Dodaj do ulubionych

Najgorsza pizzeria- SAVONA

IP: *.bsk.vectranet.pl 28.06.07, 19:27
Najgorsza pizzeria w b-stoku jest SAVONA.Zachecaja na swojej stronie zeby
zamowiac on-line. Niestety zamowienia nie dochodza a osoby do ktorychpozniej
dzwonilam kompletnie nic nie wiedzialy. Po zlozeniu zamowienia przez internet
zaakceptowalam tekst ze zamowienie zostalo przyjete. Ale niestety nie mozna
sie skontaktowac ani z wlascicielem ani z pseudo informatykiem bo nazwiska i
tel sa bardzo tajemnicze. OSTRZEGAM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dokb Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 19:31
      Polak głodny to zły :)
    • hratli Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 28.06.07, 19:46
      moim zdaniem jedna z lepszych w miescie
      • Gość: Amator_Pizzy Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 83.151.32.* 28.06.07, 20:10
        Jadłem w Białymstoku w 4 pizzeriach:
        w PARADISO- dobra
        w AMARO- dobra (ciut lepsza od PARADISO)
        w TELEPIZZA - nawet nawet
        w SAVONIE- najgorsza z tych w których jadłem, ciasto cienkie jak paznokieć,
        składniki niechlujnie poukładane na jednej stronie są w ilości sztuk 10 , a na
        drugiej np.2- mowa o kukurydze) przypalone (już nie chciałem reklamować, bo
        wziąłem na wynos), poza tym obsługa pod psem. Popieram post pierwszy (dodatkowo
        kiedy chciałem zamówić kiedyś na telefon- pani podaje rozbieżne dane , najpierw
        mówi że czekać trzeba 50 minut, za chilę że jest bedzie za 20 minut- zmęczona
        chyba byla)..
        • Gość: Stanisław Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.pools.arcor-ip.net 28.06.07, 20:32
          Czy tę pizzę trzeba samemu odbierać czy rozwożą pod wskazany adres?
          • Gość: lilo@ Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 16:32
            savona beeeeeeeeeeeeeeeee
            zyg
        • Gość: KT Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA - powierdzam IP: *.bsk.vectranet.pl 17.07.07, 18:32
          Zgadzam się w całej rozciągłośći: ciasto cienkie, przypalone, dodatków prawie
          nie ma, o serze można zapomnieć, surowa spalona cebula, ohyda.
          Obsługa do kitu. Często jadam pizze i myślałem, że już nie ma złej pizzerii w
          Białymstoku.
          Savona jest zdecydownie najgorsza.
          • Gość: miki Najgorsza pizzeria- SAVONA - powierdzam IP: *.elpos.net 27.10.07, 14:09
            mnie też kiedyś zastanowiło w savonie że wszystko jest spalone od
            góry:(

jeśli ktoś chce spróbować extremalnego gufna w savonie niech zamówi
            lasagne (niech weźmie aparat i robi zdjecia:)
        • Gość: marta Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.homenett.pl 08.03.08, 23:23
          ty chyba sie nudzisz zeby ziarna kukurydzy liczyc chyba juz nie masz
          sie do czego przyczepic deklu
        • Gość: mou Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 213.77.24.* 20.03.08, 11:12
          ja kiedyś czekałam 1,5 godz.
        • Gość: red Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 91.202.172.* 06.07.08, 13:01
          ciasto cieknie?chyba ci sie cos poplatalo?a w paradiso dobra
          pizza?... buahahaha smiech na sali
    • Gość: Zapiekanka Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.euro-net.pl 28.06.07, 21:58
      Nie uważasz, że to rozpusta przez net zamawiać? Może jeszcze mieliby dowieść?
      Może stronka jest stworzona nie pod IE a pod inną przegladarkę?
      • Gość: Stanisław Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.pools.arcor-ip.net 28.06.07, 22:04
        Nie uważam. Czasy gdy w Premierze trzeba było zamawiać płetwę rekina dzień
        wcześniej dawno minęły.
      • koczisss Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 28.06.07, 22:06
        Rozpusta, nie rozpusta, ale skoro jest taka oferta, to powinno to działać
        niezależnie od przeglądarki, czyż nie tak?
        • Gość: milosnik pizzy Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 28.06.07, 23:49
          Polecam www.pizzaitalia.pl pysznosciiiiiiiiiii a jadlem juz pizze z niejednego
          pieca...
          • serdeczna_sraczka Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 29.06.07, 00:15
            Za dużo to nie wpychajcie w siebie pizzy , bo to rozwolnieniem grozi
    • Gość: Gość Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 29.06.07, 11:01
      Savona się ostatnio bardzo popsuła, średnica ciasta coraz mniejsza, obsługa
      coraz gorsza itd. Według mnie najlepsza pizza w Białymstoku jest na ul.
      Świętojańskiej. Są tam dwie pizzerie. Najlepsza to ta naprzeciwko Szkoły
      Zawodowej, w okolicach Warszawskiej, niezła jest też na drugim krańcu
      Świętojańskiej - przy Filharmonii.
      • nekroskop88 Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 29.06.07, 11:12
        > Savona się ostatnio bardzo popsuła,

Popieram niestety.
      • Gość: Iza Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 212.160.236.* 29.06.07, 11:43
        Nie wiem o co Wam chodzi? Średnica ciasta wcale nie jest mniejsza, czasami
        trzeba trochę dłużej czekać, ale ja niczego złego poza tym nie zauważyłam. A
        jeśli chodzi o zamawianie przez internet to również zawsze pizza do mnie
        docierała, tylko czasmi uprzedzano mnie, że trzeba będzie troche poczekać. I
        jak dla mnie to jedyny minus. A pizza jest super, nie to co w Paradiso (samo
        ciasto) lub Telepizzy (ciasto jak tektura).
        • zewsi Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 29.06.07, 13:10
          Co do Paradiso - się zgadzam.
          Co do Telepizzy - niekoniecznie. Ciasto mają dobre, smakuje chlebem.
          • slavkovski Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 18.07.07, 00:13
            przez przypadek (przejazdem), trafilismy z zona do paradiso... nigdy wiecej!!!
          • Gość: olo troche techniki IP: *.elpos.net 28.10.07, 12:35
            pizza - telepizza to ciasto na dowóz podobnie jak w sawonie -
            polepszacze i spulchniacze (zeby po dowozie smakowało)
            pizza paradiso to ciasto natural bez dodatków - niestety po pewnym
            czasie robi się glutek,
            kto co lubi mi po pizzach z polepszaczami w żoładku robi sie kamień
            podobnie jak po społemowskim chlebie
            też na sztucznych dodatkach
            facet "ze wsi" a normalnego chleba nie jadł:) smak polepszaczy to
            dla niego smak chleba:)

oj gdzie ta wieś
        • Gość: Gość Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 01.07.07, 00:44
          Żeby nie być posądzonym o stronniczość: Rosa Maria w Savonie jest przez cały
          czas świetna, chociaż coraz mniejsza jest i coraz mniej owoców morza w niej.
    • Gość: Lubię Savonę To rusz tyłek i zamów telefonicznie a nie jęczysz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:55
      Ja zamawiam telefonicznie albo osobiście i jest super:) Jedna z lepszych
      pizzeri jakie znam nie tylko w mieście ale wogóle. A że onlajn nie trybi to
      masz jeszcze telefon...
      • bromden1 Re: To rusz tyłek i zamów telefonicznie a nie jęc 30.06.07, 10:15
        chłopie, wybierz się do jakiejś pizzerii po prostu
    • ogabignac Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 29.06.07, 13:52
      Wszelkie tego typu wątki wyróżniające i deprecjonujące tych czy innych
      fryzjerów, lekarzy, dentystów, pizzerie, kluby czy puby to reklama i
      antyreklama.
      Ktoś zaczyna wątek o jakoby kiepskiej pizzerii bo prawdopodobnie jest dla niego
      konkurencją. Ktoś chwali fryzjerkę bo sam nią jest.
      Nie dajmy się na to nabrać i wywalajmy szybko takie śmieci z forum bo nic nie
      wnoszą. Na pewno są dalekie od jakiejkolwiek obiektywności.
      • Gość: reX Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 15:15
        odezwał się pracownik Savony najwidoczniej. Choć jeśli miałbym dołożyć swoje 5
        groszy, bardzo lubię tę pizzerię. choć ostatnio jakby inaczej ich te potrawy
        smakują, ale nie najgorzej...
      • Gość: rex Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.bsk.vectranet.pl 20.07.07, 16:30
        to wyraźna odpowiedz wlasciciela lub pracownika savony
    • Gość: olek Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:25
      savona jest do du.py ciasto i "farsz" zawsze wysuszone nie upieczone a
      wysuszona w zasadzie nie ma znaczenia jaka pizze weźmiesz smakuje tak samo dla
      ządnych ekstremalnych doznań polecam "lasagne" - tylko się nie zdziwcie:)
      • Gość: smakosz Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 29.06.07, 15:09
        Wpraszam sobie,nie jestem zadna konkurencja a smakosze tez maja prawo sie
        wypowiadac.
        • Gość: Rumun Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.koba.pl 29.06.07, 18:13
          Najlepsza pizza to ITALIA ale we Włoszech ,
          a tu w Białymstoku pod Hajnówką wszystkie są jak papier toaletowy -
          do pupci :)
          • Gość: Iza Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 29.06.07, 21:38
            Jeśli już, to tu w Hajnówce pod Białymstokiem.
            A włoska pizza wcale nie jest rewelacyjna.
            • stara_prukwa Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 29.06.07, 22:46
              Rumun dobrze mówi , u was w Biełamstokie nie ma dobrej pizzy ,
              macie jedynie dobre ruskie pierogi , z tym , że one są bardziej ruskie ,
              niż pierogi
              • szefowa_dyrektora_departamentu Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 30.06.07, 10:13
                Moim pracownikom zalatwilam catering z www.pizzaitalia.pl
                • Gość: dominisia47 Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.euro-net.pl 30.06.07, 19:33
                  Ateraz ja...
                  nie znoszę pizzy dla mnie może nie istniec jeżeli mam do wyboru schabowiaka i
                  pizze ,wybiorę schabowiaka
                  ale...raz skusiłam się na pizzę mąż zamawiał sobie,a ze uwielbiam owoce morza
                  wzięłam pizzę MARINELLA z Savony i wiem jedno uwielbiam tę pizzę od tamtej pory
                  zdarzało mi się kilka razy zamawiac w innych lokalach (mąż uwielbia każdą ale
                  tylko na grubym ciachu i raz w tyg wcina pizzę-ja przeciwnie tylko na
                  cieniusiennkim) dla mnie najgorsza z owocami morza jest w paradiso zreszta nie
                  trafiłam na lepszą niż marinella z owocami morza i sosem czosnkowym-pychotka
                  dla mego ślubnego paradiso i ostatnio zamawiał chyba z pepers czy cos takiego
                  na grubasie i bardzo mu smakowala,dla mnie oczywiscie nie,
                  więc jeżeli chodzi o savonę są różne opinie zależy kto co lubi
                  w sobote i ndz czasami nawet do 2 godz trzeba czekac ale na marinelke warto
                  pozdrawiam
                  aha tak to jest reklama ale tylko tej jednej pizzy!!!
                  • Gość: mąż Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.chello.pl 01.07.07, 00:45
                    na miejscu twego tzw. ślubnego mając do wyboru pizzę albo "schabowiaka",
                    zaserwowałbym sobie rozwód

• Gość: dominisia47 Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.euro-net.pl 01.07.07, 21:50
                      mężu codziennie siedze przy garach codziennie serwuję obiadek z 2 dań i dwóch
                      suróweczek więc nie ma na co narzekac,od poniedz do sob jest cos innego na
                      obiadek nigdy nie powtarza sie danie kocham gotowanie i w kuchni wymyślanie
                      nikt nigdy nie narzekał na moją kuchnię ale w niedzielę od garów chciałabym
                      odpoczą i wtedy sprawdzamy co tam lokale gastronomiczne polecaja i ja kocham
                      pizzunie marinelle w savonie,mój mąż paradiso-wszystkie a dzieciom bez różnicy
                      wszędzie smakuje
                      więc mężu mój mąż ma wybór nie tylko taki przeczytaj dokładnie zanim się
                      wypowiesz

pozdrowionka wszystkim, paniom pracującym,wychowującym dzieci i jeszcze
                      gotującym obiadki dla rodzinki-oj my to się mamy
                      • Gość: mąż Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.chello.pl 02.07.07, 15:14
                        ależ ja to wszystko rozumiem, tylko, że jak gotujesz i serwujesz i nie wiem co
                        jeszcze przez cały roboczy tydzień, to mąż, jak na męża przystało powinien
                        chociaż od piątkowej do niedzielnej kolacji też trochę ruszyć tyłkiem, a nie
                        czekać na to, co mu żona zamówi. jakiś fajny lokalik, albo własne umiejetności,
                        może chociaż sam weźmie telefon do ręki, za ambitne?
                        moja żona pracuje, prowadzi firmę, prowadzi dom, wychowuje dziecko, gotuje
                        znakomicie, weekend to moja działka i nie wyobrażam sobie zamówionej pizzy,
                        nawet najlepszej, to dobre w ciągu tygodnia, jak nam się zwala wszystko na
                        głowę i takie przypomnienie studenckich czasów. moja żona to fanka sushi i
                        kuchni greckiej, a przede wszystkim wielbicielka nowości, pizza non stop
                        zrobiłaby z niej grubawą mammę.
                        kopnij mężusia w zadek, a do życzeń dla pań przyłączam się i ja

• nutopia Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 18.07.07, 09:37
                        "pizzunie"?????
                        • buntownik.z.wyboru Re: pizza 18.07.07, 10:07
                          każde słowo ma swoje zdrobnienie :I
                      • Gość: mucha Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.euro-net.pl 27.01.08, 02:10
                        lepiej zjezdzie kupe niz to g*** z paradiso robione w ignatkach,
                        mrozone i zepsute albo marinelle w savonie po ktorej wali z japy i
                        innych otworow ciala czosnkiem i ryba,a podobno fryzjerki kochaja to
                        uczucie wiec chetnie to jedza
                        • Gość: matta Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 14:31
                          Popieram w zupełności!!!
                          Paradiso najgorsza kupa g***a. Kiedyś zamówiłam m.in. z cebulką i jajkiem...
                          tego się nie spodziewałam: na całym cieście poszatkowana cebula, na środku dołek
                          i ... wbite jajko bleee. Myślałam, że puszczę pawia. Eksperymentów się zachciało
                          :/ Najlepsza w telepizzy, o ile lubicie ciasto średniej grubości, pycha!!!
                          A najlepsza, najsmaczniejsza jest pizza własna domowa, którą moi domownicy
                          wprost uwielbiają :D
                    • Gość: zona Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.homenett.pl 08.03.08, 23:30
                      a ja na miejscu twojej dziewczyny bo zony to ty raczej nie masz
                      uciekałabym gdzie pieprz rosnie ale najpierw kazałabym ci gotowac
                      sprzatac i pracowac non stop przez tydzien mądralo:)
                  • Gość: Joanna Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 194.181.195.* 04.07.07, 10:19
                    Podpisuje sie obiema rekoma. MARINELLA jest rewelacyjna! I faktycznie ZADNA inna
                    pizzeria w miescie nie robi lepsze z owocami morza!
                    • Gość: Ola Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.bsk.vectranet.pl 16.07.07, 17:27
                      Sprobuj owocow morza w pizza italia, Ta pizzeria ma cos dla kazdego a Savona
                      kiedys byla fantastyczna ale teraz problem z dostawa, skladnikow na pizzy duzo
                      mniej za to promocje : np gratisowe skrzydelka ktore tak smierdzialy ze poszly
                      od razu do kosza , ochyda. Odradzam savone ze wzglegu na zdrowie.
                      • Gość: olek SAVONA i Itali to to samo IP: *.elpos.net 28.10.07, 12:40
                        nie ważne co zmówisz - smakije tak samo - ciasto+ spalona góra - a
                        wynalzaki w stylu szynka konserwowa do pizzy i to jeszcze tarta to
                        szczyt buractwa i pazerności
                        obie pizzerie powinne nazywac się "pizza Białystok" i "ludowa"
                        \
                        kupcie sobie telepizze i savone i italię - popatrzcie na góre pizzy
                        to zrozumiecie o czym piszę

W białym nie ma dobrej pizzy bo białystok jest za biedny
      • Gość: Noski Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.piasta.pl 17.07.07, 18:01
        najlepsza pizza w mieście jest w picobello. i kropka.
        ewentualnie w chorwackiej, jeśli ktoś lubi cienkie i suche ciasto z pieca (mi
        smakuje).
        • Gość: slomiany wdowiec Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 17.07.07, 19:56
          www.pizzaitalia.pl skuszony postami zamowilem i potwierdzam Dla mnie rewelacja!
          Pozdro
          slomiany wdowiec
          • spocone_nogi_blondyny Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA 17.07.07, 21:15
            Babę se znajdź , żeby Ci w garach grzebała i podawała ,
            a nie szlajasz się po pizzeriach - słomiany wdowcu jeden
          • Gość: Iza Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 26.10.07, 20:27
            Tylko dlaczego trzeba im za dowóz płacić? Porażka :/
    • Gość: moj_nick Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.07, 20:02
      ostatnio chyba wiekszosc pizzeri obnizyla poziomm albo to mi sie
      zmienily gusta kulinarne. ostatnio zamowilem w CITY pizza - porażka!
      np. zamiast szynki - mielonka! nie do pomyslenia po prostu! nie
      polecam, podobnie zreszta jak savony!
      • Gość: olo SAVONA - szynka to mielonka IP: *.elpos.net 28.10.07, 18:51
        w savonie szynka to mielonka -tarta:) tragedia
        tańszych składników juz chyba nie ma
        badziewo
    • Gość: olek Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.elpos.net 27.10.07, 14:07
      cisz sie że Ci nie przywieźli dopiero wtedy byś się wpienił,
      pizza savony to same ulpszacze - smakuje ok 20 minut po wyjeciu z
      pieca po tym czasie robi się niezjadliwą gumo-dyktą
    • Gość: ja skromnie powiem - znam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.07, 10:30
      i niestety nie znam w Białym miejsca z dobrą pizzą - są zjadliwe ale
      dobrej nie ma !
      NP prosze przyjąć kryterium że w dobrej pizzeri nie występuje takie
      coś jak keczup i szynka konserwowa...
      straszne ale prawdziwe, być może nasze miasto nie dorosło jeszcze do
      smaku, sugeruje się tylko ceną

mam nadzieję że bedzie lepiej:)
      • Gość: student Re: www.pizzaitalia.pl IP: *.elpos.net 17.11.07, 22:30
        Na
        dowoz,pysznaaaaaaaaaaa,smacznaaaaaaaaa,swietnaaaaaaaaaa,wysmienitaaa
        a probowalem wszystkich w miescie.Tą polecam najbardziej !!
        Pozdro
        student smakosz
        • Gość: popieracz Re: www.pizzaitalia.pl IP: *.elpos.net 19.11.07, 15:26
          Popieram!!!
          • Gość: lump a ja nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 15:52
            spalona od góry, guma od dołu, szynka konserwowa
            bllleeeeeeeeeeeeeeeee
            • Gość: ciekawski Re: pan lum z Savony moze kucharz? IP: *.elpos.net 19.11.07, 16:01
    • Gość: jasio popieram syf=savona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:37
    • Gość: Pizzi Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 19:10
      Napewno najgorsza .
      • Gość: smakosz!!! Mam zupełnie odmienne zdanie na temat tej pizzerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:51
        W Savonie od dobrych kilku lat jadam posilki i muszę powiedzieć, że
        szybko nie zmienie lokali tej firmy. Pizza jest naprawdę dobra,
        składniki w porównaniu z innymi pizzeriami jakościowo są o niebo
        lepsze. Zgodzę się z tym, że czas oczekiwania, głównie w weekendy
        jest długi, ale to, że tak się dzieje, jest raczej spowodowane dużą
        ilością zamówień, a co za tym idize - Savona = renoma. Jeśli chcecie
        zjeść dobrą pizzę to wg mnie tylko w Savonie. Paradiso = guma, City
        Pizza - ujdzie w tłumie, Tele Pizza jest ok, ale ceny tez niezle...
        Pozdrawiam.
        Smakosz :P
        • Gość: małolat Re: pizzaitalia jest the best IP: *.elpos.net 27.01.08, 17:57
        • Gość: mirek Re: Mam zupełnie odmienne zdanie na temat tej piz IP: 212.33.64.* 18.03.08, 14:03
          tylko jedno nasuwa sie na mysl....własciciel tego bałaganu ..
    • Gość: & Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 09:28
      Oczywiście najgorsza
      • Gość: Pracownik Savony Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 10:12
        Witam
        wszystko przeczytałem dziekuje !!!
        Pozdrawiam
        Ps
        zyczę smacznego
        • Gość: Nie zgadzam się Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: 212.160.236.* 01.02.08, 10:20
          Savona jest bardzo przyzwoita- pizza jest tu niezła. Lepsza niż w
          Amaro, paradiso, Chili Pizza i innych wynalazkowych lokalach.
          Stawiam ją prawie na równi z Tele-Pizzą- najlepszą pizzerią w
          Białymstoku
          • Gość: lolek Tajemnica SAvony: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 16:03
            Tajemnica SAvony: biała od spodu spalona z wierzchu... jak ktoś lubi
            to napewno będzie wierny firmie - nigdzie indziej tak nie ma - a
            lasagne to polecam zobaczyć (bo nie jeść!!) warto - ewenement !!!
    • Gość: gosk Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.homenett.pl 08.03.08, 23:21
      ja zamawiałam juz pare razy przez neta i nigdy nie było problemu
      może po prostu trzeba umiec he he
      • Gość: lol Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 16:01
        przez neta najlepiej zamawia się w Paradiso w Savonie -
        zeczywiście "trzeba umieć" ja nie niałem zdrowia się nauczyć:)
        • Gość: anka Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.08, 15:56
          Czekałam na pizze pół godziny, więc nie jest tak źle. A pizza mi smakuje,
          szczególnie ta z krewetkami, salami, oliwkami i duuuużą ilością czosnku!
          Pozdrawiam :)
    • Gość: QK Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 16:27
      Gorszej od Savony trudno znaleść .
      • Gość: Gorszej od Savony Gorszej od Savony trudno znaleść - popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:20
        Gorszej od Savony trudno znaleść
        popieram tą tezę !
        • Gość: D Dalmacija ul Dąbrowskiego IP: *.bb.sky.com 22.03.08, 23:16
          Chcecie zjeść prawdziwą pizzę? W dalmacji jest najlepsza.

Ciasto POWINNO być cienkie (ale nie za cienkie)
          Pizza POWINNA być z pieca węglowego

Savona, Paradiso i Telepizza przy Dalmacji to pętaki
    • Gość: & Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 10:41
      Taki szajs jaki serwują w Sawonie można nazwać nazwać tylko pićą .
    • Gość: Magda Re: Najgorsza pizzeria- SAVONA IP: *.tel.tkb.net.pl 27.07.13, 17:43
      Nie jest to najgorsza pizzeria bo maja dobra pizze ale obsługa mogła by byc badziej uśmiechnieta, czesto tam bywam i nienarzekam ale jest jeden pan (wysoki łysy) ktory ma olewający stosunek do klientow i do wspolpracownikow, nas obslugiwal i w miedzy czasie krzyczal na kelnerke, jak tak mozna. Byłam w szoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka