Dodaj do ulubionych

Promotech nagradza niepalących

IP: 82.139.157.* 28.05.07, 21:46
Brawo! Takiego bodźca właśnie mi brakuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: grazz Słaba orientacja w trenie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 28.05.07, 23:02
      Nie tylko Promotech ale i Zeto i to od wielu lat ciekawe ile Promotech dał za
      promocje dziennikarzowi. Nie ma Szwaczki to i lipa w tematach gospodarczych
      • Gość: ABW Re: Słaba orientacja w trenie IP: *.nycmny.east.verizon.net 29.05.07, 04:04
        Rzucam palenie,przyjmiecie mnie do pracy?
    • Gość: von Barszczewo Promotech nagradza niepalących IP: *.elpos.net 29.05.07, 10:39
      PROMOTECH to nie tylko sensowana promocja zdrowia , PROMOTECH to ewidentna
      troska o pracownika, PROMOTECH to najwyższe płace w województwie, PROMOTECH to
      światowa jakość produkcji , PROMOTECH ma SZEFA , którego wszystkim życzę ...
      • Gość: JT Re: Promotech nagradza niepalących IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:42
        Ja również życzę wszystkim takiego szefa.
        Sobie już nie muszę bo to już jest mój szef, hehe
        Pracuję w PROMOTECH-KM w Łapach - to odział (firma córka) PROMOTECH
        Białystok i jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy, również
        otrzymuję dodatek za niepalenie :)
        pozdr.
    • www.zieloni-bialystok.w.pl tylko wegetarianizm:)wzmacnia orga(ni)zm:) 29.05.07, 20:19
      TYLKO WEGETARIANIZM=ZDROWA DIETA=BEZ MIĘSA,UŻYWEK=MITY O„NIESZKODLIWOŚCI” MAJĄ
      ZWIĘKSZYĆ SPRZEDAŻ UŻYWEK I WYMYSLAJĄ JE PRODUCENCI UKRYWAJĄC ICH SZKODLIWOŚC
      NP.
      "CUKIER KRZEPI" cukier psuje zęby
      "PIJ MLEKO BĘDZIESZ WIELKI" poszukaj artykułu "PIJ MELKO BĘDZIESZ KALEKA" =
      mleko krowy jest zdrowe dla cielakow ale nie dla ludzi,tym bardziej dorosłych a
      nie dzieci
      "ALKOHOL W MAŁYCH ILOSCIACH np. wino PRZECIWDZIAŁA MIAZDZYCY" alkohol pity
      regularnie powoduje martwicę wątroby, zatruwa organizm i prowadzi do
      uzaleznienia (szczególnie regularnie, małe dawki)

MINISTER ZDROWIA OSTRZEGA:ALKOHOL,PAPIEROSY,MIESO,CUKIER,KAWA-TO CHOROBA NA
      WŁASNE ZYCZENIE

ale niech nie zapomna o pzrerwach na seks - zwieksza wydajnosc:)
      • Gość: r... co zrobił z tobą dobrze widać na forum... IP: 80.54.13.* 29.05.07, 20:54
        pewnie z jego powodu zapomniałeś opublikować sprawozdania finansowego swojej
        "organizacji" na
        bopp.pozytek.gov.pl/opp_pokaz.do;jsessionid=04DD4F07F0ED918FE3C24574DFA21FCC?oppId=39957
        , przepisy z www.pozytek.gov.pl/OPP,-,obowiazki,sprawozdawcze,724.html
        mówią o terminie marcowym, twoja esbecko-rapaporcka wklejanka jakoś tego ciągle
        nie zmienia, sprawozdanie nie pojawia się, czemu?
        • Gość: W :))))))))) IP: 82.139.157.* 29.05.07, 21:00
          :))))))))))
        • www.zieloni-bialystok.w.pl sbcy sa sfrustrowani seksualnie i stosuja cenzure 30.05.07, 12:37
          sbcy sa sfrustrowani seksualnie i stosuja cenzure :)

a ty r..jak sprawozdanie ze wspołpracy z SB?

sprawozdanie dawno już zostało przekazane i to przed terminem anonimowy sbcki
          (?) klamczuchu : ) informacje o tym sa na www.zieloni.w.pl

r.... to lewicowy (sbecki?) lobbysta pracujacy na zlecenie browarów, firm
          tytoniowych itp. osob niszczacych środowisko, zdrowie ludzi. Specjalizuje się w
          preparowaniu kłamstw na ich zlecenie jak np. blog „w obronie praw palaczy
          papierosów do trucia innych ludzi w miejscach publicznych”. Przypisuje innym
          swoje wypowiedzi itp. rappaport.blog.onet.pl/
          • Gość: r.... a sprawozdania za 2006 dalej nie ma mimo twojej.. IP: 80.54.13.* 30.05.07, 17:57
            esbecko-rapapaporckiej wklejanki, powinno być na
            bopp.pozytek.gov.pl/opp_pokaz.do;jsessionid=04DD4F07F0ED918FE3C24574DFA21FCC?oppId=39957
            gdybyś przypadkiem zapomniał, z powodu twoich problemów z pamięcią przypomnę, że
            przepisy mówiące o terminie marcowym są na
            www.pozytek.gov.pl/OPP,-,obowiazki,sprawozdawcze,724.html ...

• fiat_lux dlaczego bialystok musi byc w tyle??? 30.05.07, 17:36
      i po prostu niech zabroni palenia w publicznych miejscach tak jak to robia
      czolowe miasta na swiecie. do tego nie trzeba duzych nakladow finansowych ale za
      to wszyscy korzystaja
    • Gość: gość portalu Promotech nagradza niepalących IP: *.chilan.net 17.10.07, 16:46
      Nic innego nie pozostaje jak napisać: BRAWO PROMOTECH...! no i
      oczywiście wspomniane tu Zeto, o którym też słyszałem... Tak powinno
      być...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka