Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 11:12 Szukam dobrej i w miarę taniej firmy, która organizuję przeprowadzki w Białymstoku. Czy ktoś sie orientuje, jakie są ceny takiej usługi na terenie miasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: Przeprowadzka - chyba ranking pobożnych życzeń IP: *.chilan.net 26.11.07, 14:04 szukaj w informatorach w usługach/ przeprowadzki Policzą ci sztuka x pięterko +transport za km Jak masz meble z mdf to połowę ci połamią, drugą połowę porysują Ja nie wiem czy nie taniej kupić nowe meble :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Przeprowadzka - chyba ranking pobożnych życze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 15:59 Aż tak źle? Do tej pory, gdy musiałam sie przeprowadzić, organizowałam jakiś samochód i paru znajomych, ale nagromadziło się gratów i nie chcę nadwyrężać ich życzliwości. Znalazłam kilka firm: ELJAR, Artex PPHU, Remontal, ale wolałabym nie ryzykować zniszczeniem mebli... Jeśli ktoś miał jakieś doświadczenia z tymi firmami i chce sie podzielić na forum, czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Przeprowadzka - chyba ranking pobożnych życze IP: *.chilan.net 26.11.07, 20:10 i tak i tak musisz postawić im parapetówę więc co za sprawa jak poprosisz przy okazji o przewiezienie mebelka ? jednego, każdy wystarczy że pomoże przewieźć jeden, i na dodatek wszyscy bedą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś