Dodaj do ulubionych

Fotoradar na białostockich drogach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:00
a jeśli ktos ma przyciemniane szyby i nie bedzie widac kierowcy
to co? wlasciciel pojazdu mowi ze to nie on jechal-kto wtedy
bedzie placil mandat?
Obserwuj wątek
    • gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 09:22
      Przede wszystkim za przyciemnianą przednią szybę dostaniesz
      dodatkowy mandat.

Mandat dostaje właściciel pojazdu - wpisany w dowodzie
      rejestracyjnym.
      • Gość: gringo Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:49
        a co ze służbówkami? Kiedyś przyszedł taki mandat do firmy po 6 m-ach, nie
        byliśmy w stanie ustalić kto jechał(tak powiedzieliśmy policji) i sie
        upiekło.
    • gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 09:35
      Wg Porannego tylko wczoraj aparat zrobił 150 zdjęć przekraczającym prędkość.
      Liczymy: średni madnat 100zł, przy założeniu że na razie liczba
      przekraczających prędkość nie zmaleje (150) to daje nam 15000zł dziennie czyli
      aparat zwraca się w 10 dni. Proste? Genialne! Aż dziw bierze, że tyle trzeba
      było nad tym myśleć.

Tyle, że ściągalność mandatów to inna sprawa.
    • Gość: W.W. Re: A czy przed Sejmem nie warto by ustawic radary IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.1.* 05.08.03, 09:37
      ANTYGŁUPOTOWE,ANTYZŁODZIEJSKIE,ANTYDEBILNE ??????????
    • Gość: bombat extra IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:17
      nareszcie przynajmniej w malutkim stopniu ukreci sie łba dla
      idiotów na drogach :)
      skoro fotoradary tak szybko sie zwracaja, to proponuje aby
      rozstawic je w duzo wiekszej ilosci miejsc w miescie, np na
      obwodowce! ;)

---------
      pozdrawiam wszystkich DOBRYCH kierowców ;)
    • Gość: scigant Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 05.08.03, 13:36
      Trudno trzeba sie przenieść z szaleństwami na wiejskie drogi
      (oczywiscie poza wsiami) i nawet będzie z tego dodatkowa zabawa
      bo drogi sa wąskie i nie ma żadnych radarów, fotoradarów i chój
      go wie czego jeszcze.....
      • gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 13:41
        Gość portalu: scigant napisał(a):
        > (...) i chój go wie czego jeszcze....

Na wsi to pewnie albo blokada albo poboczami chodzą chłopi z kosami. A jak taki
        chłop jest nawalony to kiwa mu się ta kosa na boki.

Jesteście skończeni ściganci. Koniec z Wami.
        • Gość: scigant Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 05.08.03, 14:03
          A tak poważnie to ja wcale bym nie powiedzial, że jestem skończony za rok
          kupuje sobie motor - sciganta jakiegoś, potem myśle jakieś dwa sezony żeby w
          miare umieć opanować taką maszyne i już nie będe się wogóle zatrzymaywał na
          kontrole radarowe - tak jak robi większość, a fotoradary to będą mogły robic mi
          zdjęcia do woli motor z przodu nie ma numerów a twarzy też nie widać - bo kask
          jest hehehehehe.... I wogóle na wszystko jest sposób a juz napewno sposób na to
          znajdzie Polak bo Polak potrafi.... Myśle również, że naszym kochanym
          Policmajstrom szybko się znudzi ta zabawka, bo jak nie mieli fotoradaru to
          mogli na lewo zarobić - na flaszke zawsze było....
          • Gość: tor Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: 195.245.213.* 06.08.03, 19:28
            Gość portalu: scigant napisał(a):

> A tak poważnie to ja wcale bym nie powiedzial, że jestem skończony za rok
            > kupuje sobie motor - sciganta jakiegoś, potem myśle jakieś dwa sezony żeby w
            > miare umieć opanować taką maszyne i już nie będe się wogóle zatrzymaywał na
            > kontrole radarowe - tak jak robi większość, a fotoradary to będą mogły robic
            mi
            >
            > zdjęcia do woli motor z przodu nie ma numerów a twarzy też nie widać - bo
            kask
            >
            > jest hehehehehe.... I wogóle na wszystko jest sposób a juz napewno sposób na
            to
            >
            > znajdzie Polak bo Polak potrafi.... Myśle również, że naszym kochanym
            > Policmajstrom szybko się znudzi ta zabawka, bo jak nie mieli fotoradaru to
            > mogli na lewo zarobić - na flaszke zawsze było....

Ścigaj się.Ścigaj. A hehehe będziesz dawcą narządów do przeszczepów.
    • Gość: Na Pohybel ANTYRADARAMI JE ANTYRADARAMI!!!!!!!:)) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:50
      Czas chyba posurfować po odpowiednich stronach bo znając zapędy
      co niektórych w białych czapach to na debilnych ograniczeniach
      typu 40km/h je postawią.
    • Gość: smasz de system Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:07
      Jo!

to ja proponuje by zrobic liste miejsc gdzie sa te urzadzenia z babilonu
      rozstawiane przez wyslannikow szatana.

zegnam sie okrzykiem kierowcy: RURA!
      • Gość: koles [...] IP: 80.51.244.* 05.08.03, 14:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • redakcja.bialystok Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 17:44
          Gość portalu: koles napisał(a):

> [***] a ja wczoraj jechalem po obwodówce w strone auchan i
          > zaraz za odbiciem na 10-ciny w lasku stało to [***].u mnie na
          > zegarze było 90 :((((
          • Gość: zorro Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.tkb.net.pl 05.08.03, 18:06
            w takim razie już niedługo czekają nas protesty społeczne policjantów.
            do tej pory chłopaki dorabiali sobie na szybkich kierowcach , a teraz im
            się "urwie".
    • Gość: t. Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.novartis.com 05.08.03, 19:49
      Hmmmm... z tego wynika, ze predkośc dozwolona to wcale nie
      60km/godzine, tylko tak ze 79.....

Niech chlopaki ustawia to ustrojstwo zeby reagowalo juz na
      65km/godzine a w dwa dni gora beda mieli sfotografowany caly
      zmotoryzowany Bialystok... Po roku na ulicach ostana sie jedynie
      niedobitki...
    • Gość: Acro Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:49
      Ciekawie skończyła się sprawa z fotoradarami w Warszawce.
      Policmajstry nie były s tanie ustalić własciciela i powiadomić go w ciągu 2
      tyg - a potem sprawa automatycznie lądowała w sądzie grodzkim, nawet jeśli
      delikwent sie zgłosił i wyraził ochote (no, może raczej ciężką zgodę) na
      zapłacenie mandatu. Wypełnienie wyszyskich papierów to ponad dzień pracy dla
      policjanta. Błyskawicznie zapchała się stosowna komórka robotą a zaraz potem
      sąd sprawami. I to by było na tyle.
    • Gość: lebster Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.duna.pl 06.08.03, 00:57
      powiedz mi kto szybe przednia przyciemnia, tak zeby nie bylo widac
      kierowcy???!!! fotoradar robi zdjecia z przodu a nie boku
      • Gość: driverek Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 06.08.03, 12:14
        A ja tam mam to w dupie i tak zawsze jezdze w kasku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka