Gość: Student IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 11:31 na kogo stawiacie i na jakie radio . Robię maleńkie badania na uzytek pracy magisterskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: Białostoccy DJ-e radiowi 10.07.03, 12:43 Obawiam się, ze w B-stoku BRAK jest DJ`ów. są natomiast prezenterzy a i z nimi teraz coraz gorzej od kiedy muzyka leci non stop a głos ludzki jest od tego, żeby co 10 piosenek powiedzieć która godzina... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 13:40 Większośc ogólnopolskich stacji tez tak robi i maja największa słuchalnośc (rmf,zet). hodzi mi o regionalne osobowości ... Eska b-stok radio b-stok jard akadera ortodoksja itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 10.07.03, 14:29 Gość portalu: Student napisał(a): > na kogo stawiacie i na jakie radio . Robię maleńkie badania na uzytek pracy > magisterskiej. Akadera i DJ Hrynio czy jakos tak... W kazdym badz razie pomaga prowadzic piatkowe i sobotnie radio party. A jezeli mozna podac wiecej typow to typowal bym jeszcze Krzysztofa Sadowskiego z tejze rozglosni. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Białostoccy DJ-e radiowi 10.07.03, 15:12 zdaje sie ze "Chrynio" - (W. Chryniewicz) wyjechał z B. i juz w Akaderze nie pracuje. Akadera wypuściła wielu znanych ludzi, których można słysześ gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 10.07.03, 16:40 poziomk napisał: > zdaje sie ze "Chrynio" - (W. Chryniewicz) wyjechał z B. i juz w Akaderze nie > pracuje. Acha... ale strasznie podobny glos ma ten czlowiek do Wojtka Hryniewicza. I przypomnialem sobie, ukrywa sie pod pseudonimem DJ Dżoj i bardzo pilnuje zeby na antenie nie padly jego prawdziwe personalia :) > Akadera wypuściła wielu znanych ludzi, których można słysześ gdzie indziej Taaa np w radiu Bialystok. Popraw jezeli glupoty pisze ale chyba przykladem moze byc (byl?) Robert Baran... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 23.07.03, 13:10 a kto to jest sadowski...? i co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jA Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: *.stnet.pl 11.07.03, 09:23 Ha a moim zdaniem chłopaki prowadzący hhopere som najlepsi i jusz !!!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sluchaczka Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:26 ja tam lubie posłuchać Stepa stepaniuka z Eski mało gada , ale jak cos powie to powie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: *.stnet.pl 24.07.03, 00:45 Najlepszy jest Chris Coorianiook z Radia B. (nie mylić z Polska B.). Były prezes i dyr programowy wrócił do fachu... Miło posłuchać. W tym samym szeregu można postawić też jego znanego kolegę Wł. Filipa (też prezes, "rozwiązał" K. Podlaski). Podobno w końcu dogadali się z pozostałymi... W sprawie obalenia! Tym razem to nie będzie "Bosmańskie Jajo"... Odpowiedz Link Zgłoś
t-omek Re: Białostoccy DJ-e radiowi 24.07.03, 12:56 Radio w Polsce generalnie stoi kiepsko. Radio w Białymstoku, jak wszystko w Białymstoku, znacznie gorzej. A skoro zadajesz to pytanie, to podejrzewam, że zamierzasz ukończyć Wańkowicza w Białymstoku. Pozostaje współczuć. Niewątpliwie jednak parę osobowości radiowych w Białymstoku jest. Krzysztofa Sadowskiego w tym miejscu wymienić po prostu nalezy, latami pracy, głosem i sposobem kontaktu ze słuchaczem zapracował sobie na to. Można też wymienić Krzysztofa Kurianiuka, ale czy on jest DJ-em? Nie sądzę. DJ to - definicyjnie - ten, kto jednocześnie i realizuje program (strona techniczna), i odpowiada za zawartość słowną. Hrynio już rzeczywiście w Akaderze nmie pracuje. Ja też zresztą już od ładnych paru lat nie. I można mnie usłyszeć gdzie indziej i w innym mieście. A jaki tak w ogóle jest temat tej twojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
djhrynio Re: Białostoccy DJ-e radiowi 30.07.03, 00:44 Hej Grupowicze Miło mi, że po 2 latach mojej nieobecności ktoś jeszcze o mnie pamięta. Niestety, jak na razie, nad czym bardzo boleje, do przedrostka DJ moge dodać R.I.P. Takie jest życie. Myślę, że Białystok z przeciągu np ostatnich 10 lat wydał niejednego dobrego DJ i nie mamy wcale się czego wstydzić na tle kraju. Trzeba tylko dobrze pogrzebać w pamięci. i jeszcze małe p.s. do poziomk: zawsze przez "H" a nigdy "Ch" ;-) pozdrawiam serdecznie. Hrynio p.s. jak powstanie nowe radio w Białym, to chętnie wróce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Bia?ostoccy DJ-e radiowi 30.07.03, 09:59 djhrynio napisa?: > i jeszcze ma?e p.s. do poziomk: zawsze przez "H" a nigdy "Ch" ;-) > pozdrawiam serdecznie. > > Hrynio > UPS bardzo przepraszam ;) bije sie w piresi - oczywiscia , ze przez H :) > p.s. jak powstanie nowe radio w Bia?ym, to che˛tnie wróce ;-) > Nie wiem czy wiesz , ale kiedys zakladalem radio TU na tej grupie. Radio poziomK :-)) juz paru chetnych bylo. Czestotliwosci sa : Chocby po Radiu Racja - 105,5. A Ty mi kiedys cos obiecales...... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
t-omek Re: Białostoccy DJ-e radiowi 30.07.03, 13:57 Tak, tak Hryniu. Na moje maile to się nie odpisuje. A na forum to się udziela:))) Trzymaj się. Ja jeszcze pracę mam, jeszcze.... Powtórzę - ciężkie czasy nastały dla radia. No cóż, teraz Hrynio duma, kim ja jestem, a innym powiem tylko, żeśmy kiedyś razem w Akaderze pracowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Białostoccy DJ-e radiowi IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 01.08.03, 11:33 t-omek napisał: > No cóż, teraz Hrynio duma, kim ja jestem, a innym > powiem tylko, żeśmy kiedyś razem w Akaderze pracowali. Hmmm Hrynio zwykle siedzial za szyba, wiec ktos inny musial siedziec za konsoleta. Byl taki jeden to duet ktory sprawial ze Radio Party byly MZ wyjatkowo udane... Nie jestes czasem tym ktosiem? :) Tak przy okazji, pamieta ktos czasy pozdrowien na zywo w Radio Party, stalego sluchacza Demolka (bylo takich wiecej ale tylko go zapamietalem) i srodowa Mechaniczna Pomarancze? (mam nadzieje ze nic nie pomieszalem) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Bia?ostoccy DJ-e radiowi 01.08.03, 11:45 Pamietam czasy kiedy to Akadera 68,5 MHz konkursy miala: Jaka to piosenka. Grali 5-10 sek. utworu i kto to spiewa.:)? az za proste to bylo jak dla mnie a i z innych powodow nie dzwonilem. Teraz jest inna muzyka i trudniej mi by bylo .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
t-omek Re: Bia?ostoccy DJ-e radiowi 07.08.03, 09:38 No i rowerzyk się myli. Kiedy ja tam pracowałem, Hrynio rzeczywiście siedział po drugiej stronie szyby, czyli to on był realizatorem. DJ-em został, gdy ja stamtąd odszedłem. Co nie zmienia faktu, że ja wtedy pacholęciem byłem, a on już był, no, powiedzmy starszy ode mnie. A poza tym znów mylicie pojęcia: jeśli mówimy "DJ" - to nie ma mowy o jakimkolwiek realizatorze i o tym, że ktoś jest za szybą. Jest jedna osoba - realizator i prowadzący w jednym! Odpowiedz Link Zgłoś