kaskak0 21.12.10, 22:39 Co sądzicie o tej mascarze? Myślę aby kupić na promocji w Rossmanie z błyszczykiem gratis za 48,99. To dobra cena???? To ta promocja: mascara telescopic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 09:09 miałam ten tusz, bardzo fajny, kupuj śmiało :) Odpowiedz Link Zgłoś
kota_behemota Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 10:35 Fajny. Rzęsy mi robił jak firanki. Mocno wydłużał. Bierz go śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 16:50 Też miałam. I szczerze mówiąc uważam, że dużo lepszy jest tańszy Rimmel Sexy Curves chociażby. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskak0 Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 23:23 No ja szukam głównie tuszu przedłużającego i trochę pogrubiającego, a ten z nazwy wydaje się być podkręcający rzęsy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 00:22 jak masz krotke rzesy, to wg mnie nie warto. nie ma cudow, niestety, zyczylabym sobie. rimmel i maybelline sa tansze Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 08:42 kaskak0 napisała: > No ja szukam głównie tuszu przedłużającego i trochę pogrubiającego, a ten z naz > wy wydaje się być podkręcający rzęsy, tak? Tak, podkręca i nadaje objętość. Ale żeby mieć co podkręcić to trzeba chyba i wydłużyć ;) - w każdym razie efekt bardzo fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 23:31 a ja go mam, i uzylam pare razy. Uwazam ze jest kiepski. Po pierwsze ma strasznie beznadziejna szczoteczke, ktora moim zdaniem skleja rzesy i zostawia na nich za duzo tuszu, robia sie takie owadzie nozki z rzes. Po drugie bardzo niewygodnie sie nia naklada tusz. Wole Max Factora z silikonowa szczoteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
snowflake1 Re: L'Oreal Telescopic 24.12.10, 02:13 Mialam go juz kilka razy. To bardzo dobry tusz. Nigdy sie nie kruszy!!! Kiedys wpadlam na pomysl zmiany, kupilam Ionic Diora, to byla prawdziwa porazka. Kupuj smialo telescopic. Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 24.12.10, 07:26 Pytanie było o L'oreala Telescopic, a według mnie Rimmel jest od niego dużo lepszy i tańszy. Max Factor to podobny przedział cenowy jak L'Oreal. Odpowiedz Link Zgłoś