obserwer11 Re: Dzieki 26.09.07, 22:07 przypomnij Hansie za co ? tyle osób dziękuje mi ostatnio ...? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Dzieki 27.09.07, 22:54 ha ha; dawno, dawno temu kiedy na Forum Czś/Black Midle * było zaledwie 99 wpisów / pewnie setkę tradycyjnie chwyciłem/* zapisałem w/w FBM do ulubionych, ponieważ polonista hansgrubber był niedoścignionym wzorem stylu, kultury oraz najciekawszych wpisów w promieniu 111km* po jakimś czasie kiedy na FCzŚr pojawiły sie 222wpisy, wkleiłem foto piramidy -222m moderator w/w forum, zmienił stosunek do sasiedzkich forów, ich uczestników, rozpoczął szarpaniną nie zmieniając nawet sygnaturki po zamieszczeniu linków z prezentacji podsłuchiwanych Vip-ów, ale co to ma do ulubionych i porzadnych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Dzieki 07.10.07, 00:02 Dwoch ostatnich zdan nie rozumiem, slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
burak-cukrowy Re: Dzieki 07.10.07, 09:06 carramba napisała : ja mysle Hans, ze my lepiej odpuscmy komentarze, bo jakby nie stal d...a z tylu. narazimy sie jak nie jednym, to drugim. ps zalosne to wszystko, brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś