alex.4 30.07.03, 20:35 Dlaczego policja nie intwerweniowała wcześniej, aby zapobiec tragedii? POzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 5zaQ Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 16:25 Zabójcą jest pan Gienek, znam go, bo pracowałem razem z nim. Żona go zdradzała. Ja swoją też bym za to zastrzelił :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 01.08.03, 12:37 Jesli żona kogoś zdradza, to ten ktoś może jej albo przebaczyć albo się z nią rozwieść. A nie zabić. Zdrada nie jest usprawiedliwieniem przemocy. Nawet jesli jest prawdziwa, a nie tylko urojeniem sadysty Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 04.08.03, 09:55 ten pan nie pozbawiony jest jednak poczucia humoru. bardzo ciekawie wyglądają jego tłumaczenia "chciał tylko nastraszyć". znaczy się to był tylko taki żarcik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 12:05 facet ma broń (zakładam, że ma na nią pozwolenie) - kobieta zgłasza do prokuratury skargę na znęcanie się - prokuratura nie odbiera pozwolenia na bron - facet zabija żonę = chory system. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 23:29 alex.4 napisał: > Nie chora policja... to chyba ty jestes chory. tak samo w stosunku do ciebie policja teraz powinna interweniowac, bo w przyplywie zlego humoru i antypatii jaka czujesz do policji mozesz zabic policjanta. a za to grozi dozywocie. wiec, zeby zapobiec, trzeba cie izolowac. pozdr i milych snow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.edytor.net / *.szcz.gazeta.pl 05.08.03, 09:19 mój tatuś też ma strzelbę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukarz Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.visp.energis.pl 05.08.03, 10:58 popieram,,,fuck off od policji,latwo krytykowac ,ale jak koleszka dostalnie w jape na ulicy ,to jak piesek leci na komisariat ,oczekujac pomocy,troche konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.tkb.net.pl 06.08.03, 17:35 Gość portalu: brukarz napisał(a): > popieram,,,fuck off od policji,latwo krytykowac ,ale jak koleszka dostalnie w > jape na ulicy ,to jak piesek leci na komisariat ,oczekujac pomocy,troche > konsekwencji nie do końca rozumiem słowo "koleszka". tak was uczyli na kursie pisania? a że oczekując pomocy można na komisariacie dostać "w jape" to wiem. wyszczekane te pieski, nie ma co. spocznij ! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:40 Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw. czasami prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
piekny.arkadiusz Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:43 alex.4 napisał: > gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym Chryste Panie, Alex, bój się Boga! Ty specjalnie takie byczki sadzisz? I Ty masz być zawodowym historykiem? Nu nu, miejmy nadzieję, że to wypadek przy pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:46 alex.4 napisał: > Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw. czasami > prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym > gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni. > Pozdr Calkowicie sie z Toba zgadzam, prewencji nigdy za wiele. Najlepszym rozwiazaniem byloby panstwo policyjne. Albo uswiadomic goryla, a jak nie to zastrzykami go. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny.arkadiusz Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 17:50 Mimo, iż nie darzę sympatią Twej osoby jak i nie podzielam Twoich poglądów Alex, to wiedz, że to nie ja się podszywam pod Twój login. Przyszło mi do głowy, że możesz mieć takie wrażenie. Tak więc to nie ja. ps. Jasna cholera, co tu się dzieje na tym forum? Mnie też sklonujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 18:03 Może po prostu admin wziąłby się za porządek na nim i skończył te głupie zabawy w podszywanie sie. adminie rusz ten swój cholerny tyłek i rób co do Ciebie należy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 Re: Mąż zastrzelił żonę 06.08.03, 18:21 alex.4 napisał: > Może po prostu admin wziąłby się za porządek na nim i skończył te głupie zabawy > > w podszywanie sie. adminie rusz ten swój cholerny tyłek i rób co do Ciebie > należy. > Pozdr nikt sie pod Ciebie nie podszywa panie alex.4 Ja jestem alex_4, skoro wydaje Ci sie, ze jestes taki wyjatkowy to juz Twoj problem. Na swiecie jest sporo alexow roznej masci, i nie wszyscy mysla tak jak alex.4 Troche tolerancji panie alex.4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:37 alex.4 napisał: > Policja jest od łapania przestepców i zapobieganiu przestepstw. jedyne madre zdanie, ktore wypowiedziales! > czasami > prewencji trochę się by przydało. gdyby wcześniej zrobiono pożadek z tym > gorylem co zabił swoją zone, to ona by zyła. I tego nic nie zmieni. podaj dokladne namiary na siebie. postaram sie zmontowac i wyslac do ciebie chory czlowieku grupe antyterrorytyczna, zeby cie spacyfikowala. zapewne masz w domu noze - a wiec jestes potencjalnym zabojca. prewencyjnie trzeba zadzialac i przymknac takiego chorego czlowieka, zeby komus krzywdy nie zrobil. a moze masz nawet w domu bron? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Mąż zastrzelił żonę 07.08.03, 12:07 Gość portalu: gosc napisał(a): > podaj dokladne namiary na siebie. postaram sie zmontowac i wyslac do ciebie > chory czlowieku grupe antyterrorytyczna, zeby cie spacyfikowala. zapewne masz w > > domu noze - a wiec jestes potencjalnym zabojca. prewencyjnie trzeba zadzialac i > > przymknac takiego chorego czlowieka, zeby komus krzywdy nie zrobil. > a moze masz nawet w domu bron? Alex: Chory człowieku. Ta kobieta skarzyła się na postępowanie tego drania. dawno powinni go udupić. Mam nadzieje, że najbliższe lata spesdzi skurwiel w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mąż zastrzelił żonę IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 18:44 alex.4 napisał: > Alex: Chory człowieku. lecz sie na nogi, bo na glowe za pozno:-((( >Ta kobieta skarzyła się na postępowanie tego drania. > dawno powinni go udupić. komuna sie przypomina? w jaki sposob mieli go udupic?mowisz o policji? znasz troszke prawo? zostan poslem, to moze zmienisz prawo na takie, by jesli ktos kogos straszy, to powinien dostac dozywocie, bo wedle ciebie - moze kogos zabic. zalozmy, ze jej grozil - grozba karalna jest postepowaniem prowadzonym na wniosek pokrzywdzonego. czy byl taki wniosek? nie wiadomo. zalozmy, ze byl. zalozmy rowniez, ze mial sprawe o znecanie. sa to przestepstwa zagrozone mala kara pozbawienia wolnosci i to nie polocja decyduje, czy gosc pojdzie do pierdla. decyduje sad. > Mam nadzieje, że najbliższe lata spesdzi skurwiel w > więzieniu teraz tak. Odpowiedz Link Zgłoś