23.05.03, 11:37
Czy w Bialymstoq ktos tego slucha?:))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: RMF FM IP: 212.33.74.* 23.05.03, 12:51
      moj sasiad . czy dlatego jest tumanem ?:)
      • poziomk Re: RMF FM 23.05.03, 13:09
        :))
        Nie , chodzilo mi o zupelnie co innego.
        Wszelkie statystyki mowia o rewelacyjnej popularnosci tej stacji.
        Wiec ja sie pytam , czy ktos w Naszym B-stoku slucha?
        a jesli tak, to niech mi powie co jest tam takiego ciekawego do sluchania,
        czego nie ma w innych stacjach?
        Jak na razie jest 99% muzyki i nic poza tym. a moze teraz o to chodzi ?:(
        • wch Re: RMF FM 23.05.03, 13:48
          poziomk napisał:

> :))
          > Nie , chodzilo mi o zupelnie co innego.
          > Wszelkie statystyki mowia o rewelacyjnej popularnosci tej stacji.
          > Wiec ja sie pytam , czy ktos w Naszym B-stoku slucha?
          > a jesli tak, to niech mi powie co jest tam takiego ciekawego do sluchania,
          > czego nie ma w innych stacjach?
          > Jak na razie jest 99% muzyki i nic poza tym. a moze teraz o to chodzi ?:(
          >
          Co kto lubi. Dla mnie właśnie o to chodzi, o 100 proc. muzyki. Nie lubię radia,
          ale jak jadę samochodem włączam je i jedyne czego oczekuję, to muzyka.
          • wch PS 23.05.03, 13:51
            Przeważnie słucham Radia Zet, jak nie ma muzy, to dopiero wtedy włączam RMF FM.
            • poziomk Re: PS 23.05.03, 13:59
              od 100% muzy :)) jest takie cos jak magnetofon i CD :))
              a radio powinno mnie informowac o korkach na Legionowej, o tym co sie
              dzieje w Iraku, Czy glosowac za czy przeciw UE i o Kowalskiej z Miasta
              Lodzi ktora wygrala w totka i inne rzeczy....
              • janiolka Re: PS 23.05.03, 14:00
                i tym bys chcial zapelnic caly program???
                • poziomk Re: PS 23.05.03, 14:10
                  Dlaczego nie. Wole to jak 10 razy na godzine slyszec Shania Twain !
                  Fajna piosenka ... grana tyle razy potrafi znudzic i obrzydzic sie po 3 dniach
                  • janiolka Re: PS 23.05.03, 14:14
                    to ja wole w kolko te same piosenki niz te same wiadomosci plus jakis
                    jeden ochlap. poza tym w pracy wole cos co mnie nie rozprasza, i jest tylko
                    tlem na ktorym nie musze sie skupiac.
                  • awee Radio bez muzyki 23.05.03, 14:19

Prawie każda stacja teraz ma 90 % muzyki, 9 % to reklamy a reszta to
                    informacje..:) Może program I ? albo radio Bis ale te na pewno nie mają
                    wysokich wyników frekwencyjnych. Gadulstwo w radiu jest źle widziane ( takie
                    jest moje odczucie po tym co słyszę ) a raczej źle słyszane - trzeba mówić
                    krótko zwięzło i niekoniecznie mądrze...
                    Rozmowy ze słuchaczami to już chyba na dobre odeszły. I myślę że wypełnienie
                    programu tylko informacjami z regionu czy innymi a znikomą ilością muzyki nie
                    jest możliwe bo to trzeba umieć mówic do mikrofonu a takich dziennikarzy też
                    już nie ma...
              • wch Re: PS 23.05.03, 14:20
                poziomk napisał:

> od 100% muzy :)) jest takie cos jak magnetofon i CD :))

Nie zawsze na CD i MC mam nowości, a w radiu przeważnie są.
                • Gość: anka1 Re: PS IP: 212.33.74.* 23.05.03, 15:37
                  a ja tesknie za stara Trojka ((( za Hanna Maria Giza, Grazyna Dobron, za w
                  Tonacji Trojki, Winien i Ma, Nie tylko dla orlow, za Tomkiem Beksinskim ...
                  (((((((
                  • saunne Re: PS 23.05.03, 16:43
                    Hej Aniu! Ja również tęsknię za starym dobrym Programem Trzecim... teraz
                    właściwie słucham tylko Kaczkowskiego. Aż żal ściska jak człowiek pomyśli, że
                    tyle wspaniałych audycji zostało zmarnowanych. Balonik kiedyś świetny, teraz
                    jest nudny i przewidywalny, Kuba Strzyczkowski zrobił się jakiś taki
                    zarozumiały, nie mówiąc już o Kostrzewie... Ehhh a tak kochałam to radio.

Poziomku: popieram Cię w 100% - radio powinno mówić do słuchacza i to w sposób
                    inteligentny oraz bezstronny (!!!). Nawet najukochańsza piosenka może wkurzyć
                    jeśli się jej słucha sto razy na dzień...

pozdrawiam.
                    • ralston Re: PS 23.05.03, 16:51
                      A ja nadal pozostaję wierny Trójce, chociaż się popsuła ostatnio...
                      Jeśli tylko mogę słucham Markomanii i Niedźwiedzia coraz bardziej lubię. W
                      samochodzie mam ustawioną trójkę i cierpię jak muszę przejeżdżać niedaleko
                      Piotrkowa, gdzie jakiś słaby sygnał jest, nie wiedzieć czemu...
                      • saunne Re: PS 23.05.03, 16:55
                        Rals a nie rażą Cię teksty Łodeja albo Orzecha? Mi czasami jest aż wstyd, że
                        można pleść takie głupoty...
                        • ralston Re: PS 23.05.03, 17:01
                          Boleję nad tym, ale ciągle nie znajduje radia, które bardziej by mi leżało niż
                          Trójka...
                          Tylko ten nowy jingiel, cały czas mi brzmi: "Kurka, kto mi spieprzył radio!" :)
                          • saunne Re: PS 23.05.03, 17:04
                            ralston napisał:

> Boleję nad tym, ale ciągle nie znajduje radia, które bardziej by mi leżało
                            niż
                            > Trójka...

hmmm zauważyłam, że coraz częściej słucham Radia Bis, ale niestety nie jest to
                            to samo co Program Trzeci.

> Tylko ten nowy jingiel, cały czas mi brzmi: "Kurka, kto mi spieprzył
                            radio!" :)

:))) Smolar, Laskowski i Banach?
                            • poziomk Re: PS 23.05.03, 17:16
                              Biska u mnie na 2 miejscu.
                              Jedynki słucham od rana. Nie wiem może ja wapniak jestem
                              • saunne Re: PS 23.05.03, 17:21
                                hehe Poziomku chyba nie bardzo, bo ja też słucham Jedynki (głównie rano i
                                późnym wieczorem). Trochę przeszkadza mi tylko to, że dziennikarze są trochę
                                zbyt mocno nastawieni w jedną stronę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka