Dodaj do ulubionych

L'Oreal Telescopic

21.12.10, 22:39
Co sądzicie o tej mascarze? Myślę aby kupić na promocji w Rossmanie z błyszczykiem gratis za 48,99. To dobra cena???? To ta promocja: mascara telescopic
Obserwuj wątek
    • littlefrog Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 09:09
      miałam ten tusz, bardzo fajny, kupuj śmiało :)
      • kota_behemota Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 10:35
        Fajny. Rzęsy mi robił jak firanki. Mocno wydłużał. Bierz go śmiało.
    • jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 16:50
      Też miałam. I szczerze mówiąc uważam, że dużo lepszy jest tańszy Rimmel Sexy Curves chociażby.
      • kaskak0 Re: L'Oreal Telescopic 22.12.10, 23:23
        No ja szukam głównie tuszu przedłużającego i trochę pogrubiającego, a ten z nazwy wydaje się być podkręcający rzęsy, tak?
        • znana.jako.ggigus Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 00:22
          jak masz krotke rzesy, to wg mnie nie warto.
          nie ma cudow, niestety, zyczylabym sobie.
          rimmel i maybelline sa tansze
        • jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 08:42

kaskak0 napisała:

> No ja szukam głównie tuszu przedłużającego i trochę pogrubiającego, a ten z naz
          > wy wydaje się być podkręcający rzęsy, tak?

Tak, podkręca i nadaje objętość. Ale żeby mieć co podkręcić to trzeba chyba i wydłużyć ;) - w każdym razie efekt bardzo fajny.
          • lonely.stoner Re: L'Oreal Telescopic 23.12.10, 23:31
            a ja go mam, i uzylam pare razy. Uwazam ze jest kiepski. Po pierwsze ma strasznie beznadziejna szczoteczke, ktora moim zdaniem skleja rzesy i zostawia na nich za duzo tuszu, robia sie takie owadzie nozki z rzes. Po drugie bardzo niewygodnie sie nia naklada tusz. Wole Max Factora z silikonowa szczoteczka.
            • snowflake1 Re: L'Oreal Telescopic 24.12.10, 02:13
              Mialam go juz kilka razy. To bardzo dobry tusz. Nigdy sie nie kruszy!!!
              Kiedys wpadlam na pomysl zmiany, kupilam Ionic Diora, to byla prawdziwa porazka.
              Kupuj smialo telescopic.
            • jut-ra Re: L'Oreal Telescopic 24.12.10, 07:26
              Pytanie było o L'oreala Telescopic, a według mnie Rimmel jest od niego dużo lepszy i tańszy. Max Factor to podobny przedział cenowy jak L'Oreal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka