Gość: wch IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 18:21 Inicjuję Klub! Zapraszam wentkasza, Sly'a i Yankyee'ego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jANUSZ Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 20:02 /o co tu chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronaldo Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 11:47 Witam nosow Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-cat Re: Ż-11 Online Elite Club 26.05.04, 03:41 pamietam jak Z-11 bylo budowane to byly czasy wapna i karbidu (to tak na marginesie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwe Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:14 wlasnie o co tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.a2000.nl 25.02.02, 06:56 Chlopcy wy hex0ry?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:35 bardzo ciesze sie ze zostalem wybrany na gl. ks. Czy z tego tytulu otrzymam jakies korzysci? uwaga jak nie to bede krecil!!! az wykrece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:37 Pytanie do wentkarza: czy gra Pan moze w warcaby na portalu gazety? jak tak to pewnieu sie stykniemy na partyjke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 09:40 mysle ze nic z tego nie bedzie. mobilizacjca za mala. zeby za wpis dawali piwko bylo by niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 17:21 A Ty Siwy skąd masz SDI??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 07:52 z pracy. do 15.30 jestem w robocie a w domku niestety modem ktory nie pamietam kiedy ostatnio byl uzywany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:45 a ty skad masz SDI? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 Online Elite Club 11.12.01, 13:25 Siwy dobrze prawi - browara dać fszystkim! (Rbq sie fqrwi, bo Ya ostatnio snim nie pijam... Ale to obofiąski zafodowe i rodzinne) Dziękuje za obdarzenie mnię zauffaniem i rolom przyWÓDczom; nie fiem czy podołam... Sklubowym postrofieniem Ż-11 Sex & Business Club KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 07:51 ty jestes tylko ochrona dla nas. my robimy interesy i inne tam takie, a jakby co to policja idzie do kogo, no do kogo. wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 12.12.01, 13:11 Nadałoby się zatrudnić jeshche prafnicka jakiegoś, żep nas przet policjom bronił fsondzie. YA snam tylko komendanta, zastempcę i szefa kryminalnej. A i Misievitza w okienku - koliego PARTYZANCIE ;-) Tylko skont ó nas fklubie fsiąć prafnicka??? Od biedy morze być ochrona - Banan myśle otpada zefsklenduff charakterologicznych, Ciasny fsyfie, zostaje Mareczek herbu 'Małe Sosenki Na Bahmatach'. Sprubóje się sconactovać z rzeczonem młodzieńcem. KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:49 a co z Igorem. propozycja Walisosenki z Bachmato jest niezla. mysle ze mozemy zaglosowac. kto jest za wyzej wymienionym na stanowisko prafnika Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 12.12.01, 15:15 ZA! W pszypatku pszyjencia mec. Rameczka Walisosenki (pseudo spartyzantki L&M) na stanowisko prafnika clubowego, ww. obywatel zapowiedział natyhmniastofe opjencie funkcji i opicie afansu potczas zaprawy Ostatniogrudniowej w Białymstoku na Gejowej. Informacji pespośretnih od niejakiego Musikovego w tej hvili gabinet 'z up. prezesa' nie posiada rzadnych. mosze sie pojawio kiedy?! Pozostajonc sto nadziejo (nie kuczyńsko) z up. KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-cat Re: Ż-11 pszeceniasz role prezesa 26.05.04, 03:25 ...pjore na sjepie tranzport... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 11.12.01, 13:32 Hej! Sprafa jest pofaszna!!! SIWY! co Kolega robi fsfoje imieniny??? Czy realnym byłoby spotkanie Ostatniogrudniowe spopitkom??? Lokalizacja - niewykluczone - na Gejowej u Magdy KA. Mile widziana opinia posostałych Cluboficzóff. Narciarzyk. KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 17:20 Wszyscy się fpizali, only rybaq strajkuje. RYBAK - ŁER AR JU????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:00 no wlasnie gdzie jest kolega. nie poznaje kolegi. Wentkszu łer ar ju?? a ja jestem łubudubu, łubudubu niech żyje prezes naszego klubu to ja spiewalem gl.ks. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 12.12.01, 13:29 Namaszczam Kolegie - złoto mirra, kadzidła i kram Nivea - bo znofu dobsze mófi! 'w im.' i 'z up.' prezesa KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-cat Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę 26.05.04, 03:30 nie msze byc! ....jaszombek? trennner trogiej classy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Imieniny Kolegi 3 V - oncego Kassę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:07 w odpowiedzi na pofaszna sprawe to mysle ze raczej tak. ostatnio mi sie plany z letka zawalily- zem mial jechac w gory i gowno wyszlo. a w zasadzie to myslalem o tym i jestem za, a nawet przeciw. tzn za. P.S. Narciarzyk to wynika z tej fotki z wakacji? - jak Madzia K. sobie poszla na narty. Why ona jest jeszcze K. not J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Opona IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:11 Panowie co robicie z rosnaca oponom, bo u mnie kiepska sprawa. niedlugo bede musial wydac majatek. koniecznie prosze o opowiedz w tej kwestti Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Opona rosnonć fcale niemusi 12.12.01, 13:22 albowiem wystarczy pić ras ftygodniu (no góra tszy razy) a po godzinie osiemnastey powstszymać sie łot konsumpcji (pszynajmniej obfitey). Podwufczas sopony schodzi pofietsze (albo wolniej fchodzi, zaleszy ktury się sposup zastosofało). Patent niniejszy autorstwa jest Turba (pamientacie kolesia? tera prafie nie ma opony - PRAFIE podkreślam). Tera YA stosujem i opone mam daley, ale s 84 kg potczas faszenia, żem zeszet do 79! (To ! to nie silnia). Polecam KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Opona rosnonć fcale niemusi IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 14:54 sproboje sie zastosowac do rady ale z tym chyba bedzie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
aurora-cat Re: Opona rosnonć fcale niemusi 26.05.04, 03:33 ...lub tez odpier...c na srodku podwojna kalinke bez trzymanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve komolki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:16 macie komolki. ja do Ynakesa cos ostatnio wyslalem a on nic. WCH wysylalem wczoraj do ciebie cos i wrocila mi poczta. skasowales konto, masz pelna krzynke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve panienki IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:26 dostales Yankee emilka jak ci pisalem o lasce fajnej. jeszcze mnie trzyma. Mozesz ja zalatwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve panienki w Bielsku IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 08:44 ustosunkowaliscie sie do tematu panienek w Bielsku - fajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiler Re: panienki w Bielsku IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 16:38 Gość portalu: Sylve napisał(a): > ustosunkowaliscie sie do tematu panienek w Bielsku - fajnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L&M Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 15:04 Siemanko NIUCHY to ja stary poczciwy weteran picia Jefersonow w Ż-11 Online Elite Club. Niestety mam już zgagę i piję tylko Krysiową a czasami Sklepową.Rybak kiedy się nabierzesz, na wę(ó)dkę?Krzysio z Siwym spijają miodki wforum a Harry` tonie.Pozdrowienia ode mnie i M(B)uśka. L&M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:25 no i jeszcze L&M czy dobrze widze po calym dniu pracy. buzka to wolal bym od Twojej Laseczki, pozdrawiam przyszlego prafnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:07 ide do domku odpoczywac, Yankee mozesz mi przywiezc z 2 piwka bo mi bedzie ciezko wstac, no wiesz opona. pozdrawiam wszystkich czlonkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Pifko IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:23 to wy nosy jeszcze jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Polonistka IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 08:27 Przegladalem forum o najlepszej szkole w Bielsku. Yankee powiedz ty mi co to za polonistka co robi laski dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Polonistka 13.12.01, 11:49 ZIELENIA - córka byłego dyrektora, siostra historyka Dzidka, który co dziennie najebany chodzi do całodobuffki na Mickiewicza i którego wszyscy olewają (ale nie po zrobieniu laski). Niestety, z Zielenią nigdy nie miałem przyjemności ;-) Za to znam, z widzenia, córkę, a z synem grałem w nogę - niewielka pociecha. CYCÓŚ JESCE??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Polonistka 13.12.01, 11:54 Po namyśle PS: A jednak trochę miałem! Byliśmy kiedyś na wycieczce (dwudniowej!!!) do teatru w W-wie. Nocowaliśmy w schronisku młodzieżowym, w nocy był ostry uchlaj, Ciunio puszczał pawiany w kiblu, Grygor w pokoju pod łóżko (tzn. puszczał na podłogę, ale, że się nie chciało sprzątać, to zastawił łóżkiem). Przyszła Zielenia i chlała z nami warszawską, sklepową wódę. My, jako ówczesna młoda kadra (MŁODA - kto dziś w to uwierzy...) popijaliśmy, a Zielenia waliła pod paprykę konserwową! Fajne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Proffesional Test 13.12.01, 09:33 Ogłaszam jednoosobowy protest w sprawie nadsyłania wiadomości treści poufnej lub niecenzuralnej z powodu publicznego rozpowszechniania tajemnic klubowych przez jednogłośnie wybranego Pana Prezesa, Janusz Kes'a. Oświadczam, że jedynie publiczna obietnica przestrzegania podstawowych praw korespondencji przez Pana Prezesa może przekonać moją skromną osobę do bardziej szczegółowego wyrażania swoich zdań na łamach tejże strony. Z poważaniem, Rybaq P.S. Co oznacza skrót IT. Informaticzieskaja Tiechnołogija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 10:46 no patrzcie zostal jednoglosnie wybrany na ITi(yeti) naszego klubu łubudubu i od razu pierwsze co chce zrobic to zglosic protest, miast podziekowac (za obdarzenie go zaufaniem, za otrzymanie stanowiska)i pozdrowic. dajcie takiemu dojsc do wladz Wentkasz ma jakies tajemnice ktore moga go skompromitowac w oczach innych klubowiczow, a zarazem doprowadzic do degradacji w hierarchii wladz klubu. Pozdrawiajem wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Proffesional Test 13.12.01, 12:07 To ya w temacie laseczki dbam o ohronę danyh osobowyh, ustawę mam - że tak powiem - tam, gdzie mam (chili w biórkó), zdjencia pszesyłam na priva, piszę nawet, iż to YA się opó-szczam fpiciu, a nie Kolega, A KOLEGA MNIE IMPÓTÓYE CUŚ ???????????????? Hańba, sromota, sodoma, fałsh, obłóda, marność i wierzba, zbrodnia i kara, Bolek i Lolek !!!!! ....................... QRCZE >:-((( A jak Kolega mię pszyjmie do sfojej bandy, to powiem mó, gdzie pijemy w Ostatnigrudzień. (- To ostatnie zdanie, to próba przekupstwa - przyp. aut.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 13:30 Prosze wysylac wiecej zdjec(tylko sobie nic nie zdejmuj). moja krzinka jest pusta. i ja tu nic cuś nie IMPÓtUye- to pwnie Wentkasz. P.S. no to jestes w mojej bandzie Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Proffesional Test 13.12.01, 15:23 Tak, Tak! Opierdalałem Ventcasha! To on impótóye! Bezdzietny Niewdziencznik!!! Sorry sa niesrosómienie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Proffesional Test IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 13:36 to wszystko przez Wentkasza. Wojciechu gdzie ty? ... ... ten pewnie juz baluje i ma Sylweestra ten dlugodystansowiec o w morde ktory z was pislal te dyktando dla sportowcow i dziennikarzy? przypomnialo mi sie jak napisalem ten dlugo...... w zasadzie nie wiem jak to sie pisze. sija jak mawia Voyteq Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) 13.12.01, 15:12 F środę policja sbielska zarekfirowała 360 litruff ZACIERU i 4,5 litra BIMBRA Józefowi A. se Stacewiczuff (gm. BP) Konkubina Juska mófiła, że pendziła podświenta Bożego Przyrodzenia. QRFA! SJEBALLI CAŁEJ WIOSCE ŚWIENTA !!!!!!!!!!!! Toż to się do mediuff nadaje, albo nawet na policję. Jak żyć, jak takie beseceństfa się dziejo na śfiecie... Świenta na sucho?! Toż może na cukier się cała wioska zeżóciła, a oni łot tak - szast, prast i po fszystkim - zniszczyli im śfionteczne plany :,-((( Trza reaktywować PRS - naszom jedynom partie ludzi o czeźwym spojżenió - i bronić naszych staropodlaskich tradycji. Panowie - SZABLE W DŁOŃ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch sprawy organizacyjne IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:43 Ja, jako inicjator niniejszego Ż-11 OEC, chciałbym serdecznie podziękować braci osiedlowej za żywe zainteresowanie nową inicjatywą. Jednocześnie chciałbym wyrazić dezaprobatę dla niektórych działań, które się zdarzają na naszym delay-czacie. Po pierwsze - Pan Prezes pisze w niezrozumiałej transkrypcji, mocno utrudniającej czytanie i rozumienie tekstu. VETO! Poza tym ruga się jak jeden dziennikarz lokalnej gazety (a nawet kilku)!!! Po drugie - Mr. L&M używa nazwisk (lekko zdeformowanych, ale jednak). W związku z tym popieram protest Dyrektora ds. IT i Nowych Technologii przeciw używaniu nazwisk i zdradzania klubowych tajemnic. Co do Pana Dyrektora ds. Przekrętów nie mam większych uwag. Jeśli chodzi o krzynkę, to jest ona w pełni sprawna. Ale czasem coś tam trzeszczy. Spróbuj wysłać jeszcze raz. Inna kwestia: proponuję Panu I. Gorowi (nie mylić z Alem Gore'em) stanowsko Radcy Prawnego naszego elitarnego Klubu. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów i cały Ż-11 Club. (Wpisuję się rzadko, bo ostatnio z różnych powodów nie za często zaglądam do Sieci). wch dyrektor ds. organizacyjnych PS: Główny Księgowy robi Sylwestra czy nie??? Bo logika by nakazywała... ;-) PS 2: Popieram reaktywacją PRS - wybory tuż, tuż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 11:17 nawet ja sie zamotalem jak Pan Prezes napisal, a to wszystko przez ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: sprawy organizacyjne IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 16:02 co do Sylwak nic nie wiem trzeba Prezesa sie pytac Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: sprawy organizacyjne 14.12.01, 22:01 W związku z apelem dyr. ds. org. postaram się spełnić zawarte w nim postulaty - a więc pisać polszczyzną i do tego literacką. Przyznam szczerze, że przychodzi mi to z wielkim trudem, albowiem tego typu pisania mam powyżej czubka parasola w pracy zawodowej. Rozmowy internetowe wolałbym zaliczyć do rozrywki, a nie obowiązków. Rozumiem jednak, że sensem komunikowania się jest możliwość rozumienia i odbioru sensu przekazu, więc - chciał nie chciał - podejmę trud kontrolowania swojej forumowej twórczości. Z poważaniem p.o. prezesa KAukonskY Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Re: OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) 14.12.01, 09:24 A jak Bimbrowi coś się stanie, to się poskarżę dla Prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: OJOJOJ - Bimber w opałah (inf. własna) IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 12:16 nu i wpis du wszystko wpis du, caly misterny plan tez wpis du. co oni teraz poczna Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Nowy comentarz do Managera 14.12.01, 09:13 Jakby kto hciał nowy commentarz do tche manadzera to niech da z nać. Mnustfo chumoru klubowego! Panie Prezesie, o co chodzi s tym ostatnigroodzień? Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz Price Info 14.12.01, 09:57 VanPur18 - 2.69zł, Żubr - 2.19zł. Aż mi dech zaparło!(Bynajmniej nie z powodu zaschnięcia w gardle) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Price Info IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:50 ale gdzie tak daja? ja zreszta wole chyba troche lepsze marki. ostatnio only LECH Znajdz mi dobra cena na te pifko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Nowy comentarz do Managera IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:48 Rozmawialem z Prezesem osobiscie i on chyba ci nie przekaze tych informacji o ostatniogrudniowym dniu. O co chodzi z tym managerem. nie iwem co ale chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Nowy comentarz do Managera 14.12.01, 22:51 W swoim prywatnym imieniu zawiadamiam, że jestem wielce zainteresowany nowym komentarzem. Imprezę ostatniogrudniową próbuję zorganizować w Białymstoku u Magdy KA w dniu imienin Głównego Księgowego. Kolega Wentkasz wraz z partnerką jest nominowany do zaproszenia. O perypetiach związanych ze stroną organizacyjną przedsięwzięcia piszę poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
wentkasz UostatniGroodzien upgrade 14.12.01, 11:14 Uważam, że najwspanialsze mecze zawsze rozgrywa się na własnym stadionie, bez przyjezdnej publiczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien upgrade IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:53 Pewnie bedzie wyjazd a z jaka publicznoscia, jeszcze nie wiadomo, ale pewnie SAMI SWOJI Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje 14.12.01, 22:42 Wszystko, co piękne, rodzi się w bólach. Magda KA oświadczyła, iż robi imprezę pod warunkiem, że wspólnie z pozostałymi lokatorkami. Czarna B-stocka wyraziła aprobatę, opinii bielszczanki nie udało się dotychczas zdobyć. Największym problemem jest liczba osób - jeśli laski będą z facetami (a będą), to musimy w jednej chałupie zmieścić i przenocować DWANAŚCIE osób! Dużo >:-( I trzeba się będzie pilnować, żeby nie obić facjat kolegom lasek (a wiadomo, że w Ż-11 serca gorące). Na razie jednak próbuję dalej nakręcać imprezę, bo już się przy niej za dużo napracowałem ;-) Z chęcią zapoznam się z dobrymi i skutecznymi radami oraz pomocą organizacyjną ze strony Kolegów. ---------------------------- Stan na 14.12.2001, godz. 22.30 gospodarze: 1. Mariola (+), partner (?), 2. Magda F. (?), partner (?), 3. Magda KA (+), partner (+++); goście: 1. 3Voncy kasę (+), partnerka (+), 2. L&M (+), partnerka (?), 3. Rbq (?), partnerka (?). Frekwencja 50% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien Komplikacje IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:52 jakie te laski sa w skali od 3 klasy do virtuozo (nie wiem jak to sie pisze) (skala powstala w czsie przechadzek po Bielsku- przypominam) Rybaq nic nie wie nikt nic nie wie. Krzysztof a jak L&M. moze WCH by sie zalapal na impreze. Kombinowac mi prosze. ja ze swojej strony nic nie mam przeciwko burakom ktorzy beda z laskami, nie przeszkadza mi to, aby byli takze i nasi prosze o nowe wiesci pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze 17.12.01, 15:30 MINUSY Laski: Magda F - koło czwórki, Mariola - trzy i pół. Wniosek: lepiej przyjść ze swoimi laskami. I się ich trzymać w czasie imprezy. [ A jak już się wymieniać, to między sobą ;-) ] Dodatkowe zaproszenia: więcej nie wysyłam, bo ludzi i tak za dużo (12 osób). PÓŁ NA PÓŁ Buraki: nie wiadomo jakie będą, bo te, z którymi się te dwie do tej pory szwędały, tak im dały popalić, że chyba z nich zrezygnują. Chociaż z babami to trudno coś przewidzieć... PLUSY Współlokatorki: są ponoć 'chętne', więc jest duże prawdopodobieństwo, że tę przeszkodę organizacyjną weźmiemy z rozpędu. Jak one się zgodzą, to i Magda KA. Partnerka L&M: rozmawiałem; pisze się na imprezę; mówi, że dwanaście osób to luzik. Optymistka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 15:55 co to oznacza ze one sa "chetne". a po flaszce na glowe jaka jest ich punktacja? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: UostatniGroodzien Komplikacje jakby mniejsze 17.12.01, 17:24 Chętne to one do wszystkiego! Ale ja to bym się do nich nie palił - poważnie. Z punktacją po flaszce na łeb, to Kolega zabił mi ćwieka. Różnie bywa, jednemu klasyfikacja znacznie urośnie, inny może puścić pawia. Naprawdę, nie czuje się na siłach, by to obiektywnie ocenić. Zobaczy Kolega, to sobie Kolega zdanie wyrobi własne. PS. Aleś szybki. Człowiek nie zdąży napisać, a tu już esemes za esemesem pogania... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: UostatniGroodzien FREKWENCJA 17.12.01, 15:41 17.12.2001, godz. 15.45 GOSPODARZE: Magda F (+), partner (?); Mariola (+), partner (?), Magda KA (+), partner (+++). GOŚCIE: Gł. Księgowy (+), partnerka (+); L&M (+), partnerka (+); Wentkasz (+), partnerka (?). Frekwencja: 9/12. A krzesła, to chyba każdy przyniesie ze sobą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Ż-11 Online Elite Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 15:55 do Yankee i wszystkich innych co wyniklo z szampana i 2 browarow? jakies nowe postanowienia? co na to lepsza polowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Wino musujące i piwo 14.12.01, 23:01 Wynikło tylko tyle, że teraz - o jedenastej wieczorem - męczy mnie kac. Po wypiciu 24 godziny wcześniej połowy musującego wina i dwóch piw! Niestety, ja już się nie nadaję do picia alkoholu. Zauważyłem ostatnio, że to mi się nie kalkuluje - ponoszę za duże straty w porównaniu ze zdobywanymi zyskami. Na przyszłość Kolega Gł. Księgowy mógłby być bardziej koleżeński i wypijać nawarzone sobie piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Wirtualny opłatek dla Prezydenta 14.12.01, 23:26 Motto DO KAWALERII WSTĄPIĆ CHCIAŁEM ALE SIĘ W PORĘ OPAMIĘTAŁEM W związku ze zbliżającymi się świętami religii chrześcijańskich oraz nadchodzącym Nowym Rokiem chciałbym przesłać w imieniu Ż-11 Sex & Business Club najcieplejsze życzenia noworoczne, przełamać się wirtualnym opłatkiem i podzielić prosforą z Prezydentem Wszystkich Klubowiczów MARCINEM. Jego nieobecność wśród nas - spowodowana zaszczytnym pełnieniem obowiązku obrony suwerenności kraju - jest dla nas wielkim ciosem. Z niecierpliwością czekamy na Twój powrót Prezydencie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Wirtualny opłatek dla Prezydenta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:20 ja Gl. Ks. chcialbym zlozyc wszystkich czlonkom Klubu najserdeczniesze zyczenia z okazji Świat Bożego Narodzenia, duzo wszystkiego najlepszego, zdrowka, szczescia pomyslnosci, potfela z ktorego nie ubywa pieniedzy, taniego pifka, fajnych lasek, itp. az mi sie leska zakrecila. Pozdrawiam wszystkich. a jeszcze jedno duzo fajnych prezentow od nosa Mikolaja zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Wirtualny opłatek dla Prezydenta IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:22 zapomnialem zlamac oplatka. trach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky HYMN Ż-11 Sex & Business Club 15.12.01, 17:53 Chciałbym zaproponować napisanie nowej wersji klubowego hymnu, bądź chociaż okołobożonarodzeniowej pieśni klubowej. Myślę, że każdy z Klubowiczów powinien dołożyć swoją cegiełkę i może powstać ciekawy utwór, którego premierę wokalną przewiduję na ostatnie minuty grudnia 2001, lub pierwsze sekundy stycznia 2002. Pozwoliłem sobie zacząć od końca i spłodzić epilog naszego wspólnego dzieła. 'KAC' (na melodię Maryli Rodowicz): Bo gdy się rano wstaje, To zwykle ma się Kaca: Język Ci kołkiem staje, Oczy tył w przód przewraca. Co nosi miano Kaca, To też jest głowy ból, A gdy Ci łeb rozsadza Strzelasz Leżajski Full! (Tu, oczywiście wchodzi klubowy standard - 'Najlepsze piwo...' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: HYMN Ż-11 Sex & Business Club IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 12:05 jaka jest melodia tego. jaka to piosenka Marylki - to wtedy zacznie sie kombinowac Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: HYMN - Melodia 17.12.01, 15:16 bo to, co nas podnieca to się nazywa kasa, a kiedy w kasie forsa, to sukces pierwsza klasa itd. Ostatnio Maryla śpiewała to z Kasą Kasowskim. Kolega może też zaproponować jakiś refrenik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wch Sylwester na Łysej Górze IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 10:43 A może by tak zrobić sylwka na łysej? Wydaje mi się, że to niezły pomysł. Albo pod żelaźniakiem, co Wy na to? Czy Pan Główny Księgowy byłby w stanie wyasygnować odpowiednie środki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwe Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 11:13 Mysle ze z Lysej Gory nic nie bedzie poniewaz kroi sie impreza gdzie indziej. wiadomosci z gory Z kasa w klubowej Kasie siepsko. Proponuje aby czlonkowei wplacali jakies skladki, aby bylo mozna pomnazac $, aby nastepnie orgaznizowac imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sylwester na Łysej Górze 17.12.01, 15:55 Organizować imprezy, czy DEFRAUDOWAĆ utracjuszu??? Swoją drogą dobry pomysł - zrzutka na UostatniGroodnia! Jeśli nie wyschnie źródło, to postaram się załatwić markowe, importowane napoje rozweselające z bratnich krajów wschodu. Myślę, że 'czystej przyjemności' starczy 3, 4 literki. Ale to i tak kosztuje bańkę... Szampanki, piwka itp. to chyba będzie mniejszy problem. Jednak, w miarę możliwości, liczę na wsparcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 16:07 ja bede partycypowal w kosztach. ile trzeba postaram sie wyskrobac? a jakis food i inne to trzeba ustalic mysle Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Sylwester na Łysej Górze 17.12.01, 17:11 Jestem za partycypacją. Trzeba do niej (partycypacji) zmobilizować Wentkasza i L&M`ego. Bliższe szczegóły wysłałem na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Sylwester na Łysej Górze IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:13 juz dostalem i przeczytalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve szkola IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:42 przepraszam za nieobecnosc ale bylem w szkole i zapijalem robaka bylo naprawde cool Knajpa Ryczace czterdziestki jak ktos wie co to oznacza to jest niezly prosze o proby wyjasnienia skad sie wziela nazwa tej knajpy. Bedzie ciekawie geografowie do dziela P.S. to jest podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: szkola 17.12.01, 17:15 CZTERDZIESTKI?! No, to Wentkasz miałby uciechę - o ile znam jego preferencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wentkasz Re: szkola IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:22 Nie znasz moich preferencji! Nie miałbym żadnej uciechy!! Specjalisto od rzutów karnych... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky CZAT 17.12.01, 17:27 Eeee... A MOŻE BY TAK SZYBKO NA CHWILKĘ NA CZATA?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentkasz Luzy!!! IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:17 Ostatnie, (kolokwium?) ostatni mecz rundy jesiennej odbył się dnia 17.12.2001 (może nawet będzie 3.5!). A jak przegram to zaj... zajdę do pana mgr i przekonam go, żeby nie odsyłał mnie ponownie do rundy kwalifikacyjnej. Faza zasadnicza rozgrywek pucharowych - 29.01.2002, liga rusza od 09.01.2002. Pozycja wyjściowa w tabeli: Eurpejskie puchary(!) z szansą na mistrzostwo(!!). Jednak - teoretycznie - przy nieodpowiednim układzie spotkań i roztrenowaniu możliwy spadek z ligi(!!!). Teraz prawie cztery tygodnie loozoo, a potem znowu do harówy!>:-( Kurde... No, ale teraz jest koniec rundy. Jestem pewien, że po powrocie z wypożyczenia bardzo trudno będzie mi się przestawić na system rozgrywek Klubu Ż11(Już mi nawet piwo nie smakuje!!!!!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Luzy!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 17:30 Wentkasz ma fantazje!!!! Wentkaszu dam ci rade jak jestes na wypozyczeniu loj ile sie da i o nic sie nie martw, bedzie good Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wentkasz Re: Luzy!!! IP: 212.33.90.* 17.12.01, 17:38 Zawodnicy tak zasłużonego klubu nie mogą sobie zbyt często pofolgować. A ci z brakami treningowymi to w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
kaukonsky Re: Luzy!!! 17.12.01, 19:10 Oooooooo... ja to sobie folguję... Ostatnio odpadłem z pucharów, lecę trybem ligowym i to nawyżej w okręgóweczce. Dodatkowo najczęściej mecze rozgrywane na hali pod dachem... A takie zakwasy po każdym meczu, że odechciewa się grać :,-( Mięśnie były napakowane, a teraz z 5 kilo do dołu... chyba się starzeję... Bardzo zmienił się świat, gdy Marjan ze schodów spadł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylve Re: Luzy!!! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 09:57 ja rozgrywam jeden mecz co dwa tygodnie o final LM a pozniej musze z dwa dni odpoczywac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś