Gość: gość1234 IP: *.koba.pl 02.09.07, 23:59 słyszałem ze od 1 września zaczynaja sie rozmowy o prace w REALU czy to prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorientowany Re: REAL IP: *.ovh.net 03.09.07, 00:03 tak to prawda Real Madryt ma wakat na pozycji pomocnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 03.09.07, 00:07 Chodzi mi o hipermarket REAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: REAL IP: *.osiedle.net.pl 03.09.07, 01:27 Takk...., po takich wypowiedziach na pewno podnosi się renoma forum z Podlasia... Tylko u nas, taka gwara - proszę Państwa..., Górali już przebijamy chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: REAL IP: *.chilan.net 03.09.07, 09:08 czego się ślinisz? no i czego ? bo to i prawdz że tylko wioskowy ćwok idzie na rozmowę w sprawie pracy za która proponują 1000 brutto jak wynajmie mieszkanie i dowie się ile kosztuje przeżycie bez obiadków u mamusi to zes.. i po miesiącu zrezygnuje, potem normalny dostanie 2x tyle i to na rękę Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.a Re: REAL 03.09.07, 21:29 ... jest jeszcze `REAL nieruchomosci`. Solidna firma, zalatwila mi chate notarialnie. Po lewej stronie Centralu - polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: REAL IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.09.07, 23:05 wstyd, ekipo podlaskich spamerów... www.real.pl/oferty_pracy.php?city=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 03.09.07, 23:14 Może grzeczniej trochę Gosiu?!? Człowiek się spytał o pracę, a Wy naskakujecie na niego, nie sprecyzował swojego pytania-fakt, ale to nie jest powód, żeby na niego naskakiwać czy wyzywać od wieśniaków. Bo wiochę to Ty Gosiu zrobiłaś swoją wypowiedzią. Czy w świecie rzeczywistym też jesteś taka chamska jeśli tak to współczuje twemu mężczyźnie o ile oczywiście Go posiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal32 Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:01 każdy zdrowo myślący człowiek domyśliłby się, że chodzi o hipermarket. jak widać forum gości również ludzi o niższym poziomie IQ. Nie należy sie tym przejmować, że np. zaraz mnie obrzucą mięsem. Wyrwaliście się z wiochy i zdobywacie świat - gratulacje, nie ma w tym nic złego. Jednak kultura powinna być wszędzie, nawet w internecie, gdzie czujecie się beztrosko, a na co dzień sami dostajecie po 1000zł brutto, jak kolega raczył zauważyć. Ze wsi wyjdziesz, ale wieś z Ciebie nie. Wyrazy współczucia, a teraz pojedź po mnie porządnie, może Ci ulży, miłego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 04.09.07, 00:18 to w kturym Realu ta praca w końcu jest ? Na Skłodowskiej przy Centralu te rozmowy som ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: REAL IP: *.elpos.net 04.09.07, 07:31 REAL będzie w galerii Biała , a biuro tymczasowe jest na ul Orzeszkowej 32 (1-sze piętro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 04.09.07, 08:54 Rozmowy kwalifikacyjne odbywają się w tym tygodniu od poniedziałku do piątku ,własnie na ulicy Orzeszkowej(wiem, bo wczoraj tam byłam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 15:22 Oczywiście kwoty wynagrodzenia nie podają?!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studencjak Re: REAL IP: *.cnb.com.pl 04.09.07, 17:53 no ile 1100-1500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 05.09.07, 00:55 Gościu nie podszywaj sie pode mnie :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 05.09.07, 00:56 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 05.09.07, 01:03 Nie bede komentowac wypowiedzi Goski, Ja i Hrabi bo nie chce zniżać sie do ich poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 11:03 I masz rację... Ale raczej zacznij się też uczyć języków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 05.09.07, 12:16 Oczywiście kwoty wynagrodzneia nie podają ,ale wiadomo ,ze za wiele się nie zarobi....jak to w tego typu sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:50 Ale wiesz Ona, za granicą, na zachodzie, w anonsach prasowych i innych, standardem jest że podają stawkę... A w polandzie? Ciągle nietaktem jest zapytać o wynagrodzenie. Nic na to więcej...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 05.09.07, 19:15 Już był w Realu i chyba mnie wezmom , takiem wuskiem bende jezdził i kierował , co podłegie siem czysci , dajom 650 na renke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:35 Eeeetam panie, za tyle nie przeżyjesz....:/ Ucz się jęków... Polski też podszlifuj...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 06.09.07, 09:38 Dobrze się śmiać jak się ma dobrą pracę i zarabia sporo....ale przecież w tych marketach ktos musi pracować...żebyśmy mogli w nich kupować.Lepiej dostać 1000zł brutto niż nic , oczywiscie jeśli mieszka się w B-stoku , bo w innej sytuacji sie nie opłaca.Zreszta na pewno beda tam różne zarobki na różnych stanowiskach.Niech się cieszą Ci co nie muszą pracowac za takie stawki i trochę współczują innych ,że teraz takie dziwne czasy mamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sru... Re: REAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:47 Ależ ja oczywiście współczuję. Nie wyobrażam sobie samodzielnego przeżycia w Białymstoku za 1000 brutto. I nie ma się co dziwić że ludziska wyjężdżają. Też kokosów nie zarabiam ale przynajmniej pracuję w klimatyzowanym biurze i nieciężko. Tym niemniej szlifuję język i studiuję mapę. Pracy się nie boję, ręce i głowę mam raczej zdrowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nel Re: REAL IP: 195.54.68.* 06.09.07, 10:02 Podziwiam zdrowe podejście do życia, Ona. Lepiej zarobić 1000-1500zł (nawet brutto) niż nic. To jest tak: zarabiasz tzw. minimum na zycie, zdobywasz doświadczenie i kontakty i w miedzyczasie szukasz pracy, no chyba ze awansujesz - wtedy zostajesz w firmie. Bez pracy nie ma kołaczy. Sama zaczynałam od roznoszenia ulotek, pilnowania dzici i udzielania korepetycji. Teraz pracuje na samodzielnym stanowisku, zarabiam kilka razy wiecej, korzysatm ze szkolen, wyjazdow zagranicznych, a z dorobionych pieniedzy kupilam mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 06.09.07, 10:26 Myślę własnie tak samo jak Ty Nel, trzeba od czegoś zacząć....żeby mieć potem lepiej.Jesli miałoby się samemu przezyć za taką kwotę to pewnie ,ze to prawie niemożliwe ,ale najczęsciej mieszka się z rodzicami czy ma się już swoją rodzine i zarabiają dwie osoby ,a wiec jakoś się nie najgorzej na tym wychodzi.....a potem szuka się czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 06.09.07, 11:03 Macie zupełnom racje , ja tesz popracóję trochie w tym Realu , a potem gdzies do bióra bende siem starał , tam chyba lepiej płacom i robota pewnie niecięszka , coś tam w papierkach tszeba popisac , myślem rze dałbym rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234prawdziwy Re: REAL IP: *.koba.pl 07.09.07, 00:18 Gościu1234 naucz sie pisać i czytać i dlaczego poszywasz sie pod prawdziwego gościa1234??nie masz odwagi zeby pisac pod swoim pseudo to poszywasz sie pod innych i robisz z nich wała upośledzonego??? twój styl pisania jest zupełnie inny niz prawdziwego gościa1234 kogo chcesz ślimaku oszukac hehhheh :P, tu ludzi nie nabierzesz.Chwyć lepij za widły i do chlewa a nie na forum sie wychylasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234prawdziwy Re: REAL IP: *.koba.pl 08.09.07, 00:41 ale z was jaja sobie zrobiłem , nie chce mi się tak naprawdę pracować w waszym białoruskim mieście za marne grosze, u mnie na gospodarstwie jest najlepiej , dopłaty mam , kozy doję dojarką , powietrze ekologiczne , Krysia mi daje , co prawda myje się raz na dwa tygodnie , ale się do tego przyzwyczaiłem , a wy sobie pracujcie w Realach i innych Biedronkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: REAL IP: *.bsk.vectranet.pl 10.09.07, 09:31 No i bedziemy pracować......Tobie nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1234 Re: REAL IP: *.koba.pl 10.09.07, 10:24 to po co zabierasz głos wieśniaku a mowiłem chwyc za widły i do chlewa a nie do komputera !!!! hhehehe Odpowiedz Link Zgłoś