Dodaj do ulubionych

Prośba o polecenie restauracji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:54
Cześć,

Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś miłą restaurację w Białymstoku? Nie mieszkam
tutaj, więc nie znam żadnych fajnych miejsc. Wybieram się do cioci i
chciałabym ją zaprosić na obiad w jakieś przytulne miejsce, gdzie serwują
dobre jedzenie.
Z góry dziękuję.

Karolina
Obserwuj wątek
    • zewsi Re: Prośba o polecenie restauracji 02.07.07, 14:00
      Dużo dobrego słyszy się o Tokaju na ul. Malmeda. Lokal na poziomie i jedzenie
      smaczne.
      Dobre jedzenie jest w Dyspensie.
      Jeżeli dysponujesz samochodem to polecam Folwark Nadawki znajdujący się tuż pod
      miastem, lub Kiermusy, ale to już dalsza wyprawa.
      • Gość: meg Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.chello.pl 02.07.07, 15:42
        jeżeli już, to kiermusy, daleko i drogo jak na chleb ze smalcem, ale w
        białymstoku miałam ten sam problem z zaproszeniem gości, albo kiepskie bary,
        albo zadymione knajpy, w gołębiewskim trociny, kiedyś na warszawskiej była
        wegetariańska ananda, ale nie wiem, czy jeszcze istnieje,
        szukaj restauracji hotelowych, ale nie licz na wiele
        • jdbad Re: Prośba o polecenie restauracji 02.07.07, 17:25
          Berlin chyba mógłby byc.
    • Gość: T-800 Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.07.07, 17:11
      Może Sphinx? ;->
    • serdeczna_sraczka Re: Prośba o polecenie restauracji 02.07.07, 18:28
      Na dworcu PKP dobre żarcie dają i niedrogo
    • Gość: Ian Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.koba.pl 02.07.07, 23:22
      Z odpowiedzialnością moge polecić "7 pokus" na Słonimskiej. Dobre jedzenie,
      kimacik "starobialostocki" w dobrym znaczeniu. Zawsze tam zapraszam swoich
      gości, także obcokrajowców. W weekendy trzeba zarezerwować miejsce. Pozdr.
    • Gość: aplusc Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.koba.pl 03.07.07, 00:24
      Rewelacyjna jest Zappa na ul. Piasta. Ceny przystępne, jedzenie znakomite,
      sprawnie działająca klimatyzacja (mimo obecności palących nie czuje się dymu
      papierosowego). Wielokrotnie przetestowany lokal :)
    • Gość: MARTINES Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:11
      Polecam "7 Pokus" zawsze zabieram tam odwiedzających mnie gości. "Zappa" jest
      niezła i niedaleko tych "7Pokus". Z całą odpowiedzialnością mogę polecić
      restaurację węgierską "Tokaj" przy ul. Malmeda, "Zappa" na Pista, no
      i "Arsenał" w Pałacu Branickich niezły nastrój, klimat i kuchnia.
      • smutna_biegunka Re: Prośba o polecenie restauracji 03.07.07, 10:27
        serniczki w Podlasiance
    • Gość: ala Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:34
      nie polecam greckiej na Mickiewicza,już w czasie jedzenia powstaje odruch wymio
      tny,jak oni robią te jedzenie to nie wiem
    • active32 Re: Prośba o polecenie restauracji 03.07.07, 20:12
      Savilla na Kleberga..smacznie i czysciutko..mi się podobało.
      • Gość: m. Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:46
        lubię peppersa na warszawskiej, a raczej powinnam powiedzieć lubię jedzenie z
        Peppersa, jeśli się już go tam doczekam, jeśli akurat kelner nie przyjdzie za
        20 min mówiąc, że akurat tego a tego nie mają, wino się skończyło a na fajtasy
        trzeba poczekać jeszcze 30 min...

jednym słowem, jedzenie w klimacie meksykańskim- miodzio. Obsługa i jej tempo
        pozostawia wiele do życzenia.
        • Gość: wkoronkiewicz Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.07.07, 22:52
          jednym słowem - gdzie się nie obrócisz - tam wszędzie smacznie i z klasą!
    • Gość: Wojtek Re: Prośba o polecenie restauracji IP: *.marpol.pl 04.07.07, 11:52
      Zappa - pierogi i pizza ok***, czas oczekiwania nie
      Berlin - takie jak niemieckie dowcipy, ciężkie i bez smaku*
      Sabatino, Sienkiewicza róg Lipowej - jedzenie ok****, owoce morza, starter,
      ceny nie (tylko z klientami jak płaci firma)
      Dyspensa - odpowiada mi***
      Grecka na Mickiewicza - odpowiada mi***, ceny średno
      Kiermusy - jedzenie***, klimat ok, obsługa szczególnie w weekendy NIE
      Pzd
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka