba zmienic prawo, kto pozwolil na chlewnie w poblizu szkoly?
      Ten smrod z chlewni to trucizna, powinni ja natychmiast zamknac. Od kiedy
      swinie soja ponad ludzmi?
    • Gość: baba Jola Re: W Juchnowcu Górnym śmierdzi zgodnie z prawem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 22:47
      na układy nie ma rady mafia rządzi
    • www.zieloni-bialystok.w.pl znaym winnych z PIS, PO etc 29.04.07, 14:35
      ten przepis o braku normy na smrod to chyba efekt lobbyingu Stokłosy z
      PSL,ktory powstzrymywal wprowadzenie normalnych cywilizowanych przepisów
      europejskich z kolegami mysliwymi zministwerstwa niszczenia srodowiska ????

w wysypisko w Hryniewiczach to efekt afery Putry jak byl prezesem tegio
      wysypiska +Tur,Sawicki,Kozlowski jako zarzad miasta, Ostwoski od nieudancyh
      Inwestycji (jak zatopiony tunel itp)- zamiast segregowac smieci zbudowali za 70
      mln niedzialajhacy zaklad przetwarzania, ktory zamiast 100% smieci przetwarza 5%

Wprowadzenia systemu segregacji odpadów dla 100% odpadów np. poprzez
      wprowadzenie dwupojemnikowego systemu zbiórki odpadów (suche - do segregacji i
      mokre - do kompostowania - informacje na ten temat:
      www.zieloni.osiedle.net.pl/segregacja-odpadow.htm).
    • Gość: starszy uczeń W Juchnowcu Górnym śmierdzi zgodnie z prawem IP: 82.139.175.* 30.04.07, 10:24
      A ja nie wątpie że śmierdzi, ale nie róbcie tragedii. Z taką tak intensywnie śmierdzi tylko przez te kilka dni kiedy ten gospodarz musi wywiezc gnojowice na pole. Szkoła jako jednostka edukacyjna i świadoma powinna wiedziec i sie znac na takim minimum jak dobra praktyka rolnicza. Przepisy unijne wymagają spełnienia rzędu wymogów by móc gnojowice wylac na pole.Podziekujcie unii-przeciez tego chcieliście! A nawiasem mówiąc KTO pozwolił na budowę szkoły w odległości jak to podaje artykuł 100m? Przeciez zabudowania w których choduje sie zwierzęta są tam od lat, a szkoła sami wiecie. Urzędasy, którzy postawili szkołę w kupie gówna, w jakim stoi siedą cichutko cichutko. A dyrekcja niech nie ściemnaia, że wymieniła okna z powodu smrodu, bo sie nie wyrabiali z ogrzewaniem a kanapki i tak na parapecie zamarzały. Z reszta taka jest tendencja i wątpie zeby w całum Białymstoku śmierdziało świniami-a okna wymieniają. Ostatecznie dodam ze mi w Białymstoku śmierdzi spalinami i to tak ze po przyjeździe tu (a musze bo się ucze) z Juchnowca mam Mdłości u bóle głowy. Wiec co tu ściemniac na wiosce śmierdzi jak na wiosce,a w mieście jak w mieście. Nie brońmy ptakom latac jak to powiedział skiba.
    • Gość: ktoś W Juchnowcu Górnym śmierdzi zgodnie z prawem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 15:30
      Nie wiem czy zadajecie sobie wszyscy z tego sprawę, że gdyby tak w Polsce
      zamykano chlewnia po chlewni za smród to niebyło by gospodarki. W końcu ludzie
      niemieli by miejsc pracy i w sklepach niebyło by mięsa. Te pare dni kiedy musi
      być gnojowica wywieziona, można przeżyć. Zresztą ludzie obudźcie się, to nie
      Warszawa to małe miasteczko!
      • www.zieloni-bialystok.w.pl filtry wyłapująće smród 06.05.07, 16:33
        W CAŁEJ eUROPEI TEZ HODUJA SWINIE, PO PROSTU SA STREFY OCHORNNE I FIKLTRY NA
        WYWIETRZNIKI KTORE WYŁAPUJA SMRÓD

NA WYSYPISKACH SMIECI JAK SMIECI SA POSEGREGOWANE TO ZYWNOSC SIE KOMPOSTUJE W
        PRYZMACH I POJEMNIKACH I TEZ NIC NIE SMIERDZI
        • Gość: r.... co ze sprawozdaniem finansowym za 2006? IP: 80.54.13.* 06.05.07, 16:42
          www.pozytek.gov.pl/OPP,-,obowiazki,sprawozdawcze,724.html
          portalwiedzy.onet.pl/4868,17230,1382280,czasopisma.html
          KAŻDA KASA JEST DOBRA O ILE JA UMIEJĘTNIE WYKOZYSTASZ I W ZAMIAN ZA NIA NIE
          ROBISZ TEGO CZEGO SOBIE ZYCZY PLACACY LECZ ROBISZ TO CO TY CHCESZ-TAK JAK JA TO
          ROBIE A CZEGO TY NIGDY NIE BEDZIESZ UMIAŁ

slawni.wegetarianie@op.pl, 03.01.2007 22:35...termin minął w marcu a na stronach
          ministerialnych, tych na których sprawozdanie powinno być-nic...ręce ci sie
          trzęsą, pewnie właśnie je piszesz i wyjaśniasz swój stosunek do powierzonej ci
          kasy, taki jak w cytowanym tekście...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka