ewa.x 21.11.07, 08:19 gdzie mogę kupić??? Dziewczyny potrzebuję farb na piątek. Córa gra w przedstawieniu i muszę jej pomalować buzię. Będę wdzięczna za podpowiedź:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usianka Re: Farby do twarzy... 22.11.07, 14:51 Nie mam zielonego pojecia gdzie mozna je kupic w Bialymstoku - pewnie próbowalabym w Fartlandii albo w ktorejs z hurtowni z zabawkami i artykułam papierniczymi (np. w Integro). Jesli udalo Ci sie kupic, to napisz gdzie :) Gdyby nie to, ze czas Cie naglił napisałabym, ze na allegro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Farby do twarzy... 22.11.07, 16:43 Kupiłam w pastelu- sklepie dla plastyków na Rocha. Są również w Fartlandii. Gdyby nie pospiech, kupiłabym na allegro:))) Odpowiedz Link Zgłoś
usianka Re: Farby do twarzy... 22.11.07, 16:47 dzięki za info :) w ramach atrakcji weekendowych zrobie w którąś sobote albo niedziele rodzinne malowanie twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: Farby do twarzy... 30.11.07, 09:28 Spóźniłam się Ja równiez widziałam w Fartlandii za około 30 zł, ale moja mała boi się pomalowanych twarzy więc nie kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś