Gość: Iwona IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.11.07, 18:05 Jakiego Węgierkę, chyba Piłsudskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meloman Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 18:39 Droga Pani moher Wegierko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 11.11.07, 18:45 Droga Pani Iwono, Pani ma racje. Gazety winne informowac czytelnikow uzywajac nazw oficjalnych a nie tych co to akurat jakiemus Dyziowi do glowy strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: 212.33.76.* 12.11.07, 10:53 > Droga Pani moher Wegierko To było do mnie??? Ja tylko cytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Biboje opanowali Węgierkę 11.11.07, 19:19 Juz znowu Węgierko i bardzo dobrze:) Przy całym szacunku dla Marszałka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.elpos.net 11.11.07, 20:46 Sposób w jaki "zdetronizowano" Węgięrkę, jak już wcześniej pisałem, nie był najelegantszy. Jednak Węgierko, człowiek który przecież swoją działalnością uwiarygadniał jeden z najkrwawszych w naszych dziejach reżimów, w tym także likwidację państwa polskiego, najlepszym patronem teatru nie jest. Dla sprawy polskiej więcej zrobiłby wycofując się w tym czasie z czynnej działalności zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 12.11.07, 17:36 A no wlasnie, krotko i zwiezle: "...Wegierko...ktory przeciez swoja dzialalnoscia uwiarygodnial jeden z najkrwawszych...rezimow, w tym takze likwidacje panstwa polskiego, najlepszym patronem teatru nie jest...". Chcialoby sie tym wlasnie stwierdzeniem spuentowac odpisujac na niezliczone i zupelnie nie do sprawdzenia bajdurzenia o "dobrych checiach" Wegierki, lub, jak sie to mowilo za czasow dawnych bialostockich gadek mlodziezy : Sluchaj uchem a nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 12.11.07, 17:53 Ach, ten pospiech i moje gapiostwo. Przytoczylem cudze slowa a zapomnialem podac ich autora tj., "Azp11". Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.csk.pl 14.11.07, 11:43 Wal się, te azp11! Opóźniony w rozwoju, czy hunwejbin z tego kaczego IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azp11 Re: Biboje opanowali Węgierkę IP: *.elpos.net 14.11.07, 22:23 Pozwól, że cię oleję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardynal Biboje opanowali Węgierkę IP: 85.193.242.* 12.11.07, 19:57 tak czy siak wiekszosc ludzi bialegostoku zapamieta ten teatr jako WEGIERKE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulejja Biboje opanowali Węgierkę IP: 82.139.180.* 13.11.07, 08:47 Ah, no komentarze bardzo a propos :) Weierko czy Marszałek? a co z tancerzami? Nie widziałam, niestety, ale bardzo mnie cieszy taka akcja teatralna.Postuluję: pokaz jakowyś może w ramach Dni Sztuki Współczesnej?? A Morospohus baardzo mi się podobał. Bardzo dziekuję wszystkim, którzy potrafią swoim ruchem zaprzeczyć Prawom Fizyki. L. Odpowiedz Link Zgłoś