Dodaj do ulubionych

AlbatrosBUS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 09:08
Widzieliście?
www.albatrosbus.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: brumbrum Re: AlbatrosBUS IP: 217.98.13.* 20.09.13, 14:01
      Kursy do Warszawy przed godzinami odjazdów PKS Przemyśl. Na tych wszystkich liniach panuje ogromna konkurencja spowodowana remontami na PKP. Po zakończeniu remontów powstanie efekt domina. Pewnie z 50% firm padnie, a na pewno już zniknie wieeele kursów.
      Natomiast trzeba przyznać, że Albatros może wbić gwóźdź do trumny przemyskiego PKS, który ledwie zipie.
      • Gość: no? Re: AlbatrosBUS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 14:42
        Może by się ktoś zainteresował myciem i sprzątaniem autobusów "Sindbad" na zatoce postojowej przed hotelem "Albatros" przy ul. Ofiar Katynia, codziennie w godz. 17 do 20 w zależności od przyjazdu z trasy autokary Sindbad są sprzątane , silnik w tym czasie pracuje co jest niezgodne z art.60 kodeksu drogowego, takie mycie i sprzątanie trwa około 2 godzin, jeśli nie zdążą posprzątać wieczorem to sprzątają rano przed odjazdem, gdzie jest ochrona środowiska, nie tak dawno kolega dostał mandat za to że na ul. Św.Jana mył szyby w samochodzie osobowym, być może to za zgodą radnego który pracuje w tej firmie jest takie przyzwolenie na mycie i sprzątanie autokarów.
        • Gość: rkm Re: AlbatrosBUS IP: *.tktelekom.pl 28.02.14, 13:23
          Co tam u Albatrosa? Jeżdżą jeszcze do Wawy? Bo na stronie jakoś tak ubogo, cisza jak makiem zasiał...
          • Gość: zumi77 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 07.03.14, 14:39
            Jeżdżą, jechałem tydzień temu, frekwencja ponad 50 %. Tylko, że jeździ zwykły bus.
          • Gość: olo Re: AlbatrosBUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.14, 10:01
            Uwaga! Jechałem ostatnio do Warszawy busem ALBATROSA, trasa długa i zbyt kosztowna. Bus zbyt ciasny na tak długą podróż. Warunki podróży fatalne! Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: ps Re: AlbatrosBUS IP: *.tktelekom.pl 29.04.14, 15:44
              Długa trasa? No coś takiego! Kto by pomyślał, że z Warszawy do Przemyśla jest długa trasa. Dzięki że mnie oświeciłeś.
              • Gość: g Re: AlbatrosBUS IP: *.toya.net.pl 30.04.14, 07:37
                faktycznie, w tym busie nieźle telepie. Ciasnota.
                • Gość: zumi77 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 30.04.14, 11:17
                  Jeśli chodzi o telepanie, to nr 1, jest odcinek do Lublina busem konkurencji o 23:15. Ręka, noga, mózg na ścianie. W samym Lublinie rajd z autokarem PKS Przemyśl, komedia.
        • Gość: obiektywny Re: AlbatrosBUS IP: *.toya.net.pl 28.06.14, 18:44
          ale prezes PKS ma sie dobrze i zarabia wiecej od prezydenta RP
          • Gość: Nigdy wiecej Re: AlbatrosBUS IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 04:30
            Nikomu nie polecam tego przewoźnika!!! Pozwólcie ze opisze w skrócie swoje wrażenia. Trasa Przemyśl-Wrocław. Jechałam akurat z Rzeszowa. Na przystanku wysiada jaśnie kierowca i otwiera drzwi do ciasnego bloku bagażowego i widząc, że jest cały załadowany odchodzi sobie dalej....hm. Porrosilam pasazera o pomoc w otwarciu drzwi obok...udało się. Jadę z bagażem hurra! Miejsc malo ale znalazlo się coś i wsiadłam bez problemu kolo studenta. Przez caly czas kierowcy sie bardzo spieszylo tak bardzo ze komentował to z drugim kierowcą na głos...nie sposob tego nie slyszec. Parcie na czas niemiłosierne za to nie wiem po co przystanek w Balicach w chyba najbardziej xakorkowanej cz Polski po jednego pasażera...Jedziemy dalej...ciśnieni. na jazdę zgodną z rozkładem wzrasta. Przystanek na a4... przerwa odłasza pan kierowca. Wychodząx z toalety( trochę czekania było) moim oczom ukazuje się szokujący widok - Albatros sobie wyjeżdża z parkingu- oddala się bezemnie. Szok. Stoje i krzyczę ale zaczęłam machać do pasażerów i oni jakoś wstrzymali Kubicę polskich autokarów. Podbiegam . Zeri słowa na ten temat. A mogła to być starsza osoba lub kobieta w ciąży, ktora nie może poruszać się szybko. Podczasr rozmowy tel z kolezanką na głos komentowałam tę sytację. Do tej pory mam złe niesmak jak o tym pomyślę, tym bardziej , że jechałam wówczas na uroczystośc rodzinna gdzie spoźnienie było niewskazane. Na przystanku w Kat kolejna przedstawienie z serii " Nie mamy czasu" , " Czas to pieniądz". Jeden pasaże chce jechać ale chce z kożystać z toalety co zajęłoby mu minutę. Nie bo musimy jechać, znowu te teksty. Za to na wcześniejszą bajerę ok 3 minutową z uroczą pilotką z Sindbada wskazana , bo dobry humor zawsze wvcenie... Nie bede tego komentować ale następnym razem PKP bez wątpienia. Nikt o mnie nie zapomni i moje ucho nie bedzie musiało wysluxhiwać tych irytujących tekstów bo ten kierowca moim zdaniem nie ma predyspozycji do tego typu zawodu. W autokarze powinny działać toalety pokładowe!!! 50 zł za podróż pełną wrażeń może ok ale biorąc pod uwagę standard autokaru emocje oraz tzw obsługę to nieco wygórowana cena.NIDY WIĘCEJ ALBATROS.
            • Gość: nigdy więcej Re: AlbatrosBUS IP: *.play-internet.pl 10.07.14, 04:41
              Dla sprostowania ten przystanek na a4 to nie był przystanek- przystanek tylko postój , taka przerwa na wc w cennym czasie podróży. Przepradzam za literówkę i błedy:) piszę to pełna emocji:)
              • Gość: bober Re: AlbatrosBUS IP: 217.98.13.* 10.07.14, 08:18
                Nie pierwsza zła opinia o tej firmie. Tabór dobierają w zależności od ilości sprzedanych biletów i tak często zamiast pięknego autokaru podstawiają ciasne busy. Ja osobiście jak nie ma możliwości skorzystania z pociągu wybieram pks. Jak kupisz wcześniej bilet też jest taniej a przynajmniej zawsze podstawią duży wygodny autokar.
        • Gość: Igor Re: AlbatrosBUS IP: 91.240.223.* 10.09.14, 09:46
          Panie Stefanie daj Pan luz taki duży a taki ......:)
          • Gość: gargul79 Re: AlbatrosBUS IP: 185.18.135.* 25.09.14, 15:31
            pasażer. Jak jest przerwa 10 min to 10 i autokar odjezdza po 11-12 min dla pewnosci czy wszyscy sa kierowcy nie licza tylko czekaja min dwie odjeżdzają. A ze jakis baran pali i potem korzysta z WC i wychodzi po 13 min to sorki z buta. tak jest nie tylko w albatrosie ale i w innych firmach czy tez pociągach jak jest 10min to 10min i nie czekaja na barana który przychodzi po 12min
    • Gość: pasażer wrocław-przemyśl IP: *.ostnet.pl 05.08.15, 13:11
      ostatnio na trasie Wrocław - Przemyśl, wszystko w porządku, bez pośpiechu, wszystkie przystanki na czas, duży klimatyzowany autokar, 2 kierowców i jeszcze jedna osoba co bilety sprawdzała. Jedyny minus to słabe WiFi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka