madrala33 02.08.07, 19:08 Chcialam tylko poinformowac autorke artykulu, ze lekarze z Bielska juz od dwoch tygodni nie strajkuja!!!Trzeba bylo zadzwonic albo pojechac i zorientowac się przed napisaniem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Strajk lekarzy osłabł IP: *.elpos.net 02.08.07, 19:42 No pewnie, że nie stajkują. Wystarczyło, że raz pensji nie dostali i już spuścili z tonu. Pasożyty to coś okropnego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
www.zieloni-bialystok.w.pl Re: Strajk lekarzy osłabł 03.08.07, 00:35 dobrze ze jako wegetarianiz nie mamproblemow ze zdrowiem i nie jestem zdany na lekarzy a PIS walczy z nimi, by zyskac przychylnosc emerytow i radia maryja-zamiast podniesc im emerytury,zaglodza lekarzy by wymusic potulnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek pseudozielony -szukasz już następnej ofiary ? IP: *.ovh.net 03.08.07, 01:02 pseudozielony - kiedy i od kogo planujesz kolejne wyłudzenie pieniędzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carll Re: pseudozielony -szukasz już następnej ofiary ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 03:19 bo lem .lem byl fantasta pisa ze kosmici sa zieloni jak ciasto kiwi dla mnie obrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Strajk lekarzy osłabł IP: 212.160.236.* 03.08.07, 08:05 Wegetarianin, buhahahahaha. A to dobre :D To chyba na wodorostach zielony ciągnie, bo też takie ... zielone :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vor v Zakonie Na samych lapowkach daleko nie ujada IP: *.chello.pl 03.08.07, 05:35 To bylo w sumie fajne zagranie Kaczorkow: wyczekac z zimna krwia az sie biale bydlo wywrzeszczy, zwolni z pracy bez sprawiania klopotu pracodawcy i bez odszkodowan itp. Pole jest teraz czyste, mozna zaczynac od zera. Szpitale tez wlasnie zaczynaja bankrutowac bo biale scierwo dzialalo na zasadzie, ze na zlosc mojej mamie odmroze sobie uszy. No i fajnie jest! Uczono mnie w szkole, ze natura nie znosi prozni. Powstana wkrotce nowe zwiazki szpitalno-lecznicze, nowi wydajni a nieskorumpowani lekarze przejma leczenie. Biala mafia sie rozsypie bo zamiast strajku solidarnych zacznie sie wyscig do zlobu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Na samych lapowkach daleko nie ujada IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.08.07, 05:54 JESTEŚ ŚCIERWEM, ŻYCZĘ CI SZYBKIEGO KONTAKTU Z BIAŁYM ŚCIERWEM AHOJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Strajk lekarzy osłabł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:01 ci co nadal strajkują, niech tak dalej robią. Widocznie nie zależy im ani na pacjentach, ani tym bardziej na własnym miejscu pracy. Ostatecznie nikt nie robi łaski. Jeżeli mi się nie podoba miejsce pracy lub warunki pracy, to po prostu odchodzę.Żenujące jest to strajkowanie -chcę ale boję się-.Panowie i panie medycy - zdecydujcie się na coś. Odpowiedz Link Zgłoś