Gość: xjarema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:00 a jeśli ktos ma przyciemniane szyby i nie bedzie widac kierowcy to co? wlasciciel pojazdu mowi ze to nie on jechal-kto wtedy bedzie placil mandat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 09:22 Przede wszystkim za przyciemnianą przednią szybę dostaniesz dodatkowy mandat. Mandat dostaje właściciel pojazdu - wpisany w dowodzie rejestracyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gringo Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:49 a co ze służbówkami? Kiedyś przyszedł taki mandat do firmy po 6 m-ach, nie byliśmy w stanie ustalić kto jechał(tak powiedzieliśmy policji) i sie upiekło. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 09:35 Wg Porannego tylko wczoraj aparat zrobił 150 zdjęć przekraczającym prędkość. Liczymy: średni madnat 100zł, przy założeniu że na razie liczba przekraczających prędkość nie zmaleje (150) to daje nam 15000zł dziennie czyli aparat zwraca się w 10 dni. Proste? Genialne! Aż dziw bierze, że tyle trzeba było nad tym myśleć. Tyle, że ściągalność mandatów to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.W. Re: A czy przed Sejmem nie warto by ustawic radary IP: *.n4u.krakow.pl / 192.168.1.* 05.08.03, 09:37 ANTYGŁUPOTOWE,ANTYZŁODZIEJSKIE,ANTYDEBILNE ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombat extra IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:17 nareszcie przynajmniej w malutkim stopniu ukreci sie łba dla idiotów na drogach :) skoro fotoradary tak szybko sie zwracaja, to proponuje aby rozstawic je w duzo wiekszej ilosci miejsc w miescie, np na obwodowce! ;) --------- pozdrawiam wszystkich DOBRYCH kierowców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scigant Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 05.08.03, 13:36 Trudno trzeba sie przenieść z szaleństwami na wiejskie drogi (oczywiscie poza wsiami) i nawet będzie z tego dodatkowa zabawa bo drogi sa wąskie i nie ma żadnych radarów, fotoradarów i chój go wie czego jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 13:41 Gość portalu: scigant napisał(a): > (...) i chój go wie czego jeszcze.... Na wsi to pewnie albo blokada albo poboczami chodzą chłopi z kosami. A jak taki chłop jest nawalony to kiwa mu się ta kosa na boki. Jesteście skończeni ściganci. Koniec z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scigant Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 05.08.03, 14:03 A tak poważnie to ja wcale bym nie powiedzial, że jestem skończony za rok kupuje sobie motor - sciganta jakiegoś, potem myśle jakieś dwa sezony żeby w miare umieć opanować taką maszyne i już nie będe się wogóle zatrzymaywał na kontrole radarowe - tak jak robi większość, a fotoradary to będą mogły robic mi zdjęcia do woli motor z przodu nie ma numerów a twarzy też nie widać - bo kask jest hehehehehe.... I wogóle na wszystko jest sposób a juz napewno sposób na to znajdzie Polak bo Polak potrafi.... Myśle również, że naszym kochanym Policmajstrom szybko się znudzi ta zabawka, bo jak nie mieli fotoradaru to mogli na lewo zarobić - na flaszke zawsze było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tor Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: 195.245.213.* 06.08.03, 19:28 Gość portalu: scigant napisał(a): > A tak poważnie to ja wcale bym nie powiedzial, że jestem skończony za rok > kupuje sobie motor - sciganta jakiegoś, potem myśle jakieś dwa sezony żeby w > miare umieć opanować taką maszyne i już nie będe się wogóle zatrzymaywał na > kontrole radarowe - tak jak robi większość, a fotoradary to będą mogły robic mi > > zdjęcia do woli motor z przodu nie ma numerów a twarzy też nie widać - bo kask > > jest hehehehehe.... I wogóle na wszystko jest sposób a juz napewno sposób na to > > znajdzie Polak bo Polak potrafi.... Myśle również, że naszym kochanym > Policmajstrom szybko się znudzi ta zabawka, bo jak nie mieli fotoradaru to > mogli na lewo zarobić - na flaszke zawsze było.... Ścigaj się.Ścigaj. A hehehe będziesz dawcą narządów do przeszczepów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Pohybel ANTYRADARAMI JE ANTYRADARAMI!!!!!!!:)) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 13:50 Czas chyba posurfować po odpowiednich stronach bo znając zapędy co niektórych w białych czapach to na debilnych ograniczeniach typu 40km/h je postawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smasz de system Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.kleosin.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 14:07 Jo! to ja proponuje by zrobic liste miejsc gdzie sa te urzadzenia z babilonu rozstawiane przez wyslannikow szatana. zegnam sie okrzykiem kierowcy: RURA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles [...] IP: 80.51.244.* 05.08.03, 14:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bialystok Re: Fotoradar na białostockich drogach 05.08.03, 17:44 Gość portalu: koles napisał(a): > [***] a ja wczoraj jechalem po obwodówce w strone auchan i > zaraz za odbiciem na 10-ciny w lasku stało to [***].u mnie na > zegarze było 90 :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.tkb.net.pl 05.08.03, 18:06 w takim razie już niedługo czekają nas protesty społeczne policjantów. do tej pory chłopaki dorabiali sobie na szybkich kierowcach , a teraz im się "urwie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.novartis.com 05.08.03, 19:49 Hmmmm... z tego wynika, ze predkośc dozwolona to wcale nie 60km/godzine, tylko tak ze 79..... Niech chlopaki ustawia to ustrojstwo zeby reagowalo juz na 65km/godzine a w dwa dni gora beda mieli sfotografowany caly zmotoryzowany Bialystok... Po roku na ulicach ostana sie jedynie niedobitki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:49 Ciekawie skończyła się sprawa z fotoradarami w Warszawce. Policmajstry nie były s tanie ustalić własciciela i powiadomić go w ciągu 2 tyg - a potem sprawa automatycznie lądowała w sądzie grodzkim, nawet jeśli delikwent sie zgłosił i wyraził ochote (no, może raczej ciężką zgodę) na zapłacenie mandatu. Wypełnienie wyszyskich papierów to ponad dzień pracy dla policjanta. Błyskawicznie zapchała się stosowna komórka robotą a zaraz potem sąd sprawami. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebster Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.duna.pl 06.08.03, 00:57 powiedz mi kto szybe przednia przyciemnia, tak zeby nie bylo widac kierowcy???!!! fotoradar robi zdjecia z przodu a nie boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driverek Re: Fotoradar na białostockich drogach IP: *.cs.bialystok.pl 06.08.03, 12:14 A ja tam mam to w dupie i tak zawsze jezdze w kasku Odpowiedz Link Zgłoś