Dodaj do ulubionych

Gdzie robią kubki ze zdjęciem???

07.11.07, 17:17
Może wiecie gdzie w Białymstoku robią kubki,koszulki itp. ze zdjęciem??
Obserwuj wątek
    • mama_amelii O takie mi chodzi 07.11.07, 17:23
      Znalazłam na allegro magiczne kubki
      www.allegro.pl/item264547750_kubek_magiczny_ze_zdjeciem_boze_narodzenie.html
      i zwykłe
      www.allegro.pl/item260603860_foto_kubek_kubki_z_twoim_zdjeciem_napisem_logo.html
      Gdzie u nas można takie zrobić????
      AMELIA
      AMELKA MA JUŻ
      • b.mamma Re: O takie mi chodzi 07.11.07, 19:29
        poczytaj sobie tu, nie wiem czy robią pojedyńcze sztuki
        www.allegro.pl/item266378329_kubek_z_logo_4_88_zl_szt_nie_do_zdarcia_.html
    • mama_amelii b.mamma 07.11.07, 20:45
      Pisałam w innym wątku,że jestem z Szarych szeregów,czyli jesteśmy sąsiadkami,bo nie odpisałaś?
      Ps.Nie zapłacę za kubek 488 zł :D:D,a reszta kubków nie jest ze zdjęciem.
      • b.mamma Re: b.mamma 07.11.07, 21:52
        bo ja wyjechałam i przegapiłam tamten watek :)
        witaj sąsiadko ja też z szarych szeregów
        a co do kubka to poczytaj stronę o sprzedawcy, tam piszą że robią
        kubki na zamówienie nie koniecznie w ilośći 488 :)
        zadzwoń jest nr telefonu
        • mama_amelii Re: b.mamma 07.11.07, 23:08
          :))To może się znamy z widzenia,albo z bloku::))I może się kiedyś spotkamy:))
          • b.mamma Re: b.mamma 08.11.07, 19:53
            a gdzie chodzisz zna spacerki? (o ile ty Ty chodzisz a nie
            opiekunka) i gdzie?
            • mama_amelii Re: b.mamma 09.11.07, 17:04
              Ja mieszkam przed tym dużym placem,gdzie sie pieski wyprowadza na spacer i jest "boisko" do piłki nożnej:))Na plac zabaw raczej nigdy nie chodziłam,bo córka jest jeszcze za mała,a teraz jest za zimno.Zazwyczaj błąkam sie po osiedlu i odwiedzam okoliczne sklepy(teraz carrefur i sklep ze zwierzątkami:)Jestem w domu dopiero około 16,więc jest już za ciemno na spacer,aczkolwiek w soboty wychodzę na osiedle i może się znamy z widzenia,tylko jeszcze o tym nie wiemy:))(spotykam na swojej drodze wiele mam z dziećmi:)).
              • b.mamma Re: b.mamma 09.11.07, 20:57
                to mieszkasz w bloku gdzie jest dukat?
                ja po przeciwnej stronie w bloku który jest za blokiem w którym jest
                bank :)
                • mama_amelii Re: b.mamma 09.11.07, 23:15
                  Mieszkam w bloku na przeciw Dukata:)))No prosze to rzut beretem mamy:)))Mam nadzieję,że kiedyś się spotkamy.Ja głownie jestem z innego forum,ale staram sie zaglądac tu codziennie i mam nadzieję,że w końcu poznam białostockie dziewczyny(może uda mi sie na nast spotkaniu:)Często tam chodze po owoce i warzywa,obok banku:))
                  Pozdrawiam Gosia
                  • b.mamma Re: b.mamma 10.11.07, 13:59
                    ja też czasem tu zagladam a często jestem na swoim majowym forum, to
                    faktycznie mieszkamy blisko, do warzywniaka chodzę własciwie
                    codziennie a jak była ładna pogoda to na placu za blokiem (chyba nr
                    9) byliśmy codziennie
                    a na codzień to kto zajmuje się Twoją małą? masz opiekunkę?
                    • mama_amelii Re: b.mamma 10.11.07, 22:24
                      Ja jestem opiekunką:)))Zostaję na wychowawczym i na razie nie zamierzam wracać do pracy.Dlatego pilnuje siostry dzieci(4 letniego chłopca i 8 m-czną córeczkę,moja ma 14 m-cy więc jest wesoło:)) i jeżdżę tam codziennie z córką.
    • igua Re: Gdzie robią kubki ze zdjęciem??? 08.11.07, 13:55
      zazwyczaj mzna to zrobic w punktach foto, np. w fotojokerze w auchan, ale...

to nei jest tak, ze to oni robia. oni wysylaja do jakiejs firmy (takiej jak z
      netu) i czeka sie i tak jakies 2-3 tygodnie (tak bylo kiedys), wiec albo
      popytasz w tego typu punktach i zobaczysz, ile tam kosztuje i czy warto czekac,
      albo lepiej zrob przez net. najczesciej ludzie robia przez superfoto.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka