Gość: Marta IP: 82.139.157.* 14.09.07, 13:18 Hej!Niedawno przeniosłam się do Białegostoku.Możecie polecić jakieś fajne kluby z tańcami?Słyszałam,że Mesa na Al. Piłsudskiego jest godna polecenia?Z góry dziękuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misticka Re: MESA IP: *.osiedle.net.pl 14.09.07, 16:14 Witam, "fajne kluby z tańcami" ? To nie wiem co masz na myśli? -kluby muzyczne do zabawy, czy kluby tańca? Jeśli ktoś polecił Ci Mesę, to pewnie chodzi Ci o kluby na imprezy... I tu -zależy co preferujesz, jeśli chcesz się napić i poskakać na parkiecie przy "shitach-hitach" to może być i Mesa, Yzzy albo, co tam jeszcze..., Tabu - ale to średniawe miejsca co do klimatu i muzy. Jak chcesz dobrej imprezy i konkretnej muzyki to oczywiście [znane w całej Polsce] -Metro www.klubmetro.pl, ewentualnie M7. Bardziej kameralnie- polecam Antidotum. Każdy klub znajdziesz w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: MESA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 00:55 ja poleciłabym REJS - tylko stolik na weekend trzeba rezerwować wcześniej, jeśli lubisz głośną muzykę może być M7, wszystko zależy od tego ile masz lat i jakie lubisz klimaty Odpowiedz Link Zgłoś