Dodaj do ulubionych

Ż-11 Online Elite Club

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:21
Inicjuję Klub!

Zapraszam wentkasza, Sly'a i Yankyee'ego.
Obserwuj wątek
    • Gość: jANUSZ Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 20:02
      /o co tu chodzi ?
      • Gość: ronaldo Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 11:47
        Witam nosow
      • aurora-cat Re: Ż-11 Online Elite Club 26.05.04, 03:41
        pamietam jak Z-11 bylo budowane
        to byly czasy wapna i karbidu (to tak na marginesie)
    • Gość: Sylwe Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:14
      wlasnie o co tu chodzi.
      • Gość: Baca Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.a2000.nl 25.02.02, 06:56
        Chlopcy wy hex0ry??
    • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:35
      bardzo ciesze sie ze zostalem wybrany na gl. ks. Czy z tego tytulu otrzymam
      jakies korzysci? uwaga jak nie to bede krecil!!! az wykrece
    • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:37
      Pytanie do wentkarza: czy gra Pan moze w warcaby na portalu gazety? jak tak to
      pewnieu sie stykniemy na partyjke.
    • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:40
      mysle ze nic z tego nie bedzie. mobilizacjca za mala. zeby za wpis dawali piwko
      bylo by niezle.
      • Gość: wch Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 17:21
        A Ty Siwy skąd masz SDI???
        • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 07:52
          z pracy. do 15.30 jestem w robocie a w domku niestety modem ktory nie pamietam
          kiedy ostatnio byl uzywany
        • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:45
          a ty skad masz SDI?
    • kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club 11.12.01, 13:25
      Siwy dobrze prawi - browara dać fszystkim! (Rbq sie fqrwi, bo Ya ostatnio snim
      nie pijam... Ale to obofiąski zafodowe i rodzinne)
      Dziękuje za obdarzenie mnię zauffaniem i rolom przyWÓDczom; nie fiem czy
      podołam...
      Sklubowym postrofieniem Ż-11 Sex & Business Club
      KAukonskY
      • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 07:51
        ty jestes tylko ochrona dla nas. my robimy interesy i inne tam takie, a jakby
        co to policja idzie do kogo, no do kogo. wiadomo.
        • kaukonsky Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 12.12.01, 13:11
          Nadałoby się zatrudnić jeshche prafnicka jakiegoś, żep nas przet policjom
          bronił fsondzie. YA snam tylko komendanta, zastempcę i szefa kryminalnej. A i
          Misievitza w okienku - koliego PARTYZANCIE ;-)
          Tylko skont ó nas fklubie fsiąć prafnicka???
          Od biedy morze być ochrona - Banan myśle otpada zefsklenduff
          charakterologicznych, Ciasny fsyfie, zostaje Mareczek herbu 'Małe Sosenki Na
          Bahmatach'. Sprubóje się sconactovać z rzeczonem młodzieńcem.
          KAukonskY
          • Gość: Sylve Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:49
            a co z Igorem. propozycja Walisosenki z Bachmato jest niezla. mysle ze mozemy
            zaglosowac. kto jest za wyzej wymienionym na stanowisko prafnika
            • kaukonsky Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 12.12.01, 15:15
              ZA!
              W pszypatku pszyjencia mec. Rameczka Walisosenki (pseudo spartyzantki L&M) na
              stanowisko prafnika clubowego, ww. obywatel zapowiedział natyhmniastofe
              opjencie funkcji i opicie afansu potczas zaprawy Ostatniogrudniowej w
              Białymstoku na Gejowej. Informacji pespośretnih od niejakiego Musikovego w tej
              hvili gabinet 'z up. prezesa' nie posiada rzadnych. mosze sie pojawio kiedy?!
              Pozostajonc sto nadziejo (nie kuczyńsko) z up. KAukonskY
              • aurora-cat Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 26.05.04, 03:25
                ...pjore na sjepie tranzport...
    • kaukonsky Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 11.12.01, 13:32
      Hej! Sprafa jest pofaszna!!!
      SIWY! co Kolega robi fsfoje imieniny??? Czy realnym byłoby spotkanie
      Ostatniogrudniowe spopitkom??? Lokalizacja - niewykluczone - na Gejowej u Magdy
      KA. Mile widziana opinia posostałych Cluboficzóff.
      Narciarzyk. KAukonskY
      • Gość: wch Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 17:20
        Wszyscy się fpizali, only rybaq strajkuje. RYBAK - ŁER AR JU????!!!
        • Gość: Sylve Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:00
          no wlasnie gdzie jest kolega. nie poznaje kolegi. Wentkszu łer ar ju??

a ja jestem
          łubudubu, łubudubu niech żyje prezes naszego klubu
          to ja spiewalem
          gl.ks.

• kaukonsky Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 12.12.01, 13:29
            Namaszczam Kolegie - złoto mirra, kadzidła i kram Nivea - bo znofu dobsze mófi!
            'w im.' i 'z up.' prezesa KAukonskY
          • aurora-cat Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 26.05.04, 03:30
            nie msze byc! ....jaszombek? trennner trogiej classy?!
      • Gość: Sylve Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:07
        w odpowiedzi na pofaszna sprawe to mysle ze raczej tak. ostatnio mi sie plany z
        letka zawalily- zem mial jechac w gory i gowno wyszlo. a w zasadzie to myslalem
        o tym i jestem za, a nawet przeciw. tzn za.

P.S. Narciarzyk to wynika z tej fotki z wakacji? - jak Madzia K. sobie poszla
        na narty. Why ona jest jeszcze K. not J.
        • Gość: Sylve Opona IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:11
          Panowie
          co robicie z rosnaca oponom, bo u mnie kiepska sprawa. niedlugo bede musial
          wydac majatek.
          koniecznie prosze o opowiedz w tej kwestti
          • kaukonsky Re: Opona rosnonć fcale niemusi 12.12.01, 13:22
            albowiem wystarczy pić ras ftygodniu (no góra tszy razy) a po godzinie
            osiemnastey powstszymać sie łot konsumpcji (pszynajmniej obfitey). Podwufczas
            sopony schodzi pofietsze (albo wolniej fchodzi, zaleszy ktury się sposup
            zastosofało).
            Patent niniejszy autorstwa jest Turba (pamientacie kolesia? tera prafie nie ma
            opony - PRAFIE podkreślam). Tera YA stosujem i opone mam daley, ale s 84 kg
            potczas faszenia, żem zeszet do 79! (To ! to nie silnia).
            Polecam KAukonskY
            • Gość: Sylve Re: Opona rosnonć fcale niemusi IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:54
              sproboje sie zastosowac do rady ale z tym chyba bedzie trudno
            • aurora-cat Re: Opona rosnonć fcale niemusi 26.05.04, 03:33
              ...lub tez odpier...c na srodku podwojna kalinke bez trzymanki
      • aurora-cat Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 26.05.04, 03:26
        jadziewa
    • Gość: Sylve komolki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:16
      macie komolki.
      ja do Ynakesa cos ostatnio wyslalem a on nic.
      WCH wysylalem wczoraj do ciebie cos i wrocila mi poczta. skasowales konto, masz
      pelna krzynke.
    • Gość: Sylve panienki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:26
      dostales Yankee emilka jak ci pisalem o lasce fajnej. jeszcze mnie trzyma.
      Mozesz ja zalatwic?

• Gość: Sylve panienki w Bielsku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:44
      ustosunkowaliscie sie do tematu panienek w Bielsku - fajnych.
      • Gość: kiler Re: panienki w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:38
        Gość portalu: Sylve napisał(a):

> ustosunkowaliscie sie do tematu panienek w Bielsku - fajnych.

• Gość: L&M Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 15:04
      Siemanko NIUCHY to ja stary poczciwy weteran picia Jefersonow w Ż-11 Online
      Elite Club. Niestety mam już zgagę i piję tylko Krysiową a czasami
      Sklepową.Rybak kiedy się nabierzesz, na wę(ó)dkę?Krzysio z Siwym spijają miodki
      wforum a Harry` tonie.Pozdrowienia ode mnie i M(B)uśka.
      L&M
      • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:25
        no i jeszcze L&M czy dobrze widze po calym dniu pracy. buzka to wolal bym od
        Twojej Laseczki, pozdrawiam przyszlego prafnika
    • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:07
      ide do domku odpoczywac, Yankee mozesz mi przywiezc z 2 piwka bo mi bedzie
      ciezko wstac, no wiesz opona. pozdrawiam wszystkich czlonkow.
      • kaukonsky Pifko 12.12.01, 15:19
        Day Bosze niezapomne to pszyfiose. Do yutra!
        • Gość: Sylve Re: Pifko IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:23
          to wy nosy jeszcze jestescie
    • Gość: Sylve Polonistka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 08:27
      Przegladalem forum o najlepszej szkole w Bielsku. Yankee powiedz ty mi co to za
      polonistka co robi laski dla wszystkich.
      • kaukonsky Re: Polonistka 13.12.01, 11:49
        ZIELENIA - córka byłego dyrektora, siostra historyka Dzidka, który co dziennie
        najebany chodzi do całodobuffki na Mickiewicza i którego wszyscy olewają (ale
        nie po zrobieniu laski). Niestety, z Zielenią nigdy nie miałem przyjemności ;-)
        Za to znam, z widzenia, córkę, a z synem grałem w nogę - niewielka pociecha.
        CYCÓŚ JESCE???
      • kaukonsky Re: Polonistka 13.12.01, 11:54
        Po namyśle PS:
        A jednak trochę miałem! Byliśmy kiedyś na wycieczce (dwudniowej!!!) do teatru w
        W-wie. Nocowaliśmy w schronisku młodzieżowym, w nocy był ostry uchlaj, Ciunio
        puszczał pawiany w kiblu, Grygor w pokoju pod łóżko (tzn. puszczał na podłogę,
        ale, że się nie chciało sprzątać, to zastawił łóżkiem). Przyszła Zielenia i
        chlała z nami warszawską, sklepową wódę. My, jako ówczesna młoda kadra (MŁODA -
        kto dziś w to uwierzy...) popijaliśmy, a Zielenia waliła pod paprykę
        konserwową! Fajne czasy...
    • wentkasz Proffesional Test 13.12.01, 09:33
      Ogłaszam jednoosobowy protest w sprawie nadsyłania wiadomości treści poufnej
      lub niecenzuralnej z powodu publicznego rozpowszechniania tajemnic klubowych
      przez jednogłośnie wybranego Pana Prezesa, Janusz Kes'a. Oświadczam, że jedynie
      publiczna obietnica przestrzegania podstawowych praw korespondencji przez Pana
      Prezesa może przekonać moją skromną osobę do bardziej szczegółowego wyrażania
      swoich zdań na łamach tejże strony.
      Z poważaniem,
      Rybaq

P.S. Co oznacza skrót IT. Informaticzieskaja Tiechnołogija?
      • Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:46
        no patrzcie
        zostal jednoglosnie wybrany na ITi(yeti) naszego klubu łubudubu i od razu
        pierwsze co chce zrobic to zglosic protest, miast podziekowac (za obdarzenie go
        zaufaniem, za otrzymanie stanowiska)i pozdrowic. dajcie takiemu dojsc do wladz
        Wentkasz
        ma jakies tajemnice ktore moga go skompromitowac w oczach innych klubowiczow, a
        zarazem doprowadzic do degradacji w hierarchii wladz klubu.

Pozdrawiajem wszystkich

• kaukonsky Re: Proffesional Test 13.12.01, 12:07
        To ya w temacie laseczki dbam o ohronę danyh osobowyh, ustawę mam - że tak
        powiem - tam, gdzie mam (chili w biórkó), zdjencia pszesyłam na priva, piszę
        nawet, iż to YA się opó-szczam fpiciu, a nie Kolega, A KOLEGA MNIE IMPÓTÓYE
        CUŚ ????????????????
        Hańba, sromota, sodoma, fałsh, obłóda, marność i wierzba, zbrodnia i kara,
        Bolek i Lolek !!!!! ....................... QRCZE >:-(((
        A jak Kolega mię pszyjmie do sfojej bandy, to powiem mó, gdzie pijemy w
        Ostatnigrudzień. (- To ostatnie zdanie, to próba przekupstwa - przyp. aut.)
        • Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 13:30
          Prosze wysylac wiecej zdjec(tylko sobie nic nie zdejmuj). moja krzinka jest
          pusta. i ja tu nic cuś nie IMPÓtUye- to pwnie Wentkasz.

P.S. no to jestes w mojej bandzie
          • kaukonsky Re: Proffesional Test 13.12.01, 15:23
            Tak, Tak! Opierdalałem Ventcasha! To on impótóye! Bezdzietny Niewdziencznik!!!
            Sorry sa niesrosómienie !!!
        • Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 13:36
          to wszystko przez Wentkasza.

Wojciechu gdzie ty?
          ...
          ...

ten pewnie juz baluje i ma Sylweestra ten dlugodystansowiec
          o w morde ktory z was pislal te dyktando dla sportowcow i dziennikarzy?
          przypomnialo mi sie jak napisalem ten dlugo...... w zasadzie nie wiem jak to
          sie pisze.
          sija jak mawia Voyteq

• kaukonsky OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) 13.12.01, 15:12
      F środę policja sbielska zarekfirowała 360 litruff ZACIERU i 4,5 litra BIMBRA
      Józefowi A. se Stacewiczuff (gm. BP) Konkubina Juska mófiła, że pendziła
      podświenta Bożego Przyrodzenia.
      QRFA! SJEBALLI CAŁEJ WIOSCE ŚWIENTA !!!!!!!!!!!!
      Toż to się do mediuff nadaje, albo nawet na policję. Jak żyć, jak takie
      beseceństfa się dziejo na śfiecie... Świenta na sucho?! Toż może na cukier się
      cała wioska zeżóciła, a oni łot tak - szast, prast i po fszystkim - zniszczyli
      im śfionteczne plany :,-(((
      Trza reaktywować PRS - naszom jedynom partie ludzi o czeźwym spojżenió - i
      bronić naszych staropodlaskich tradycji. Panowie - SZABLE W DŁOŃ !!!!!!!
      • Gość: wch sprawy organizacyjne IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:43
        Ja, jako inicjator niniejszego Ż-11 OEC, chciałbym serdecznie podziękować braci
        osiedlowej za żywe zainteresowanie nową inicjatywą.

Jednocześnie chciałbym wyrazić dezaprobatę dla niektórych działań, które się
        zdarzają na naszym delay-czacie.

Po pierwsze - Pan Prezes pisze w niezrozumiałej transkrypcji, mocno
        utrudniającej czytanie i rozumienie tekstu. VETO! Poza tym ruga się jak jeden
        dziennikarz lokalnej gazety (a nawet kilku)!!!

Po drugie - Mr. L&M używa nazwisk (lekko zdeformowanych, ale jednak). W związku
        z tym popieram protest Dyrektora ds. IT i Nowych Technologii przeciw używaniu
        nazwisk i zdradzania klubowych tajemnic.

Co do Pana Dyrektora ds. Przekrętów nie mam większych uwag. Jeśli chodzi o
        krzynkę, to jest ona w pełni sprawna. Ale czasem coś tam trzeszczy. Spróbuj
        wysłać jeszcze raz.

Inna kwestia: proponuję Panu I. Gorowi (nie mylić z Alem Gore'em) stanowsko
        Radcy Prawnego naszego elitarnego Klubu.

Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów i cały Ż-11 Club. (Wpisuję się rzadko, bo
        ostatnio z różnych powodów nie za często zaglądam do Sieci).

wch
        dyrektor ds. organizacyjnych

PS: Główny Księgowy robi Sylwestra czy nie??? Bo logika by nakazywała... ;-)
        PS 2: Popieram reaktywacją PRS - wybory tuż, tuż!
        • Gość: Sylve Re: sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:17
          nawet ja sie zamotalem jak Pan Prezes napisal, a to wszystko przez ......
        • Gość: Sylve Re: sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 16:02
          co do Sylwak nic nie wiem trzeba Prezesa sie pytac
        • kaukonsky Re: sprawy organizacyjne 14.12.01, 22:01
          W związku z apelem dyr. ds. org. postaram się spełnić zawarte w nim postulaty -
          a więc pisać polszczyzną i do tego literacką. Przyznam szczerze, że przychodzi
          mi to z wielkim trudem, albowiem tego typu pisania mam powyżej czubka parasola
          w pracy zawodowej. Rozmowy internetowe wolałbym zaliczyć do rozrywki, a nie
          obowiązków. Rozumiem jednak, że sensem komunikowania się jest możliwość
          rozumienia i odbioru sensu przekazu, więc - chciał nie chciał - podejmę trud
          kontrolowania swojej forumowej twórczości.
          Z poważaniem p.o. prezesa KAukonskY
      • wentkasz Re: OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) 14.12.01, 09:24
        A jak Bimbrowi coś się stanie, to się poskarżę dla Prezesa.
      • Gość: Sylve Re: OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:16
        nu i wpis du wszystko wpis du, caly misterny plan tez wpis du.

co oni teraz poczna
    • wentkasz Nowy comentarz do Managera 14.12.01, 09:13
      Jakby kto hciał nowy commentarz do tche manadzera to niech da z nać. Mnustfo
      chumoru klubowego! Panie Prezesie, o co chodzi s tym ostatnigroodzień?
      • wentkasz Price Info 14.12.01, 09:57
        VanPur18 - 2.69zł, Żubr - 2.19zł. Aż mi dech zaparło!(Bynajmniej nie z powodu
        zaschnięcia w gardle)
        • Gość: Sylve Re: Price Info IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:50
          ale gdzie tak daja?

ja zreszta wole chyba troche lepsze marki. ostatnio only LECH

Znajdz mi dobra cena na te pifko
      • Gość: Sylve Re: Nowy comentarz do Managera IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:48
        Rozmawialem z Prezesem osobiscie i on chyba ci nie przekaze tych informacji o
        ostatniogrudniowym dniu. O co chodzi z tym managerem. nie iwem co ale chce.
      • kaukonsky Re: Nowy comentarz do Managera 14.12.01, 22:51
        W swoim prywatnym imieniu zawiadamiam, że jestem wielce zainteresowany nowym
        komentarzem.
        Imprezę ostatniogrudniową próbuję zorganizować w Białymstoku u Magdy KA w dniu
        imienin Głównego Księgowego. Kolega Wentkasz wraz z partnerką jest nominowany
        do zaproszenia. O perypetiach związanych ze stroną organizacyjną
        przedsięwzięcia piszę poniżej.
    • wentkasz UostatniGroodzień 14.12.01, 11:07
      Czy są jakieś propozycje?
    • wentkasz UostatniGroodzien upgrade 14.12.01, 11:14
      Uważam, że najwspanialsze mecze zawsze rozgrywa się na własnym stadionie, bez
      przyjezdnej publiczności.
      • Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien upgrade IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:53
        Pewnie bedzie wyjazd

a z jaka publicznoscia, jeszcze nie wiadomo, ale pewnie SAMI SWOJI
        • kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje 14.12.01, 22:42
          Wszystko, co piękne, rodzi się w bólach.
          Magda KA oświadczyła, iż robi imprezę pod warunkiem, że wspólnie z pozostałymi
          lokatorkami. Czarna B-stocka wyraziła aprobatę, opinii bielszczanki nie udało
          się dotychczas zdobyć. Największym problemem jest liczba osób - jeśli laski
          będą z facetami (a będą), to musimy w jednej chałupie zmieścić i przenocować
          DWANAŚCIE osób! Dużo >:-( I trzeba się będzie pilnować, żeby nie obić facjat
          kolegom lasek (a wiadomo, że w Ż-11 serca gorące).
          Na razie jednak próbuję dalej nakręcać imprezę, bo już się przy niej za dużo
          napracowałem ;-) Z chęcią zapoznam się z dobrymi i skutecznymi radami oraz
          pomocą organizacyjną ze strony Kolegów.
          ----------------------------
          Stan na 14.12.2001, godz. 22.30
          gospodarze: 1. Mariola (+), partner (?), 2. Magda F. (?), partner (?), 3. Magda
          KA (+), partner (+++);
          goście: 1. 3Voncy kasę (+), partnerka (+), 2. L&M (+), partnerka (?), 3. Rbq
          (?), partnerka (?).
          Frekwencja 50%
          • Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien Komplikacje IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:52
            jakie te laski sa w skali od 3 klasy do virtuozo (nie wiem jak to sie pisze)
            (skala powstala w czsie przechadzek po Bielsku- przypominam)

Rybaq nic nie wie nikt nic nie wie. Krzysztof a jak L&M. moze WCH by sie
            zalapal na impreze. Kombinowac mi prosze.

ja ze swojej strony nic nie mam przeciwko burakom ktorzy beda z laskami, nie
            przeszkadza mi to, aby byli takze i nasi

prosze o nowe wiesci

pozdrawiam wszystkich
            • kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze 17.12.01, 15:30
              MINUSY
              Laski: Magda F - koło czwórki, Mariola - trzy i pół. Wniosek: lepiej przyjść ze
              swoimi laskami. I się ich trzymać w czasie imprezy. [ A jak już się wymieniać,
              to między sobą ;-) ]
              Dodatkowe zaproszenia: więcej nie wysyłam, bo ludzi i tak za dużo (12 osób).

PÓŁ NA PÓŁ
              Buraki: nie wiadomo jakie będą, bo te, z którymi się te dwie do tej pory
              szwędały, tak im dały popalić, że chyba z nich zrezygnują. Chociaż z babami to
              trudno coś przewidzieć...

PLUSY
              Współlokatorki: są ponoć 'chętne', więc jest duże prawdopodobieństwo, że tę
              przeszkodę organizacyjną weźmiemy z rozpędu. Jak one się zgodzą, to i Magda KA.
              Partnerka L&M: rozmawiałem; pisze się na imprezę; mówi, że dwanaście osób to
              luzik. Optymistka ;-)
              • Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 15:55
                co to oznacza ze one sa "chetne". a po flaszce na glowe jaka jest ich punktacja?
                • kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze 17.12.01, 17:24
                  Chętne to one do wszystkiego! Ale ja to bym się do nich nie palił - poważnie.
                  Z punktacją po flaszce na łeb, to Kolega zabił mi ćwieka. Różnie bywa, jednemu
                  klasyfikacja znacznie urośnie, inny może puścić pawia. Naprawdę, nie czuje się
                  na siłach, by to obiektywnie ocenić. Zobaczy Kolega, to sobie Kolega zdanie
                  wyrobi własne.
                  PS. Aleś szybki. Człowiek nie zdąży napisać, a tu już esemes za esemesem
                  pogania...
          • kaukonsky Re: UostatniGroodzien FREKWENCJA 17.12.01, 15:41
            17.12.2001, godz. 15.45
            GOSPODARZE: Magda F (+), partner (?); Mariola (+), partner (?), Magda KA (+),
            partner (+++).
            GOŚCIE: Gł. Księgowy (+), partnerka (+); L&M (+), partnerka (+); Wentkasz (+),
            partnerka (?).
            Frekwencja: 9/12.
            A krzesła, to chyba każdy przyniesie ze sobą ;-)
    • Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:55
      do Yankee i wszystkich innych

co wyniklo z szampana i 2 browarow?
      jakies nowe postanowienia?

co na to lepsza polowa?
      • kaukonsky Wino musujące i piwo 14.12.01, 23:01
        Wynikło tylko tyle, że teraz - o jedenastej wieczorem - męczy mnie kac. Po
        wypiciu 24 godziny wcześniej połowy musującego wina i dwóch piw! Niestety, ja
        już się nie nadaję do picia alkoholu. Zauważyłem ostatnio, że to mi się nie
        kalkuluje - ponoszę za duże straty w porównaniu ze zdobywanymi zyskami.
        Na przyszłość Kolega Gł. Księgowy mógłby być bardziej koleżeński i wypijać
        nawarzone sobie piwo!
    • kaukonsky Wirtualny opłatek dla Prezydenta 14.12.01, 23:26
      Motto
      DO KAWALERII WSTĄPIĆ CHCIAŁEM
      ALE SIĘ W PORĘ OPAMIĘTAŁEM
      W związku ze zbliżającymi się świętami religii chrześcijańskich oraz
      nadchodzącym Nowym Rokiem chciałbym przesłać w imieniu Ż-11 Sex & Business Club
      najcieplejsze życzenia noworoczne, przełamać się wirtualnym opłatkiem i
      podzielić prosforą z Prezydentem Wszystkich Klubowiczów MARCINEM. Jego
      nieobecność wśród nas - spowodowana zaszczytnym pełnieniem obowiązku obrony
      suwerenności kraju - jest dla nas wielkim ciosem. Z niecierpliwością czekamy na
      Twój powrót Prezydencie!
      • Gość: Sylve Re: Wirtualny opłatek dla Prezydenta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:20
        ja Gl. Ks. chcialbym zlozyc wszystkich czlonkom Klubu najserdeczniesze zyczenia
        z okazji Świat Bożego Narodzenia, duzo wszystkiego najlepszego, zdrowka,
        szczescia pomyslnosci, potfela z ktorego nie ubywa pieniedzy, taniego pifka,
        fajnych lasek, itp. az mi sie leska zakrecila. Pozdrawiam wszystkich. a jeszcze
        jedno duzo fajnych prezentow od nosa Mikolaja zycze
      • Gość: Sylve Re: Wirtualny opłatek dla Prezydenta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:22
        zapomnialem zlamac oplatka. trach!!!
    • kaukonsky HYMN Ż-11 Sex & Business Club 15.12.01, 17:53
      Chciałbym zaproponować napisanie nowej wersji klubowego hymnu, bądź chociaż
      okołobożonarodzeniowej pieśni klubowej. Myślę, że każdy z Klubowiczów powinien
      dołożyć swoją cegiełkę i może powstać ciekawy utwór, którego premierę wokalną
      przewiduję na ostatnie minuty grudnia 2001, lub pierwsze sekundy stycznia 2002.
      Pozwoliłem sobie zacząć od końca i spłodzić epilog naszego wspólnego dzieła.
      'KAC' (na melodię Maryli Rodowicz):
      Bo gdy się rano wstaje,
      To zwykle ma się Kaca:
      Język Ci kołkiem staje,
      Oczy tył w przód przewraca.
      Co nosi miano Kaca,
      To też jest głowy ból,
      A gdy Ci łeb rozsadza
      Strzelasz Leżajski Full!
      (Tu, oczywiście wchodzi klubowy standard - 'Najlepsze piwo...'
      • Gość: Sylve Re: HYMN Ż-11 Sex & Business Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:05
        jaka jest melodia tego. jaka to piosenka Marylki - to wtedy zacznie sie
        kombinowac
        • kaukonsky Re: HYMN - Melodia 17.12.01, 15:16
          bo to, co nas podnieca
          to się nazywa kasa,
          a kiedy w kasie forsa,
          to sukces pierwsza klasa
          itd.
          Ostatnio Maryla śpiewała to z Kasą Kasowskim.
          Kolega może też zaproponować jakiś refrenik...
    • Gość: wch Sylwester na Łysej Górze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 10:43
      A może by tak zrobić sylwka na łysej?

Wydaje mi się, że to niezły pomysł.

Albo pod żelaźniakiem, co Wy na to? Czy Pan Główny Księgowy byłby w stanie
      wyasygnować odpowiednie środki?
      • Gość: Sylwe Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:13
        Mysle ze z Lysej Gory nic nie bedzie poniewaz kroi sie impreza gdzie indziej.
        wiadomosci z gory
        Z kasa w klubowej Kasie siepsko. Proponuje aby czlonkowei wplacali jakies
        skladki, aby bylo mozna pomnazac $, aby nastepnie orgaznizowac imprezy
        • kaukonsky Re: Sylwester na Łysej Górze 17.12.01, 15:55
          Organizować imprezy, czy DEFRAUDOWAĆ utracjuszu???
          Swoją drogą dobry pomysł - zrzutka na UostatniGroodnia!
          Jeśli nie wyschnie źródło, to postaram się załatwić markowe, importowane napoje
          rozweselające z bratnich krajów wschodu. Myślę, że 'czystej przyjemności'
          starczy 3, 4 literki. Ale to i tak kosztuje bańkę... Szampanki, piwka itp. to
          chyba będzie mniejszy problem. Jednak, w miarę możliwości, liczę na wsparcie!
          • Gość: Sylve Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 16:07
            ja bede partycypowal w kosztach. ile trzeba postaram sie wyskrobac?
            a jakis food i inne to trzeba ustalic mysle
            • kaukonsky Re: Sylwester na Łysej Górze 17.12.01, 17:11
              Jestem za partycypacją. Trzeba do niej (partycypacji) zmobilizować Wentkasza i
              L&M`ego.
              Bliższe szczegóły wysłałem na priva.
              • Gość: Sylve Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:13
                juz dostalem i przeczytalem
    • Gość: Sylve szkola IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:42
      przepraszam za nieobecnosc ale bylem w szkole i zapijalem robaka
      bylo naprawde cool
      Knajpa Ryczace czterdziestki

jak ktos wie co to oznacza to jest niezly
      prosze o proby wyjasnienia skad sie wziela nazwa tej knajpy.
      Bedzie ciekawie
      geografowie do dziela
      P.S. to jest podpowiedz
      • kaukonsky Re: szkola 17.12.01, 17:15
        CZTERDZIESTKI?!
        No, to Wentkasz miałby uciechę - o ile znam jego preferencje...
      • Gość: Wentkasz Re: szkola IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:22
        Nie znasz moich preferencji! Nie miałbym żadnej uciechy!! Specjalisto od rzutów
        karnych...
        • kaukonsky CZAT 17.12.01, 17:27
          Eeee... A MOŻE BY TAK SZYBKO NA CHWILKĘ NA CZATA?!
    • Gość: wentkasz Luzy!!! IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:17
      Ostatnie, (kolokwium?) ostatni mecz rundy jesiennej odbył się dnia 17.12.2001
      (może nawet będzie 3.5!). A jak przegram to zaj... zajdę do pana mgr i
      przekonam go, żeby nie odsyłał mnie ponownie do rundy kwalifikacyjnej. Faza
      zasadnicza rozgrywek pucharowych - 29.01.2002, liga rusza od 09.01.2002.
      Pozycja wyjściowa w tabeli: Eurpejskie puchary(!) z szansą na mistrzostwo(!!).
      Jednak - teoretycznie - przy nieodpowiednim układzie spotkań i roztrenowaniu
      możliwy spadek z ligi(!!!). Teraz prawie cztery tygodnie loozoo, a potem znowu
      do harówy!>:-(
      Kurde...
      No, ale teraz jest koniec rundy. Jestem pewien, że po powrocie z wypożyczenia
      bardzo trudno będzie mi się przestawić na system rozgrywek Klubu Ż11(Już mi
      nawet piwo nie smakuje!!!!!).
      • Gość: Sylve Re: Luzy!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:30
        Wentkasz ma fantazje!!!!
        Wentkaszu dam ci rade
        jak jestes na wypozyczeniu loj ile sie da i o nic sie nie martw,
        bedzie good

• Gość: Wentkasz Re: Luzy!!! IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:38
          Zawodnicy tak zasłużonego klubu nie mogą sobie zbyt często pofolgować. A ci z
          brakami treningowymi to w ogóle...
          • kaukonsky Re: Luzy!!! 17.12.01, 19:10
            Oooooooo... ja to sobie folguję...
            Ostatnio odpadłem z pucharów, lecę trybem ligowym i to nawyżej w okręgóweczce.
            Dodatkowo najczęściej mecze rozgrywane na hali pod dachem... A takie zakwasy po
            każdym meczu, że odechciewa się grać :,-(
            Mięśnie były napakowane, a teraz z 5 kilo do dołu... chyba się starzeję...
            Bardzo zmienił się świat, gdy Marjan ze schodów spadł...
            • Gość: Sylve Re: Luzy!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:57
              ja rozgrywam jeden mecz co dwa tygodnie o final LM a pozniej musze z dwa dni
              odpoczywac
              pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka