Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 13:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Zajebiście!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 14:17 Super! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Jedwabne... 11.06.03, 19:39 ja wole gdy dziewczyna nosi koronkowe.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Świntuchy!! 11.06.03, 20:58 Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Świntuchy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:09 alex.4 napisał: > Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :) - ja niczego od ciebi nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Świntuchy!! IP: 38.112.0.* 11.06.03, 21:48 alex.4 napisał: > Oszołom a ty wolisz od razu bez bielizny? :) pewno przez dziurke w poscieli, tak jak inni ortodoksi Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 11.06.03, 20:59 a w Matrixie 2 Merowing mówi, że uwielbia przeklinać po francusku bo to jest jak podcierać się jedwabiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:10 alex.4 napisał: > a w Matrixie 2 Merowing mówi, że uwielbia przeklinać po francusku bo to jest > jak podcierać się jedwabiem... - Jedwabiem nie Jedwabnem kosiołku boży! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Kocham Jedwabne!! IP: 192.148.125.* 12.06.03, 00:03 Won z forum faszystowska gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
ojno Re: Kocham Jedwabne!! 12.06.03, 16:04 a myslelismy, ze oszolom jest zwolennikiem "normalnej" milosci. czyli oszolom jest zboczencem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 16:34 ojno napisał: > a myslelismy, ze oszolom jest zwolennikiem "normalnej" milosci. czyli oszolom > jest zboczencem. - prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet-kobieta.. to uzurpatorzy i klony są zboczone Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: Kocham Jedwabne!! 12.06.03, 16:54 Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a): > - prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet- >kobieta.. No dobra, ale którą rolę wolisz ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 11:08 kolczugin napisał: > Gość portalu: Oszolom z RM napisał(a): > > - prawdziwy Oszołom jest zwolennikiem klasycznej miłościu czyli facet- > >kobieta.. > > No dobra, ale którą rolę wolisz ? > ;) - Role płciowe zostały każdemu z nas przypisane w okresie płodowym..skoro ja występuję jako facet to logiczmy jest że odgrywam rolę męską (lepiej czy gorzej ale zawsze)i logicznym jest tym samym to że kocham kobiety choć bywa ze bez wzajemności ..na sczęście ostatnio mam stałą hm...przyjaciółkę ale na razie nie angażujemy się zbyt mocno..ale myślę że w wakacje teraz to nadrobimy Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Jedwabne!! 14.06.03, 11:11 Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu zarabianie na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony... Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:44 agutka napisała: > Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu zarabianie > > na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony... > Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz! - ależ ja psianiem zarabiam na życie!! Pisaniem a od września nauczaniem WOSu i Historii w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 12:45 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > agutka napisała: > > > Moze splodzisz dzieci i zajmiesz sie w koncu czyms pozytecznym, typu > zarabianie > > > > na rodzine i przestaniesz pisac glupoty na forum. Chociaz z drugiej strony > ... > > Wiesz co, po krotkim namysle, ty juz lepiej dzieci nie plodz! > > - ależ ja psianiem zarabiam na życie!! Pisaniem a od września nauczaniem WOSu i > > Historii w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: Kocham Jedwabne!! 14.06.03, 12:50 Celnie to ująłeś: "PSIANIEM zarabiam na życie"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.03, 14:22 kolczugin napisał: > Celnie to ująłeś: "PSIANIEM zarabiam na życie"... - PISANIEM!! już to raz sprostowałem!! pomylić się kurna chata nie można? U was jest gorzej niż na przesłuchaniu cokolwiek by sie nie powiedziało wszystko interpretujecie na moją niekorzyść..ja też potrafię być złośliwą świnią ale nie chcę tego robić bo to jest nie po chrześcijańsku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 12:53 Podświadomość bywa tak zdrawdliwa... Najwyraźniej sam sobie zdajesz sprawę, jakie głupoty walisz, tylko starasz się tego nie dopuścić do świadomości, bo zmusiłoby to cię do całkowitego przewartościowania światopoglądu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 13:00 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 14:43 biedne dzieci uczone przez Oszołoma. Historia to nie propaganda, ale lekcje powinny słuzyć aby wyrabiać myślenie dzieci, krytycznego myślenia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 15:57 alex.4 napisał: > biedne dzieci uczone przez Oszołoma. Historia to nie propaganda, ale lekcje > powinny słuzyć aby wyrabiać myślenie dzieci, krytycznego myślenia > Pozdr - no własnie czego brak w podręcznikach pani Heleny Michnik i tym podobnym stalinowskim edukatorom Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:12 Oszolom wez mi wytlumcza jedna rzecz. Ja to jest, ze wchodzisz na forum znienawidzonej przez ciebie samego gazety wypisujesz tu rozne rzeczy, z ktorymi tylko ty sie zgadzasz. Czy nie mozesz tego wszystkiego pisac u siebie w ND, ewentualnie zalozyc forum na ND ( moze jest, nie wiem, nie czytam tego kiczu )? Czy mozesz mi to logicznie wytlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:25 Oszołomie historia pisana z pozycji nacjonalistycznej endecji jest równa historii stalinowskiej. Obie nie są historią. Historia nie słuzy propagandzie. Historia nie zajmuje się czy Bismarck był dobry czy zły, ale dlaczego takie decyzje podejmował. JHistoria nie słuzy temu aby powiedzieć, że Hitler i Stalin to zbrodniarze (od tego jest moralistyka), ale aby zrozumieć system. Pozfdr Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Kocham Jedwabne!! 15.06.03, 16:42 Alex ja wole poczekac na odpowiedz od Oszo na moje pytanie, jesli nie odpowie bede wiedziec juz na 100%, ze jakakolwiek gadka z nim jest bezcelowa i nie da mu sie nic wytlumaczyc, bo ma zabetonowana glowe bez mozgu. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 21:26 alex.4 napisał: > Oszołomie historia pisana z pozycji nacjonalistycznej endecji jest równa > historii stalinowskiej. Obie nie są historią. Historia nie słuzy propagandzie. > Historia nie zajmuje się czy Bismarck był dobry czy zły, ale dlaczego takie > decyzje podejmował. JHistoria nie słuzy temu aby powiedzieć, że Hitler i Stalin > > to zbrodniarze (od tego jest moralistyka), ale aby zrozumieć system. > Pozfdr - sęk w tym że wy próbujecie totalnie hoistorię odwrócić do góry nogami..a co do stalinowców..wielu pracowników GW starszego pokolenia była za młodu ubabrana w system stalinowski (Blumsztejn, Błoński).. dziś pisze się historię z pozycji europejskich... prof Kosman na przykładzie ostatnich 60m lat podał przykład na to jak historię nagina sie do aktualnej linii politycznej..tuż po wojnie wydano książkę "Polska -Niemcy X wieków zmagań", w latach 70tych wydano książkę Polska Niemcy X wieków sąsiedztwa" a w połowie lat 90tych środowiska gazetowo wyborcze wydały kolejną książkę poruszającą tematykę polsko niemiecką "Polska Niemcy X wieków...przyjaźni"... mnie sie to nie podoba dopasowywanie historii do aktualnej pogody politycznej ale nie stety takie są realia i fakty...teraz jest też moda na to by minimalizować udział Niemców w holocauście a zwiększać odpowiedzialność za to Polaków..tak więc HISTORIA FAŁSZOWANA JEST NADAL TYLKO TERAZ W DRUGĄ STRONĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kocham Jedwabne!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.03, 21:17 agutka napisała: > Oszolom wez mi wytlumcza jedna rzecz. Ja to jest, ze wchodzisz na forum > znienawidzonej przez ciebie samego gazety wypisujesz tu rozne rzeczy, z ktorymi > > tylko ty sie zgadzasz. Czy nie mozesz tego wszystkiego pisac u siebie w ND, > ewentualnie zalozyc forum na ND ( moze jest, nie wiem, nie czytam tego kiczu )? > > Czy mozesz mi to logicznie wytlumaczyc? - ND nie prowadzi własnego forum podobnie jak większość polskich czy nawet polskojęzycznych gazet..(Rzeczpospolita też nie ma własnego forum)..GW jest w tej mierze monopolistą jeśli chodzi o tytuły ogólnokrajowe..ale czasami wchodzę na strony Ekspressu Łodzkiego..zwłaszcza w tedy gdy na GW mnie zabanują.. Odpowiedz Link Zgłoś