kaa_cee 19.02.10, 18:24 Demi i Selena.. !! Kiedyś .. Teraz .. Bardzo się zmieniły .. ? piszcie jeśli macie ich inne zdięcia z dzieciństwa jak są razem .. wstawiajcie .. !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kukartka_13 Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 18:27 ta po lewej nadal jest taka brzydka a demi wypiękniała Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 18:30 Że Selena jest brzydka ?? No rozumiem, nie lubicie Seleny ale, że niby ona jest brzydka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kama.xd Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 18:50 Selena się nie zmieniła, za to Demi tak Pozdrawiam ! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 18:33 Widziałam to już ;pp Selena to chyba zawsze ładna była xD A Demi... zmieniła się ^^ chociaż okrągła buzia jej została :q Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 POMOCY 19.02.10, 18:35 Zakochalam sie strasznie, ale nie wiem czy on czuje to samo. Gdy jestesmy sami wszystko wskazuje na to, ze tak, ale gdy przychodza jego koledzy traktuje mnie jak kazdy chlopak dziewczyne czyli jakby nie istniala. Piszcie, POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 18:36 tak, kotek publikował kiedyś te zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 19:42 Na tym zdj. co ty dodałas, demi wyszła okropnie. OGÓLNIE, to myślę chyba, że demi była brzydszym dzieckiem od seleny - tylko na ednym zdj. wyszła lepiej : d. Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: Poznajecie .. ? 19.02.10, 20:29 Selena zawsze była ładna i tak ma do dziś. Demi natomiast zmieniła się i to bardzo. Byłaby bardzo ładna, gdyby nie dawała na twarz tyle tapety. Odpowiedz Link Zgłoś