miecz11 14.06.07, 12:59 na dobry początek, co wy na to że już mamy lato,bo ja na to jak na lato zaczynamy na wesoło i tacy ludzie niech, piszą ,piszą ,piszą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rakieta70 Re: już jest lato 14.06.07, 14:34 a jaki ładny piasek na plazy w Uhowie, ajajaj dzis zajrzalem i zobaczylem Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: już jest lato 14.06.07, 15:30 błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli eh sama bym się do Uhowa przeszła ale czasu brak, ale może w czasie weekendu jakoś znajdę my words explains my mind Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 14.06.07, 15:44 łapy,łapy cztery łapy,a w Uhowie pies kudłaty,czy może to pudel(s) Jestem Pudel z Gwadelupy(z Uhowa) Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz23 Re: już jest lato 14.06.07, 16:33 będzie piasek, będzie basen, będzie kawiarenka, niczego nasz Romek nie zlkiwiduje, heheheheh, te pomysły naszego burmistrza to z jakieś bajki Odpowiedz Link Zgłoś
jonah2 Re: już jest lato 14.06.07, 17:30 A ja myślałam, że lato ropoczyna się 22 czerwca? Na tym forum nastąpiło jakieś przyśpieszenie. Natomist jeśli chodzi o plaże w Uhowie to dobra okazja się zbliża. W ten weekend jest SOBÓTKA!! Pójdziecie na sobótkę -zobaczycie piasek. Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 14.06.07, 17:39 przyśpieszenie lepsze niż nuda i wieczni niezadowoleni,w łapach wszystko jest możliwe nawet lato 14 czerwca może w Uhowie to był "łyżew"bo ja chciałbym dostać "Łyżwa",albo"Bulgota"byle nie "Jajnika"no może być"Sweter"albo małego czarnego"Dupelka" Jestem Dupel z Gwatemali Pudel Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonik1 Re: już jest lato 14.06.07, 17:44 jonah2 napisała: >W ten weekend jest SOBÓTKA!! Pójdziecie na sobótkę -zobaczycie piasek. Chyba i Ty dostałaś przyspieszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 14.06.07, 18:03 pasikonik1 napisał: > Chyba i Ty dostałaś przyspieszenia. pasikoniku,pasikoniku,oj,oj ty niedobry,tak ostro, tak poważnie lepiej napisz coś śmiesznego Jestem Pasikonik Z Łap Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: już jest lato 14.06.07, 18:09 pasikonik1 napisał: > Chyba i Ty dostałaś przyspieszenia. a może to pasikonik chce przyspieszenia dostać? swoją droga to byłby ciekawy widok przyspieszony pasikonik my words explains my mind Odpowiedz Link Zgłoś
jonah2 Re: już jest lato 14.06.07, 18:21 No niestety Pasikonik ma rację z moim przyspieszeniem.Przyznaję pomyliły mi się weekendy SOBÓTKA JEST 23 CZERWCA, a ten tydzień kończy się tylko siedemnastym. Nie martwmy się jednak tym błędem, bo im wyższa data tym chudszy portfel Polaka (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: już jest lato 15.06.07, 12:05 lato latem ale ja to bym się na jakiś kurs tańca (najlepiej latynoamerykańskiego)zapisała może DK coś zorganizuje miło by było:) ciekawe jak Sobótki w tym roku bo w tamtym roku były super szczeg,ólnie pokaz kapueiry Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: już jest lato 16.06.07, 13:11 miecz11 napisał: > łapy,łapy cztery łapy,a w Uhowie pies kudłaty,czy może to pudel(s) > Jestem Pudel z Gwadelupy(z Uhowa) witam ziomala :D Miło wiedzieć, że nie jestem tu osamotniony Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: już jest lato 16.06.07, 13:35 plaża w Uhowie zaczyna przypominać w końcu plażę . Okazuje się , że można zrobić coś własnymi siłami, nie oglądając się na jakieś fundusze, dotacje, o których wszyscy słyszeli, ale nikt ich nie widział. Zapał z jakim zabrano się za porządki zdziwił nawet samych uhowiaków. Odmulono dno rzeki, zerwano zapadniety murek, wysypano chyba z 20 ogromnych wywrotek piachu, naprawiono ławki , stoliki. W tym miejscu należą się słowa podziękowania dla pracowników ZEC i ZWiK, oraz dla burmistrza, który codziennie ( a nawet 3 razy dziennie) sprawdzał jak idzie robota. Zapraszam do Uhowa, na plażę :D . p.s. zmotoryzowanym nie polecam wjazdu autem , nad samą rzekę, ze względu na duże koszta - 300 pln. Można parkować wzdłuż ulicy surażskiej, można też dogadać się i autko zostawić gdzieś na podwórku. Jak jutro będzie samażyć, kajaków może już nie być do 11 -- Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 16.06.07, 14:19 pablo.el napisał: > witam ziomala :D Miło wiedzieć, że nie jestem tu osamotniony TREBAL!TREBAL! UBER ALLES! Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 15.06.07, 12:34 chodź do minie,chodź do minie rączkę Ci dam,prawą Ci dam lewą Ci dam Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 17.06.07, 20:25 dzisiaj uratowałem komuś życie nie wiem komu nieważne oddałem krew i to się liczy może ktoś jeszcze ciekawe a lato jest superrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: już jest lato 20.06.07, 18:02 lato sie zbliza a Łapiacy rozleniwieni oj nieładnie nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 21.06.07, 17:42 i oto już dzisiaj mamy pierwszy dzień lata Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: już jest lato 22.06.07, 20:06 jestem zdania, że lata nie poznajemy po tym, jak się zaczyna, ale jak się kończy. choć nie da się ukryć, że zwolennicy katastroficznej w skutkach, teorii globalnego ocieplenia, jakby przymilkli... pewnikiem czmychnęli do Afryki, by mierzyć temperature.... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszadama1 Re: już jest lato 23.06.07, 13:56 a ja z koleji uważam że liczy się całokształt:) it's only when I loose myself Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 24.06.07, 19:32 cosik marne to lato za oknem deszcz na forum posucha brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 26.06.07, 17:09 czyżby to krasnale nam tak mieszały z pogodą w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
miecz11 Re: już jest lato 27.06.07, 15:27 take lato to do bani i jak tu iść do UhowA na nową plażę Odpowiedz Link Zgłoś