ja-alutka 28.04.06, 19:18 www.onet.pl/4ba Jakie to ...polskie...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: Marsz "tolerancji"... 28.04.06, 21:17 I "cos" co smie sie nazywac Mlodzierza Wszechpolska wlasnie tak sie zachowuje!Tragedia!Co ich to interesuje kto z kim spi?Mnie to szczerze mowiac malo interesuje,wrecz mam to w zadku! Mnie interesuje jaki czlowiek jest a nie z kim spi lub jak z kim spi.Tragedia!tragedia!tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
konsum5 cześć khaki.. 28.04.06, 23:14 Jak tam sie pracuje? Dawno niebyło Cie tutaj. Chyba ciężka i wyczerpująca ta praca? A mi w gruncie rzeczy też jest obojetne, kto z kim i jak spi, chociaż... w jednym przypadku, nie jest mi obojetne!!! ..... BO TAK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Dobrze napisałaś: "tolerancji"... 28.04.06, 22:38 Od "tolerancji" w wydaniu Biedronia wolę już brak tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dobrze napisałaś: "tolerancji"... 30.04.06, 18:59 Wolisz skina od Biedronia. Wolno. Ale wspolczuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Błędne założenie, Hans 30.04.06, 19:33 Między tymi antypodami jest jeszcze całe spektrum mozliwości. Pozwolisz, że nie odpowiem na pytanie z cyklu: "wolisz raka czy AIDS?". Odpowiedz Link Zgłoś
zerwispodlasia a to ? 02.07.06, 15:24 • Re: Lech Kaczyński w Drohiczynie Przeczytaj komentowany artykuł » phylis 12.06.06, 15:31 + odpowiedz Jestem prawosławna. Jestem obywatelką tego kraju. Kocham Polskę - moją ojczyznę, uwielbiam wielowyznaniowe i wielokulturowe Podlasie. Czuję sie wyróżniona faktem, iz od wielu pokoleń mieszkam tu -ja i moja rodzina. Mam równiez silne postanowienie ,wbrew wszelkim przeciwnosciom - głównie ekonomicznym - zostac w Polsce i próbowac (póki co) przeżyc za 1100 zł brutto. Nie chcę wyjeżdżać w poszukiwaniu lepszego zycia, swojej szansy "gdzieś do Unii" - chociaz moje wykształcenie i umiejetnosci daja mi taka szansę. Jestem nieuleczalną patriotka i idealistką. Ale zaczynam sie zastanawiac, czy Ktos mnie z tego przypadkiem nie wyleczy. Elektrowstrząsami. Czytam oto o innych takich ja ja - słowa Prezydenta: "Oni też mogą Polsce służyć, oni też są często polskimi patriotami, tego nie wolno negować..." - zaczynam odczuwac niepokój. Jacy oni?!!!!! Jestem jakaś podejrzana?, "ona?" bo nie jestem katoliczką? Tylko dlatego? Katolik jest obligatoryjnie dobrym Polakiem, a prawosławni bywają, mogą? Dziekuję bardzo Panie Prezydencie... Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanin Re: a to ? 02.07.06, 15:31 A to prawidłowa reakcja, na "niezbyt" udane słowa Prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś