Dodaj do ulubionych

trasa do Trójmiasta

IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.06.07, 19:26
Jaka jest najlepsza trasa? Czy gdzieś po drodze są jakieś utrudnienia?
Poradzcie bo wybieram się z dziećmi a wiadomo, że długa podróż nie zawsze jest
miła.
Obserwuj wątek
    • marcinek275 Re: trasa do Trójmiasta 17.06.07, 19:57
      śledź jedzie się moczyć ;)
    • koczisss Re: trasa do Trójmiasta 17.06.07, 21:01
      O utrudnieniach masz tu na bieżąco
      www.gddkia.gov.pl/dane/zima_html/info.htm
      Co do trasy, to można ją wyznaczyć na tej stronie
      mapa.targeo.pl/Trasa_do_Gdanska,8,643340,633301, są tam też podane
      informacje o utrudnieniach.
      Pokazuję zrzut ekranu, który pokazuje wyznaczoną trasę
      koczisss.ovh.org/stuff/trasa.png
      Trochę pobawisz się i określisz sobie optymalną trasę. Możesz oznaczyć oprócz
      początku i końca trasy również punkty przelotowe.
      Osobiście proponowałbym pojechać tą trasą, którą tu przedstawiłem, modyfikując
      ją w Okolicach Elbląga i zamiast jechać przez Elbląg, to z Pasłęka pojechać na
      Malbork. Droga dość wąska, ale jest mały ruch i co najważniejsze, można w ten
      sposób ominąć remontowane odcinki.
      • koczisss Re: trasa do Trójmiasta 17.06.07, 21:04
        W drugim linku skasuj na końcu przecinek to otworzy się.
      • Gość: ala Re: trasa do Trójmiasta IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 17.06.07, 21:20
        Serdecznie dziękuję. Skorzystam z tej trasy, bo w tamtym roku trochę inaczej
        jechałam i była trochę dłuższa trasa.
        • Gość: ptik Re: trasa do Trójmiasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:03
          Trasa fajna, ale ja jezdze troszke inaczej.Tuz za Szczytnem skrecam na Olsztynek
          (drogowskaz na Nidzice, w Jedwabnem w prawo na Olsztynek),w ten sposób unikam
          kretej drogi Szczytno-Olsztyn i samego Olsztyna.Co prawda droga Szczytno -
          Olsztynek jest tez bardzo kreta ale za to znacznie mniej zatloczona.Od
          Olsztynka juz bez problemu.(Tez radze przez Malbork)
          • Gość: uomrzan Re: trasa do Trójmiasta IP: 212.33.75.* 19.06.07, 15:40
            Znam kilka innych - też fajnych.
            Najbardziej do gustu przypadła mi:
            Łomża - Nowogród - Zbójna. Za Zbójną w lewo na Laski. Za Laskami w Dąbrówce w
            prawo i aż do Kadzidła. Potem Myszyniec. W Myszyńcu na ostym zakręcie (przed
            stacją benzynową) nie w prawo na Rozogi lecz zjazd z głównej drogi prosto. Potem
            na Księży Lasek. W Księżym Lasku w lewo do Wielbarka. W Wielbarku kilkaset
            metrów w lewo i w prawo na Nidzicę (Litwinki). Z Nidzycy do Gdańska. Przed
            Elblągiem nie ma co kombinować. Objazdy są do bani. Trzeba pchać się przez
            roboty planując wjazd poza godzinami szczytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka