Gość: bus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 09:08 Widzieliście? www.albatrosbus.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brumbrum Re: AlbatrosBUS IP: 217.98.13.* 20.09.13, 14:01 Kursy do Warszawy przed godzinami odjazdów PKS Przemyśl. Na tych wszystkich liniach panuje ogromna konkurencja spowodowana remontami na PKP. Po zakończeniu remontów powstanie efekt domina. Pewnie z 50% firm padnie, a na pewno już zniknie wieeele kursów. Natomiast trzeba przyznać, że Albatros może wbić gwóźdź do trumny przemyskiego PKS, który ledwie zipie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no? Re: AlbatrosBUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 14:42 Może by się ktoś zainteresował myciem i sprzątaniem autobusów "Sindbad" na zatoce postojowej przed hotelem "Albatros" przy ul. Ofiar Katynia, codziennie w godz. 17 do 20 w zależności od przyjazdu z trasy autokary Sindbad są sprzątane , silnik w tym czasie pracuje co jest niezgodne z art.60 kodeksu drogowego, takie mycie i sprzątanie trwa około 2 godzin, jeśli nie zdążą posprzątać wieczorem to sprzątają rano przed odjazdem, gdzie jest ochrona środowiska, nie tak dawno kolega dostał mandat za to że na ul. Św.Jana mył szyby w samochodzie osobowym, być może to za zgodą radnego który pracuje w tej firmie jest takie przyzwolenie na mycie i sprzątanie autokarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rkm Re: AlbatrosBUS IP: *.tktelekom.pl 28.02.14, 13:23 Co tam u Albatrosa? Jeżdżą jeszcze do Wawy? Bo na stronie jakoś tak ubogo, cisza jak makiem zasiał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumi77 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 07.03.14, 14:39 Jeżdżą, jechałem tydzień temu, frekwencja ponad 50 %. Tylko, że jeździ zwykły bus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: AlbatrosBUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.14, 10:01 Uwaga! Jechałem ostatnio do Warszawy busem ALBATROSA, trasa długa i zbyt kosztowna. Bus zbyt ciasny na tak długą podróż. Warunki podróży fatalne! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: AlbatrosBUS IP: *.tktelekom.pl 29.04.14, 15:44 Długa trasa? No coś takiego! Kto by pomyślał, że z Warszawy do Przemyśla jest długa trasa. Dzięki że mnie oświeciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: AlbatrosBUS IP: *.toya.net.pl 30.04.14, 07:37 faktycznie, w tym busie nieźle telepie. Ciasnota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumi77 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 30.04.14, 11:17 Jeśli chodzi o telepanie, to nr 1, jest odcinek do Lublina busem konkurencji o 23:15. Ręka, noga, mózg na ścianie. W samym Lublinie rajd z autokarem PKS Przemyśl, komedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: AlbatrosBUS IP: *.toya.net.pl 28.06.14, 18:44 ale prezes PKS ma sie dobrze i zarabia wiecej od prezydenta RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nigdy wiecej Re: AlbatrosBUS IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 04:30 Nikomu nie polecam tego przewoźnika!!! Pozwólcie ze opisze w skrócie swoje wrażenia. Trasa Przemyśl-Wrocław. Jechałam akurat z Rzeszowa. Na przystanku wysiada jaśnie kierowca i otwiera drzwi do ciasnego bloku bagażowego i widząc, że jest cały załadowany odchodzi sobie dalej....hm. Porrosilam pasazera o pomoc w otwarciu drzwi obok...udało się. Jadę z bagażem hurra! Miejsc malo ale znalazlo się coś i wsiadłam bez problemu kolo studenta. Przez caly czas kierowcy sie bardzo spieszylo tak bardzo ze komentował to z drugim kierowcą na głos...nie sposob tego nie slyszec. Parcie na czas niemiłosierne za to nie wiem po co przystanek w Balicach w chyba najbardziej xakorkowanej cz Polski po jednego pasażera...Jedziemy dalej...ciśnieni. na jazdę zgodną z rozkładem wzrasta. Przystanek na a4... przerwa odłasza pan kierowca. Wychodząx z toalety( trochę czekania było) moim oczom ukazuje się szokujący widok - Albatros sobie wyjeżdża z parkingu- oddala się bezemnie. Szok. Stoje i krzyczę ale zaczęłam machać do pasażerów i oni jakoś wstrzymali Kubicę polskich autokarów. Podbiegam . Zeri słowa na ten temat. A mogła to być starsza osoba lub kobieta w ciąży, ktora nie może poruszać się szybko. Podczasr rozmowy tel z kolezanką na głos komentowałam tę sytację. Do tej pory mam złe niesmak jak o tym pomyślę, tym bardziej , że jechałam wówczas na uroczystośc rodzinna gdzie spoźnienie było niewskazane. Na przystanku w Kat kolejna przedstawienie z serii " Nie mamy czasu" , " Czas to pieniądz". Jeden pasaże chce jechać ale chce z kożystać z toalety co zajęłoby mu minutę. Nie bo musimy jechać, znowu te teksty. Za to na wcześniejszą bajerę ok 3 minutową z uroczą pilotką z Sindbada wskazana , bo dobry humor zawsze wvcenie... Nie bede tego komentować ale następnym razem PKP bez wątpienia. Nikt o mnie nie zapomni i moje ucho nie bedzie musiało wysluxhiwać tych irytujących tekstów bo ten kierowca moim zdaniem nie ma predyspozycji do tego typu zawodu. W autokarze powinny działać toalety pokładowe!!! 50 zł za podróż pełną wrażeń może ok ale biorąc pod uwagę standard autokaru emocje oraz tzw obsługę to nieco wygórowana cena.NIDY WIĘCEJ ALBATROS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy więcej Re: AlbatrosBUS IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 04:41 Dla sprostowania ten przystanek na a4 to nie był przystanek- przystanek tylko postój , taka przerwa na wc w cennym czasie podróży. Przepradzam za literówkę i błedy:) piszę to pełna emocji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bober Re: AlbatrosBUS IP: 217.98.13.* 10.07.14, 08:18 Nie pierwsza zła opinia o tej firmie. Tabór dobierają w zależności od ilości sprzedanych biletów i tak często zamiast pięknego autokaru podstawiają ciasne busy. Ja osobiście jak nie ma możliwości skorzystania z pociągu wybieram pks. Jak kupisz wcześniej bilet też jest taniej a przynajmniej zawsze podstawią duży wygodny autokar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: AlbatrosBUS IP: 91.240.223.* 10.09.14, 09:46 Panie Stefanie daj Pan luz taki duży a taki ......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargul79 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 25.09.14, 15:31 pasażer. Jak jest przerwa 10 min to 10 i autokar odjezdza po 11-12 min dla pewnosci czy wszyscy sa kierowcy nie licza tylko czekaja min dwie odjeżdzają. A ze jakis baran pali i potem korzysta z WC i wychodzi po 13 min to sorki z buta. tak jest nie tylko w albatrosie ale i w innych firmach czy tez pociągach jak jest 10min to 10min i nie czekaja na barana który przychodzi po 12min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer wrocław-przemyśl IP: *.ostnet.pl 05.08.15, 13:11 ostatnio na trasie Wrocław - Przemyśl, wszystko w porządku, bez pośpiechu, wszystkie przystanki na czas, duży klimatyzowany autokar, 2 kierowców i jeszcze jedna osoba co bilety sprawdzała. Jedyny minus to słabe WiFi. Odpowiedz Link Zgłoś