janiolka 06.06.03, 11:38 jaka jest dzis pogoda w bialymstoku? powinnam zabierac cos przeciwdeszczowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: pogoda 06.06.03, 11:51 To Ty Janiołko też na emigracji przebywasz? Na obczyźnie? I w rodzinne strony się wybierasz dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 06.06.03, 11:55 owszem. musze zaczerpnac swiezego powietrza zeby wytrzymac jeszcze troche na slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pogoda 06.06.03, 12:06 janiolka napisała: > owszem. musze zaczerpnac swiezego powietrza zeby wytrzymac jeszcze > troche na slasku. Jeżu! Aż na Ślunsk Cię wygnało?! I nie brak Ci ołowiu w powietrzu jak do Białegostoku zjeżdżasz? W głowie nie szumi od nadmiaru tlenu? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 06.06.03, 12:17 ralston napisa?: > Jez˙u! Az˙ na S´lunsk Cie˛ wygna?o?! I nie brak Ci o?owiu w powietrzu jak do Bia?egostoku zjez˙dz˙asz? W g?owie nie szumi od nadmiaru tlenu? nie brak mi olowiu, ani innych metali ciezkich. mam 6 godzin podrozy na przystosowanie sie do oddychania czystym powietrzem, w zwiazku z czym nie szumi mi w glowie akurat z tego powodu ;) ale jak zabieram slazakow ze soba to rzeczywiscie nakrzekaja na zle samopoczucie Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: pogoda 06.06.03, 12:03 janiolka napisała: > jaka jest dzis pogoda w bialymstoku? powinnam zabierac cos > przeciwdeszczowego? Mówią że parasol noś i przy pogodzie.... Godzinę temu lało, teraz świeci słońce, aczkolwiek to przebłyski przez chmury......ciepło jest Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: pogoda 06.06.03, 14:23 a ja poraz kolejny postanowiłem dostosować pogiode do siebie. Chodzę po Białym w T-shirtie i krótkich spodenkach. Na pewno zrobi się cieplej.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: pogoda 06.06.03, 14:52 alex.4 napisał: > a ja poraz kolejny postanowiłem dostosować pogiode do siebie. Chodzę po Białym w T-shirtie i krótkich spodenkach. Na pewno zrobi się cieplej.... > Pozdr Alex lepiej nie przesadzaj z ubieraniem się w letnie rzeczy albo raczej z rozbieraniem, bo ja w pracy siedzę przy nienajlepszym oknie ( a najlepsze okna to oczywiście południowo -zachodnie ) Padnę tutaj jeśli pogoda dostosuje się do Ciebie. A zważając na to, że niedawno marzłeś przy 20 stopniach to mniemam, że oczekujesz na temperaturę powyżej 30 stopni? Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 06.06.03, 16:01 dla mnie wystarczy 25 stopni. to tak celuj alex, oki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: pogoda 06.06.03, 16:06 janiolka napisała: > dla mnie wystarczy 25 stopni. to tak celuj alex, oki? ;) ...a może krakowskim targiem 23 stopni? Ostatecznie 23,5 i trochę wiatru (małego) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 06.06.03, 16:27 no dobra, byle nie padalo, bo dzieciarnia ma siedziec w ogrodku a nie mi na glowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pogoda 06.06.03, 16:44 janiolka napisała: > no dobra, byle nie padalo, bo dzieciarnia ma siedziec w ogrodku a nie mi > na glowie ;) To wystarczy zaopatrzyć się w stosowną ilość parasoli dla dzieciarni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: pogoda 06.06.03, 17:23 chyba odczuwam boł gardła... ale chodziłem w ciuchach letnich i znowu zrobiło się troszeczke cieplej niz było rano. Poświęcam się dla sprawy.... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: pogoda 07.06.03, 22:59 alex.4 napisał: Poświęcam się dla sprawy.... :) Dzisiaj było nieźle, wcale nie upalnie i jakiś wiaterek... Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 09.06.03, 10:44 ralston napisa?: > To wystarczy zaopatrzyc´ sie˛ w stosowna˛ ilos´c´ parasoli dla dzieciarni :))) wiesz ile atrakcji by odpadlo wtedy??? nie mozna by bylo podlewac ogrodka i wyjadac zielonych czeresni i truskawek!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: pogoda 09.06.03, 10:52 janiolka napisała: > ralston napisa?: > > > To wystarczy zaopatrzyc´ sie˛ w stosowna˛ ilos´c´ parasoli dla dzieciarni > :))) > > wiesz ile atrakcji by odpadlo wtedy??? nie mozna by bylo podlewac > ogrodka i wyjadac zielonych czeresni i truskawek!!! ;) A w czym tu deszcz przeszkadza? Jak ktoś lubi podlewać ogródek - to parasol i jazda! A co w deszcz czereśnie i truskawki nie smakują? Marudzenie i tyle! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: pogoda 09.06.03, 11:01 w deszczu to najlepiej owocki smakuja... przed telewizorem, zwlaszcza kiedy rodzice nie widza i mozna do upojenia ogladac pilke nozna... Odpowiedz Link Zgłoś