Gość: Mysza IP: 80.51.58.* 24.05.03, 14:23 Dziś podobno na Dniach Sztuki Współczesnej przed Pałacem Branickich ma wystąpić Maciek Maleńczuk. Czy ktoś może to zweryfikować i podać godzinę rozpoczęcia ? Słyszałem, że ma się zacząć o 22.00 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
page.q Re: Maleńczuk 24.05.03, 19:36 22.00- Dziedziniec Pałacu Branickich(w razie deszczu Forum), Teatr 38 z Maciejem Maleńczukiem "Cantigas de Santa Maria" Tak napisane jest w broszurce, którą dostałam w BOKu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Maleńczuk IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.03, 01:59 page.q napisała: > 22.00- Dziedziniec Pałacu Branickich(w razie deszczu Forum), Teatr 38 z > Maciejem Maleńczukiem > "Cantigas de Santa Maria" > > Tak napisane jest w broszurce, którą dostałam w BOKu. > Pozdrawiam. Nie mogłeś wcześniej odpowiedzieć ? ;-) No nic, i tak dotarłem. Warto było, Maleńczuk jest debeściak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Maleńczuk IP: 80.51.58.* 25.05.03, 14:07 Gość portalu: Mysza napisał(a): > page.q napisała: > > > 22.00- Dziedziniec Pałacu Branickich(w razie deszczu Forum), Teatr 38 z > > Maciejem Maleńczukiem > > "Cantigas de Santa Maria" > > > > Tak napisane jest w broszurce, którą dostałam w BOKu. > > Pozdrawiam. > > Nie mogłeś wcześniej odpowiedzieć ? ;-) > No nic, i tak dotarłem. Warto było, Maleńczuk jest debeściak. Ups, sorki, powinno być "nie mogłaś" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
page.q Re: Maleńczuk 25.05.03, 15:14 Ale ja się nie gniewam:-) Ciekawy wieczór mnie dziś czeka. 18.00 Fama, Teatr kreatury, "Radosny żywot głupka" 20.00 Forum, VOO VOO oraz Maria i Jan Peszek, "Muzyka ze słowami" A o 22.00 na dziedzińcu Pałacu Branickich Teatr Biuro Podróży, "Rękopis Alfonsa van Worden" Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: Maleńczuk IP: 80.51.58.* 25.05.03, 15:42 page.q napisała: > Ale ja się nie gniewam:-) > Ciekawy wieczór mnie dziś czeka. > 18.00 Fama, Teatr kreatury, "Radosny żywot głupka" > 20.00 Forum, VOO VOO oraz Maria i Jan Peszek, "Muzyka ze słowami" > A o 22.00 na dziedzińcu Pałacu Branickich Teatr Biuro Podróży, "Rękopis > Alfonsa van Worden" > Pozdrawiam. Ja dziś niestety wysiadam. A wczoraj spektakl z M.M. widziałaś ? Jeśli tak, to jak wrażenia ? Odpowiedz Link Zgłoś