ralston 28.05.03, 10:47 Ostatni raz odzywał się siedem miesięcy temu... Sluggy - gdzie jesteś? Odezwij się! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Gdzie jest Sluggard? IP: 212.33.74.* 28.05.03, 12:53 wlasnie . i paru innych Osob tez dawno nie widac : Akira, Acro, Ivana Iukova i przepraszam ze nie wymienie wszystkich ale dlugo trzeba byloby wyliczac (((( Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Gdzie jest Sluggard? 28.05.03, 16:42 ja również tęsknię za sluggardem i pytam: jak się nosi szalik????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 28.05.03, 16:44 O właśnie! Szalik chyba z samego Amsterdamu jechał? Pewnie nosi się wspaniale przy 30 stopniach... Sluggy - jak tam z tym szalikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Gdzie jest Sluggard? 28.05.03, 16:53 ralston napisał: > O właśnie! Szalik chyba z samego Amsterdamu jechał? Z eindhoven ale moze podchodzic pod amsterdam, czemu nie Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 28.05.03, 17:00 Czyli to był szalik P.S.V? Pewnie to głupio zabrzmi (i zaraz się Oszołom o zboczeniach odezwie), ale też mi tęskno za Sluggym... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 30.05.03, 10:23 Chyba łatwiej duchy wywoływac niż Sluggiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Gdzie jest Sluggard? IP: 212.33.74.* 30.05.03, 18:14 w takim razie wywolajmy ducha Sluggiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 30.05.03, 18:25 Mam nadzieję, że jednak żyje i ma się dobrze... Jak się wywołuje duchy osób żyjących i mających się dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Gdzie jest Sluggard? IP: *.student.pw.edu.pl 30.05.03, 23:17 trzeba zamachac do nich szalikiem :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Gdzie jest Sluggard? IP: 212.33.74.* 31.05.03, 15:44 a moze czyms dobrym, pachnacym, nadajacym sie do jedzenia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 01.06.03, 00:17 Gość portalu: anka1 napisał(a): > a moze czyms dobrym, pachnacym, nadajacym sie do jedzenia ?:) Sluggard - napisz, co lubisz dobrego, pachnącego do jedzenia - to się naszykuje, żeby Cię wywołać :) Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Gdzie jest Sluggard? 01.06.03, 14:06 ralston napisał: > Sluggard - napisz, co lubisz dobrego, pachnącego do jedzenia - to się > naszykuje, żeby Cię wywołać :) wszyscy cos przygotujemy - bedzie raźniej bo w kolektywie Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 03.06.03, 16:19 annabl napisała: > ralston napisał: > > > Sluggard - napisz, co lubisz dobrego, pachnącego do jedzenia - to się > > naszykuje, żeby Cię wywołać :) > > wszyscy cos przygotujemy > - bedzie raźniej bo w kolektywie Chociaż - jak mówi stare ludowe przysłowie: "gdzie kucharek 6 - tam cycek 12" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Gdzie jest Sluggard? IP: *.student.pw.edu.pl 05.06.03, 20:24 ralston napisał: > Chociaż - jak mówi stare ludowe przysłowie: "gdzie kucharek 6 - tam cycek 12" ; > ) > a co mowi stare ludowe przyslowie o kucharzach....? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 05.06.03, 23:16 Gość portalu: annabl napisał(a): > ralston napisał: > > > > Chociaż - jak mówi stare ludowe przysłowie: "gdzie kucharek 6 - tam cycek > 12" ; > > ) > > > a co mowi stare ludowe przyslowie o kucharzach....? > :) O kucharzach znam tylko jeden z cytatów jednego z największych myślicieli naszych czasów Kim Ir Sena: "Dobry kucharz gotuje smaczne obiady" W każdej stołówce zakładowej była ta mądrość wywieszona... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 04.06.03, 01:00 Przepraszam, czy ktoś widział Sluggiego? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Gdzie jest Sluggard? 05.06.03, 12:11 ciemno wszedzie glucho wszedzie kto Sluggarda wydobedzie z niebytu ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Gdzie jest Sluggard? 06.06.03, 00:46 Sluggy ja mam Twoje bajki ! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 12:55 A Sluggiego ani widu, ani słychu... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 13:12 1. Żyje, ma się dobrze, sesję zaliczył, ale niedługo wracam do Białego, więc jego samopoczucie znów się pogorszy. (diabelski śmiech) 2. Szalik spoczywa sobie razem z resztą kolekcji w szafie i czeka, aż Sluggi dozbiera jeszcze 2. Wtedy będzie mógł zapełnić nimi całą ścianę. 3. Sluggi jest wszystkożerny. 4. Jeśli chodzi o bajki, to prawdopodobnie znowu posłuży się jakimś kurierem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 14:01 wolny_wilk napisał: > 1. Żyje, ma się dobrze, sesję zaliczył, ale niedługo wracam do Białego, więc > jego samopoczucie znów się pogorszy. (diabelski śmiech) > 2. Szalik spoczywa sobie razem z resztą kolekcji w szafie i czeka, aż Sluggi > dozbiera jeszcze 2. Wtedy będzie mógł zapełnić nimi całą ścianę. > 3. Sluggi jest wszystkożerny. > 4. Jeśli chodzi o bajki, to prawdopodobnie znowu posłuży się jakimś kurierem. No to: 5. Kiedy się tu znowu pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 14:32 ralston napisał: > No to: > 5. Kiedy się tu znowu pojawi? 6. Nie wiem, to duży chłopiec, więc nie mogę już być jego niańką. Usiłowałem go ubezwłasnowolnić i zmusić do powrotu, ale nie wyszło. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 14:38 wolny_wilk napisał: > > 6. Nie wiem, to duży chłopiec, więc nie mogę już być jego niańką. Usiłowałem > go ubezwłasnowolnić i zmusić do powrotu, ale nie wyszło. :)) Może metody zmuszania nie były adekwatne? Środki przymusu zbyt łagodne? Elektrowstrząsów próbowałeś? A łaskotek? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 14:55 ralston napisał: > Może metody zmuszania nie były adekwatne? Środki przymusu zbyt łagodne? > Elektrowstrząsów próbowałeś? A łaskotek? :)) Nie, ale puszczałem mu na okrągło Britney Spears. Skoro to nie zadziałało, to nic go nie ruszy. :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 15:07 wolny_wilk napisał: > > Nie, ale puszczałem mu na okrągło Britney Spears. Skoro to nie zadziałało, to > nic go nie ruszy. :(((( Mam płytę z muzyką ludową z okolic Łowicza chcesz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 10.06.03, 18:40 ralston napisał: > Mam płytę z muzyką ludową z okolic Łowicza chcesz? ;))) Mi odpowiada. Ale nie wiem, co na to Sluggi. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 11.06.03, 10:04 wolny_wilk napisał: > ralston napisał: > > > Mam płytę z muzyką ludową z okolic Łowicza chcesz? ;))) > > Mi odpowiada. Ale nie wiem, co na to Sluggi. :)) No właśnie mam nadzieję, że mu nie odpowiada i że się nada na narzędzie tortur... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 11.06.03, 18:56 ralston napisał: > No właśnie mam nadzieję, że mu nie odpowiada i że się nada na narzędzie > tortur... :))) Najlepszą metodą byłoby zawalenie tonami spamu jego skrzynki na gazecie. On z niej ciągle korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 11.06.03, 18:59 wolny_wilk napisał: > Najlepszą metodą byłoby zawalenie tonami spamu jego skrzynki na gazecie. On z > niej ciągle korzysta. Jest to jakaś podpowiedź :))) Zawsze jak widzę ten wątek u góry a nie ja się na nim wpisywałem - to mam nadzieję, że to Sluggi się jednak złamał i dał znać że żyw jest... a tu znowu nie... Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 11.06.03, 22:38 ralston napisał: > Jest to jakaś podpowiedź :))) Myślę, że jak dostanie 5000 maili o treści: "Sluggi wróć!!!" to zmięknie. > Zawsze jak widzę ten wątek u góry a nie ja się na nim wpisywałem - to mam > nadzieję, że to Sluggi się jednak złamał i dał znać że żyw jest... a tu > znowu nie... Jako osoba współodpowiedzialna za jego zniknięcie szczerze w jego powrót wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 11.06.03, 23:29 wolny_wilk napisał: > > Jako osoba współodpowiedzialna za jego zniknięcie szczerze w jego powrót > wątpię. Tyżeś maczał w tym paluchy???? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Gdzie jest Sluggard? 12.06.03, 10:20 ralston napisał: > Tyżeś maczał w tym paluchy???? Tak jakoś wyszło. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Gdzie jest Sluggard? 01.07.03, 14:14 Czy ktoś może widział Sluggarda? Odpowiedz Link Zgłoś