Dodaj do ulubionych

Kocham Jedwabne!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:15
Obserwuj wątek
    • hawk.eye Zajebiście!! 11.06.03, 13:57
      • Gość: Oszołom z RM Re: Zajebiście!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:17
        Super!
    • kolczugin Re: Kocham Jedwabne... 11.06.03, 14:58
      ...Majteczki ?
      :)
      • alex.4 Re: Kocham Jedwabne... 11.06.03, 19:39
        ja wole gdy dziewczyna nosi koronkowe....
        Pozdr
    • Gość: Oszołom z RM Świntuchy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 20:56
      • alex.4 Re: Świntuchy!! 11.06.03, 20:58
        Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :)
        • Gość: Oszołom z RM Re: Świntuchy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:09
          alex.4 napisał:

> Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :)

- ja niczego od ciebi nie chcę!
        • Gość: Oszołom z RM Re: Świntuchy!! IP: 38.112.0.* 11.06.03, 21:48
          alex.4 napisał:

> Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :)

pewno przez dziurke w poscieli, tak jak inni ortodoksi
    • alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 11.06.03, 20:59
      a w Matrixie 2 Merowing mówi, że uwielbia przeklinać po francusku bo to jest
      jak podcierać się jedwabiem...
      • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:10
        alex.4 napisał:

> a w Matrixie 2 Merowing mówi, że uwielbia przeklinać po francusku bo to jest
        > jak podcierać się jedwabiem...

- Jedwabiem nie Jedwabnem kosiołku boży!
    • Gość: X Re: Kocham Jedwabne!! IP: 192.148.125.* 12.06.03, 00:03
      Won z forum faszystowska gnido.
    • ojno Re: Kocham Jedwabne!! 12.06.03, 16:04
      a myslelismy, ze oszolom jest zwolennikiem "normalnej" milosci. czyli oszolom
      jest zboczencem.
      • Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:34
        ojno napisał:

> a myslelismy, ze oszolom jest zwolennikiem "normalnej" milosci. czyli oszolom
        > jest zboczencem.

- prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet-kobieta..
        to uzurpatorzy i klony są zboczone
        • kolczugin Re: Kocham Jedwabne!! 12.06.03, 16:54
          Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):
          > - prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet-
          >kobieta..

No dobra, ale którą rolę wolisz ?
          ;)
          • Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 11:08
            kolczugin napisał:

> Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a):
            > > - prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet-
            > >kobieta..
            >
            > No dobra, ale którą rolę wolisz ?
            > ;)

- Role płciowe zostały każdemu z nas przypisane w okresie płodowym..skoro ja
            występuję jako facet to logiczmy jest że odgrywam rolę męską (lepiej czy gorzej
            ale zawsze)i logicznym jest tym samym to że kocham kobiety choć bywa ze bez
            wzajemności ..na sczęście ostatnio mam stałą hm...przyjaciółkę ale na razie nie
            angażujemy się zbyt mocno..ale myślę że w wakacje teraz to nadrobimy
            • agutka Re: Kocham Jedwabne!! 14.06.03, 11:11
              Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu zarabianie
              na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony...
              Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz!
              • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:44
                agutka napisała:

> Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu
                zarabianie
                >
                > na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony...
                > Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz!

- ależ ja psianiem zarabiam na życie!! Pisaniem a od września nauczaniem WOSu i
                Historii w szkole
                • Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:45
                  Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> agutka napisała:
                  >
                  > > Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu
                  > zarabianie
                  > >
                  > > na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony
                  > ...
                  > > Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz!
                  >
                  > - ależ ja psianiem zarabiam na życie!! Pisaniem a od września nauczaniem WOSu
                  i
                  >
                  > Historii w szkole
                  • kolczugin Re: Kocham Jedwabne!! 14.06.03, 12:50
                    Celnie to ująłeś: "PSIANIEM zarabiam na życie"...
                    • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:22
                      kolczugin napisał:

> Celnie to ująłeś: "PSIANIEM zarabiam na życie"...

- PISANIEM!! już to raz sprostowałem!! pomylić się kurna chata nie można? U was
                      jest gorzej niż na przesłuchaniu cokolwiek by sie nie powiedziało wszystko
                      interpretujecie na moją niekorzyść..ja też potrafię być złośliwą świnią ale nie
                      chcę tego robić bo to jest nie po chrześcijańsku..
                      • Gość: Gość Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 12:53
                        Podświadomość bywa tak zdrawdliwa...
                        Najwyraźniej sam sobie zdajesz sprawę, jakie głupoty walisz, tylko starasz się
                        tego nie dopuścić do świadomości, bo zmusiłoby to cię do całkowitego
                        przewartościowania światopoglądu...
                        • Gość: ?????????? Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 13:00
                          ????????????????????????????????????????????????????????????????????????
                          • alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 14:43
                            biedne dzieci uczone przez Oszołoma. Historia to nie propaganda, ale lekcje
                            powinny słuzyć aby wyrabiać myślenie dzieci, krytycznego myślenia
                            Pozdr
                            • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 15:57
                              alex.4 napisał:

> biedne dzieci uczone przez Oszołoma. Historia to nie propaganda, ale lekcje
                              > powinny słuzyć aby wyrabiać myślenie dzieci, krytycznego myślenia
                              > Pozdr

- no własnie czego brak w podręcznikach pani Heleny Michnik i tym podobnym
                              stalinowskim edukatorom
                              • agutka Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:12
                                Oszolom wez mi wytlumcza jedna rzecz. Ja to jest, ze wchodzisz na forum
                                znienawidzonej przez ciebie samego gazety wypisujesz tu rozne rzeczy, z ktorymi
                                tylko ty sie zgadzasz. Czy nie mozesz tego wszystkiego pisac u siebie w ND,
                                ewentualnie zalozyc forum na ND ( moze jest, nie wiem, nie czytam tego kiczu )?
                                Czy mozesz mi to logicznie wytlumaczyc?
                                • alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:25
                                  Oszołomie historia pisana z pozycji nacjonalistycznej endecji jest równa
                                  historii stalinowskiej. Obie nie są historią. Historia nie słuzy propagandzie.
                                  Historia nie zajmuje się czy Bismarck był dobry czy zły, ale dlaczego takie
                                  decyzje podejmował. JHistoria nie słuzy temu aby powiedzieć, że Hitler i Stalin
                                  to zbrodniarze (od tego jest moralistyka), ale aby zrozumieć system.
                                  Pozfdr
                                  • agutka Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:42
                                    Alex ja wole poczekac na odpowiedz od Oszo na moje pytanie, jesli nie odpowie
                                    bede wiedziec juz na 100%, ze jakakolwiek gadka z nim jest bezcelowa i nie da
                                    mu sie nic wytlumaczyc, bo ma zabetonowana glowe bez mozgu. POzdrawiam
                                  • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 21:26
                                    alex.4 napisał:

> Oszołomie historia pisana z pozycji nacjonalistycznej endecji jest równa
                                    > historii stalinowskiej. Obie nie są historią. Historia nie słuzy
                                    propagandzie.
                                    > Historia nie zajmuje się czy Bismarck był dobry czy zły, ale dlaczego takie
                                    > decyzje podejmował. JHistoria nie słuzy temu aby powiedzieć, że Hitler i
                                    Stalin
                                    >
                                    > to zbrodniarze (od tego jest moralistyka), ale aby zrozumieć system.
                                    > Pozfdr
                                    - sęk w tym że wy próbujecie totalnie hoistorię odwrócić do góry nogami..a co
                                    do stalinowców..wielu pracowników GW starszego pokolenia była za młodu
                                    ubabrana w system stalinowski (Blumsztejn, Błoński).. dziś pisze się historię z
                                    pozycji europejskich... prof Kosman na przykładzie ostatnich 60m lat podał
                                    przykład na to jak historię nagina sie do aktualnej linii politycznej..tuż po
                                    wojnie wydano książkę "Polska -Niemcy X wieków zmagań", w latach 70tych wydano
                                    książkę Polska Niemcy X wieków sąsiedztwa" a w połowie lat 90tych środowiska
                                    gazetowo wyborcze wydały kolejną książkę poruszającą tematykę polsko niemiecką
                                    "Polska Niemcy X wieków...przyjaźni"... mnie sie to nie podoba dopasowywanie
                                    historii do aktualnej pogody politycznej ale nie stety takie są realia i
                                    fakty...teraz jest też moda na to by minimalizować udział Niemców w holocauście
                                    a zwiększać odpowiedzialność za to Polaków..tak więc HISTORIA FAŁSZOWANA JEST
                                    NADAL TYLKO TERAZ W DRUGĄ STRONĘ!!!
                                • Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 21:17
                                  agutka napisała:

> Oszolom wez mi wytlumcza jedna rzecz. Ja to jest, ze wchodzisz na forum
                                  > znienawidzonej przez ciebie samego gazety wypisujesz tu rozne rzeczy, z
                                  ktorymi
                                  >
                                  > tylko ty sie zgadzasz. Czy nie mozesz tego wszystkiego pisac u siebie w ND,
                                  > ewentualnie zalozyc forum na ND ( moze jest, nie wiem, nie czytam tego
                                  kiczu )?
                                  >
                                  > Czy mozesz mi to logicznie wytlumaczyc?

- ND nie prowadzi własnego forum podobnie jak większość polskich czy nawet
                                  polskojęzycznych gazet..(Rzeczpospolita też nie ma własnego forum)..GW jest w
                                  tej mierze monopolistą jeśli chodzi o tytuły ogólnokrajowe..ale czasami wchodzę
                                  na strony Ekspressu Łodzkiego..zwłaszcza w tedy gdy na GW mnie zabanują..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka