Gość: zdeterminowana IP: *.bsk.vectranet.pl 28.04.07, 20:09 Czy może mi ktoś polecić? naprawa elektroniki i blacharstwo, poszukuję rzetelnego i uczciwego specjalisty w rozsądnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lechu Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.koba.pl 28.04.07, 20:48 mogę polecić elektromechanika Mietek Szarlej ul.Białostoczek 1 (przy sklepie TESCO) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woźnica Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.chilan.net 28.04.07, 21:06 podałeś nazwisko właściciela, a naprawia kto się trafi, tak zresztą jak wszędzie, 2 tygodnie popracuje i dziękuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeterminowana Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.bsk.vectranet.pl 29.04.07, 16:09 Może jeszcze jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z??? Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.bsk.vectranet.pl 03.05.07, 15:03 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc12 Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.13, 17:12 Szarleja proponuję omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
pini111 Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 03.05.07, 21:14 Na Wierzbowej, przy PZMOT w warsztatach - ostatni warsztat po lewej stronie. Pytać o Adama. Tzn. Adam na pewno naprawia sumiennie, co nie znaczy, że pozostali tak nie robią. Niemniej Adama polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 09:48 Podaj model auta i co konkretnie trzeba zrobić. Obawiam się , że trzeba będzie odwiedzić dwa zakłady (specjalizacja). Ja osobiście z blachą pojechałbym do auto kolor przy bodajże Familijnej-ceny standardowe (wysokie) ale za to normalni ludzie i jakość ok. a z elektroniką do warsztatu przy Ciasnej (od Pułkowej).Ten elektryk z Białegostoczku też jest ok-kiedyś korzystałem. W obu szefowie sympatyczni i nigdy nie miałem wrażenia że robią mnie w konia. Odradzam korzystanie z serwisów autoryzowanych -warsztaty wyposażone super ale fachowość "panów mechaników" żenująca, a rachunki wzięte chyba z sufitu. Tzw garażowcy to istna loteria , ceny trochę niższe niż gdzie indziej ale ich wiedza ogranicza się do naprawy aut typu polonez czy żuk.Blacha po naprawie zacznie gnić po pół roku a nowoczesnej elektroniki niech lepiej nawet nie dotykają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.bsk.vectranet.pl 05.05.07, 16:41 Chodzi o centralny zamek i alarm w renault. W jednym z ww zakładów właśnie byłam dwukrotnie z powodu wyjącego alarmu, ale oprócz zainkasowania peniędzy niestety nie widzę rezultatów, alarm nadal wyje w nocy. Nie dostałam rachunku, więc za drugim razem za przegląd i "naprawę" tego samego musiałam znów płacić, bo nie uznali tego za reklamację. Dlatego poszukuję kogoś sprawdzonego kto nie zrobi mnie wiecej w balona. Samochód jest powypadkowy, może z tego powodu elektronika szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK 66 Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.nycmny.east.verizon.net 06.05.07, 13:26 Blacharstwo i lakiernictwo polecam Ci AUTO-JANMAR przy ul.Slonimskiej 2 w Bialymstoku.Naprawiaja tak,ze klijent jest ich reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.bsk.vectranet.pl 10.05.07, 23:01 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.bsk.vectranet.pl 22.05.07, 15:17 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seweryn Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.net-com.net.pl 16.07.13, 11:07 mogę tylko podpowiedzieć gdzie nie jechać - Nigdy nie naprawiaj samochodu, ani nie rób badań, ani geometrii nic w zakładzie na Wierzbowej 10 MOTOTRANSPORT. MASAKRA - robią bardzo żle, drogo, majster robi co innego a ustalałeś co innego, zrobią tak żebyś do nich wrócił i naprawiał więcej. Obsługa straszna - nieuprzejma i nie zależy im na jakości wykonanej naprawy - partacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Sprawdzony warsztat samochodowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 00:09 bujałem się sporo z samochodem swoim, brata, żony nie raz. Sporo warsztatów w białym leci w kulki , nawet nie macie pojecia ile. Znajomy polecił Moto-Mar na Hetmańskiej 38, warsztat w podwórku jakby. Kurde, jestem generalnie w lekkim szoku jak chłopaki ogarneli autka. Po pierwsze, ceny rewelacja, naprawdę doradzą rzetelnie w co warto inwestować a w co nie. Czy oryginał czy zamiennik, pokażą różnice i zasugerują. Po drugie, szybkość ogarnięcia tematu. Rano postawiłem , po dosłownie kilkunastu minutach telefon , ile za części , ile naprawa. I to nie była jakaś tam małą wymiana żarówki czy oleju, tylko kilka rzeczy na raz. W innych warsztatach jak robiłem rozeznanie to usługa + części około 1700zł , u nich zdecydowanie mniej. Myślałem na początku że może coś mało i coś odwalą, ale jak odebrałem auto i pojeździłem sobie, dopiero zrozumiałem że poprzednie dwa razy w inych warsztatach to było totalne nieporozumienie. Tak zaje***ej obsługi i profesjonalizmu to ja , a raczej moje furki nie doznały jeszcze. Dla zainteresowanych, oto adres, moto-mar.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
roberth78 Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 22.05.14, 12:38 Wtrace swoje 3 gorsze po ostatniej stłuczce i naprawie. Z białostockich autoserwisów najlepszy jest wg mnie Auto Hobby. Poza tym, że znają się na swojej robocie to jeszcze mają dość konkurencyjne warunki i na dzień dobry w zasadzie masz gwarancję, że załatwią usterkę „na amen” i nie będziesz musiał potem znowu wozić się z naprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
seba.lab Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 26.06.14, 13:45 Ja też trafiłem do Auto Hobby. Przez przypadek, miałem awarię alternatora, pomoc drogowa poleciła mi właśnie ten warsztat. Właściwie auto miałem w ciągu kilku godzin do odebrania i na zamontowanym w tym warsztacie alternatorze jeździ do dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
moja_sprawa3 Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 16.07.14, 16:30 I nic się nie dowiedziałem. Jedni krytykują drudzy zachwalają. To ja się spytam, która myjnia myje spód samochodu. już kilka lat temu, chyba 6 lat temu udało mi się tylko w jednej wymyć. W miejscu gdzie stoi drugi Auchan. Teraz też stoi , ale nie pamiętam czy mają myjnię. By nie rozpoczynać nowego wątku czy ktoś korzystał z usług PHU Auto Lenart na ul Armii Ludowej. Chcę skorzystać z usług blacharskich. W tamtym roku ktoś na tym forum polecił warsztat na wojska polskiego, ale nie mogłem go znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
emphasy Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 27.08.14, 15:00 Jeśli szukasz kogoś kto specjalizuje się w Fordach to śmiało uderzaj do Auto Hobby. Warsztat od nas, z Białegostoku. A warto – bo są sprawdzeni i nie naciągają na niepotrzebne naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
tadore Re: Sprawdzony warsztat samochodowy 02.09.14, 13:50 Bohdan Kocisz na Horodniańskiej 10, polecam, jest solidny, czasem trzeba poczekać, ale gdzie nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś