morfeusz_1 19.11.07, 23:22 Nic w przyrodzie nie ginie tylko zmienia właściciela ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: Fotograficzny cud w Lechu 20.11.07, 00:31 MA-TA-CZYLI - ale jajca. Mam nadzieję, że prokuratura PO wyborach ma już jasność kryteriów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesław WIELKI Re: Fotograficzny cud w Lechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:11 u mnie w robocie pani wzieła 3 rolki papieru i oddała inny - bardziej szary może PO też wytropi złodziejke ? Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 można gdzieś zobaczyć galerię zdjęć Rudnickiego? 20.11.07, 01:47 Proszę o linka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Fotograficzny cud w Lechu IP: 80.50.104.* 20.11.07, 08:15 Kto by pomyślał, że Rafałek ma dojścia do sprzętu ze startymi numerami seryjnymi. Przecież on taki prawy i sprawiedliwy. A może to tylko przypadek, może na każdym używanym przez siebie aparacie "przypadkiem" usuwa numery seryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
koleshka Cenzor dyrektor Straszyński??? 20.11.07, 08:20 To w zupełnie nowym świetle stawia całą historię ze zdjęciem materiału o laptopie i aparacie z Obiektywu. DO tej pory wychwalający tę decyzję wciąż powtarzali, że przecież prokuratura tam nic nie znalazła. A teraz widać, że nie szukała. Czyżby, jak mówią złośliwi, dyrektor Straszyński był w TVPB wyłacznie figurantem a oddziałem w rzeczywistości rządził komisarz polityczny PiS radny Rudnicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek a świstak zawija.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:14 tak naprawdę to maczał w tym palce Kaczyński a najpewniej to dwaj...podzielili sie kartą za 25 zł Jesteście politycznymi popaprańcami legitymacje partyjne wyżarły wam resztki rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Poświęcenia Rudnickiego!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 09:56 Jak ten Rafałek poświęca się dla Putry! Gotowy jest nadstawić za szefa własny tyłek, żeby uchronić go przed podejrzeniami. A tak nawiasem mówiąc, Rafcio ma tym zdjęciu, i z tym usmieszkiem, wygląda na klasycznego lachociąga. Czy z Putrą łączy go coś jeszcze...Czy częściej nadstawia tyłek dla szefa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Bojar Fotograficzny cud w Lechu IP: *.csk.pl 20.11.07, 14:05 Nie kocham marszałka Putry w Sejmie.Wolałbym go widziec w charakterze prezia Lecha np. Po prostu o0bniż poziom debaty zarówno parlamentarnej jak przed mediami.RRNie mam też powodu optowac za radnym Rudnickim.Już się manieruje niestety,upodobnia do tej neobolszewii pospolitych łgarzy okupujących z ramienia tej od prawa i kaczyńskich ławy sejmowe. Ale irytuje mnie takie czepianie się duperel jak aparat f. czy rozwalony notebook pobrany przez chyba Putre.To jest zwykłe donosicielstwo,babranie się w g... zarówo przez tę Gazetę jak ku mojemu żalowi b. dobrego żurnalistę N.Takie to wszystko zrobiło się bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
natt Taką pobłażliwością właśnie się psuje państwo 20.11.07, 14:20 Gość portalu: Ja z Bojar napisał(a): > Ale irytuje mnie takie czepianie się > duperel jak aparat f. czy rozwalony notebook pobrany przez chyba > Putre.To jest zwykłe donosicielstwo,babranie się w g... zarówo przez > tę Gazetę jak ku mojemu żalowi b. dobrego żurnalistę N.Takie to > wszystko zrobiło się bez klasy. To nie są przyjacielu duperele. Polityk uczciwy (jesli takie coś w ogóle występuje) jest kryształowy. Dla mnie nie ma znaczenia czy rzecz idzie o aparat i laptop czy prywatyzację marsa. Jak ściemnia i kreci, znaczy się nie nadaje się. A taka postawa jak twoja, która mówi - to drobiazg, przymknijmy na to oko, sprawia że te gnoje za nic mają swoich wyborców i rozpieprzają to państwo. Nie umie być uczciwy - niech w domu siedzi. Polityka nie jest obowiązkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo zabić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:24 najlepiej co miesiąc zabijać najmniej kryształowego polityka - tak jak za sowieta sołtys wskazywał - wroga ludu- był czy nie był wskazac musiał, a wiadomo najbardziej kryształowi sa w PO: Sawicka, Grądzki&braciszek Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: zabić 20.11.07, 16:04 Gość portalu: olo napisał(a): > najlepiej co miesiąc zabijać najmniej kryształowego polityka - tak > jak za sowieta sołtys wskazywał - wroga ludu- był czy nie był > wskazac musiał, Ty jesteś głupi czy usiłujesz idotę zrobić ze mnie? Czy ja napisalem coś takiego??? Raczej nie. Napisałem tylko, że dla ściemniaczy nie powinno być miejsca w polityce. A numer z aparatem to typowe ściemnianie. Swoją drogą - ciekawe dlaczego przebywający na urlopie bezpłatnym pracownik spółki trzyma w domu służbowy aparat ponad rok i przypomina sobie o tym dopiero jak prokurator zaczyna węszyć. > a wiadomo najbardziej kryształowi sa w PO: Sawicka, Grądzki&braciszek Nie stać cię na nic poza: a u was murzynów biją? To dośc słabo. Bo dla mnie ściemniactwo jest ponadpartyjne. I wart Rudnicki Grądzkiego od TBSów i Sawickiej. Do całej tej spółeczki jak ulał pasuje jeszcze Putra oraz cały szereg polityków z różnych partii. Ale ten akurat wątek poświęcony jest Rudnickiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domine-canes Ale aparaty!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:06 No to teraz czas na ABW i CBA! Niech zrewidują, przeszukają, zakują i wyprowadzą kogo trzeba przed kamerami. Tak przecież powinna zadziałać ukochana przez Putrę i Rudnickiego IV RP. P.S. A we "Współczesnej" jest fotka, jak Putra robi zdjęcia tym właśnie aparatem. Może to nie Rudnicki tylko Putra powinien oddać "nikona" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:26 zauwazcie waszą wściekłość nie chodzi o to że oddali albo mają oddac ważne żeby PUTRZE dowalić, myślałem że czas wściekłości głupich politruków już minął a to się zdziwiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś czy ktoś myśli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:06 możę mi ktoś wytłumaczyc co za debile prasują w LEchu? Jak u mnie w firmie ktoś ma coś "na stanie" to sie nie woła prokuratora żeby znalazł wylko sie patrzy w papiery.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieska3 do prasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:16 mam pytanko: na czym polega problem? bo nie łapię, jak gośc nie oddał albo oddał nie to co trzeba to dlaczego nie ściągnie się mu z wypłaty równowartości i spokój. Dlaczego robi się z tego temat na wszystkie gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: do prasy 20.11.07, 21:05 Już nie ma takiej opcji, to se ne vrati. Najpierw przez rok Putra nie przyznawał się, że aparat i laptop posiada. Potem gdy prokuratora/podziobrowska/ się zajęła sprawą i umorzyła też było jak kamień w wodę. Teraz jak zmienił się rząd i minister sprawiedliwości a Putra jest v-ce Marszałkiem Sejmu to nagle Rudnicki wyskakuje jak filip z konopi i oddaje. Kto w to uwierzy? Sawicka też zwróciła łapówkę a beknąć musi. To i Putra musi. Nie będzie potrącania z konta bo to niezgodne z prawem. Sąd musi orzec karę - wtedy można zwracać. Putra nie jest złodziejem - jest podejrzanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztab PO ciemny lud to kupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:20 tylko kretyn nie widzi że prasa wisi na paseczku u Nikitorowicza, jak to jest że jednego dnia przychodzi wiadomośc że numer inny a drugiego wszystkie dzienniki piszą - a prezes Firmy nic nie mówi? Tacy z was dziennikarze jak z UBecji organizacja niezależna. A kto wam płaci PO? Nikitorowicz (przelewem?) Gnoicie te swoje gazety w myśli że kogos wali jakie to akurat kwity przyniusł polityk, oj dawno już nie widziałem prawdziwego tekstu pisanego w redakcji a nie na politycznych salonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola&mi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:22 moze czas zacząc przyjmowac teksty: Wyśli smsem na numer..... tekst. Tylko 9.99 zł za stronę. Pokaż co masz na konkurenta. I będzie wiadomo. PS jakiś dziennikarz w białymstoku skończył studia czy wszyscy mają tylko ciężko wypracowana maturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: he jak się pisuarczykowy sztabownik pieni IP: *.euro-net.pl 21.11.07, 16:36 Te wszystkie ole, wieski, sztaby po, itp. to ten sam numer IP, ale wedle tak bardzo przez pisuar wyznawanej zasady, że"kłamstwo powtórzone po tysiąckroć staje sie w końcu prawdą" powtarza ciągle te brednie. Nic się nie stało przeca oni są z jedynie słusznej partyji, ale żeby to zrobił ktoś z poza pisuaru to zaraz zaczął by się skowyt i polowanie na czarownice. W końcu doczekaliście się prawa i sprawiedliwości hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doniu Tusku cudeńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:28 Obiecałem cuda i są : aparaty się znajdują mieszkania załatwia się w tydzień nawet radni alkocholicy przestają pić Polska w ME! Donio Tusk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: cudeńka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 15:55 A ja myślałem, że cuda zdarzają się tylko w Częstochowie. A tu proszę... z całym szacunkiem Białystok. Pozdrawiam Zbyszek z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
natt Rafale Rudnicki... daj se siana, bo to żałosne 20.11.07, 16:11 A poza tym mało eleganckie. W krótkim okresie czasu w wątku pojawia się kilka wpisów, żaden niezalogowany, każdy pod innym nickiem ale wszystkie z neostrady. I każdy w duchu: PO za to płaci, radny z alkoholowym problemem (to ulubiony, dość zresztą chamski tekst na twoim blogu) telewizja jest cacy i inne takie. Jesteś dość inteligentnym facetem, stać cię chyba na trochę więcej... Nie rób z siebie pajaca. I chrzań te weksle co ma na ciebie szef. Jeszcze trochę i będzie po nim, nie musisz razem z nim iść na dno. Wróć do PR komercyjnego, chociaż to zajęcie podłe, to znacznie czystsze od tej całej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupka Żałosne i śmieszne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:55 Faktycznie, to Rudnicki musi się logować pod róźnymi nickami. Skomle jak zbity pies i próbuje kąsać gdzie popadnie... Przekupni dziennikarze, POprańcy, układ, a to zapijaczeni radni z konkurencji.Co słowo, to insynuacja i opluwanie wszystkich wokół. Żadnych faktów. Rafciu skończ z tym. Jak nie umiesz i nie potrafisz to nie wpieprzaj się na afisz. Odpadasz powolutku z tej konkurencji. Razem ze swoim patronem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja? Re: Rafale Rudnicki... daj se siana, bo to żałosn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 17:03 kurcze też piszę z neostrady ma ponoć 60% ryknu. To znaczy, że jestem kim? RR czy tym od Picia bo nie łapię A tak serio jak ktoś chce natrolować to się loguje pod 20 nickami i nie zobaczysz IP :) Odpowiedz Link Zgłoś
iptoma Re: Fotograficzny cud w Lechu 20.11.07, 20:26 Jak zwykle ci, co wiedziec powinni nie wiedza. Ale mielismy prezesów, kase brali i byli z nazwy. Oczekuje wyjasnien, laptop z reguły powinien byc utylizowany, dzieci w szole to wiedza. A jak sie ma ich duzo, to powinno sie od nich uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 16:41 o odezwala sie forumowa blondi.. o małym rozumku w 2005 roku nie było przepisów o utylizacji są od niedawna:) pomaluj lepiej paznokietki Odpowiedz Link Zgłoś
natt Zero - ten nick już zajął twój partyjny kolega... 21.11.07, 17:04 > o odezwala sie forumowa blondi.. o małym rozumku > w 2005 roku nie było przepisów o utylizacji są od niedawna:) > pomaluj lepiej paznokietki ... ziobro, radny Rafale Rudnicki. Chociaż patrząc na poziom zarządzania Lechem w czasach twojej tam bytności i na poziom twoich wypowiedzi tutaj, doskonale pasuje również do twojej osoby. A co do meritum - rzeczywiście, przepisy o utylizacji obowiązują w Polsce od lata 2006. Ale firma zajmująca się zawodowo śmieciami, powinna postępować wg. tzw. dobrej praktyki. A ta już od dawna mówi o tym, żeby taki sprzęt utylizować. Jesli w Lechu robiono inaczej, to dowód na to że pod rządami Krzysztofa Putry ta spółka działała, jak ujął to kiedyś Robert Tyszkiewicz, gorzej niż sowiecki kołchoz. Po drugie - jedynym formalnym dowodem na likwidację owego laptopa jest protokół z tejże. Niestety wyjątkowo lakoniczy. Nie zawiera dokładnej specyfikacji złomowanego sprzętu a jednynie jego wewnątrzfirmowy numer inwentarzowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska PO do robienia cudu! IP: *.elpos.net 21.11.07, 17:48 wszyscy jestescie beznadziejni, 2 osoby obrzucajace się błotem, jakie to meskie, jak ukradł niech sąd osądzi, a potem prasa napisze a PO do robienia cudu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek-zLecha A co z prokuraturą!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 13:18 Pewnie prokuratura znowu poczeka aż Putra z Rudnickim wygrzebią na śmietniku jakiś stary aparat i laptop, żeby przynieść do firmy. Wszyscy wiedzą, że szef Apelacji Sławomir Luks, to kumpel Putry i marszałka Piontkowskiego. A tak naprawdę, to ten laptop od początku był użytkowany prze syna Putry. Wąsaty nie potrafi posługiwać sie niczym, co jest bardziej skomplikowane od młotka. Odpowiedz Link Zgłoś