ogabignac 06.12.07, 22:20 No proszę: Galeria Zielone Wzgórze, Galeria Podlaska i Galeria Auchan. A w Warszawie ponad trzy lata męczyli się z budową Złotych Tarasów i wyszło im tylko centrum handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J07 nie wierze reklamom IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.12.07, 02:36 - nigdy nie dalem sie"nabrac". Przy zakupie,postepuje w/g.zasady"sprawdzony producent",i dobrze na tym wychodze.Hiper,Super-markety i inne kolosy nie odwiedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław i co z tego IP: *.client.duna.pl 07.12.07, 03:19 Kiedy PSS SPOŁEM padnie? Dosyc juz dymania na wysokich cenach mieszkanców Białegostoku, a szczególnie ludzi starszych którzy nie korzystaja z hipermarketów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J07 Re: i co z tego IP: *.nycmny.east.verizon.net 07.12.07, 04:17 Chcac miec dobry towar(smakowo,p/w.zdrowia etc.etc.),trzeba byc przygotowanym na odpowiednia do jego wartosci cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: i co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 09:35 a co Ty człowieku dobrego widziałes w Społem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: i co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 11:53 społem ma kosmiczne marze a jakośc ta sama (albo gorsza niż w auchanach itp). Jak ktoś twierdzi że połem ma jakość to pytam czego jakośc ubrań? jedzenia? obsługi? wyrózni ich tylko beznadziejny marketing nie dopasowany do oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sencor Sklepy walczą o klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 06:25 tylko PSS reszta to jest wielkie dęte g.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdamna Re: Sklepy walczą o klienta IP: *.elpos.net 07.12.07, 07:42 Ja bym z tym PSSem nie przesadząła. Maja wiele towarów w takiej samej jakosci i takich samych firm jak w innych sklepach ale niestety dużo droższe. Fajnie że sa nowe galeria bo to konkurencja i to zdrowa konkurencja. Bo nie ma nic gorszego niż monopol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek społem? reklamowo i marketingowo są w XX wieku:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.07, 08:15 ale sie usmiałem społem z kosmicznymi cenami, małym wyborem i buracką obsługą będzie walczyć...akcjami billboardowymi:) reklamowo i marketingowo są w XX wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huk Re: społem? reklamowo i marketingowo są w XX wiek IP: *.elpos.net 07.12.07, 19:40 społem to firma o wizerunku przaśno-parcianym z nutą PRLu ciekaw jestem co za dureń odpowiada za koszmarne reklamy pssu, syn prezesa? czy co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekbaranek Re: społem? reklamowo i marketingowo są w XX wiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 13:51 masz rację :) jak widzę PSSa w Tv to mam wrażenie, że jakiś pociotek zarabia :) Tyle ich widać a takie badziewo zero jakiegokolwiek konceptu, a pomysły w stylu wziąść lale młodą i na buzi jej społem napisać - tragiczne A polotu w billboardach cała masa jak restauracja to Pani+talerz, klienci społem to ludzie starsi a w reklamach same małolaty:) powoli PSS podzieli losy swoich odpowiedników w kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: społem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 11:51 masz racje najwiekszym przegranym bedzie społem bo nie maja wizerunku, albo mają kiepski kojazą sie z syfem tandetą idurnymi hasłami:) zamiast wziąść zawodową agencję klepią sobie sami głupawe pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Sklepy walczą o klienta 07.12.07, 13:23 żałosne! niesamowite, ze bialostoczanie sa do zwabienia takimi glupimi kukielkami z jeszcze glupszych seriali. no tak, wielkie gwiazdy na zadupiu... zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Sklepy walczą o klienta IP: *.bsk.vectranet.pl 07.12.07, 21:10 radek234-1 napisał: > żałosne! > niesamowite, ze bialostoczanie sa do zwabienia takimi glupimi kukielkami z > jeszcze glupszych seriali. > no tak, wielkie gwiazdy na zadupiu... zal mi was Jeśli myślisz, że ludzie chodzą na otwarcie centr handlowych dla jakiś Mroczków czy innej Skrzyneckiej to Ty jesteś żałosny! Nie wiem z jakiej "metropolii" ty piszesz, ale czy tak ciężko zrozumieć, że w Białymstoku przez lata panował kompletny zastój we wszystkich inwestycjach? 300 tys. miasto, a działo się tyle co w jakimś 50k. powiatowcu. Nie dziwota, że na otwarcie przybyły tłumy.BTW czy to tylko w Białymstoku tak się dzieje? Czy jak w Krakowie bądź Warszawie otwierają jakiś większy sklep, to czy na otwarcie świeci on pustykami i czy nie przybywają takie same "głupie kukiełki"?? Czy przy otwarciu CH Janki bądź Galerii Mokotów, parę ładnych lat temu nie waliły w tamte strony tysiące warszawiaków?! Musi minąć trochę czasu zanim centra handlowe będą dla białostoczan czymś normalnym i codziennym. Niebawem skończy się ta ogólna euforia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Sklepy walczą o klienta IP: *.csk.pl 07.12.07, 14:27 hej a ktos wie czy dzis media markt w bialymstoku otwarty?? Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: Sklepy walczą o klienta 07.12.07, 14:31 Jeżeli go otwarli, dlaczego miałby byc zamnięty? Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Sklepy walczą o klienta 07.12.07, 16:18 Galeria Podlaska to prawie jak Centrum Handlowe Park, tylko że na zadupiu i mają Calafiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sakara Re: Sklepy walczą o klienta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.07, 20:53 Strasznie w naszym mieście się dzieje,cała okolica zwabiona okazjami handlowymi przybyła.Miasto zatłoczone,korki,bałagan,gmin przyjechał na zakupy.Jaja,kurczaki z Chin,całe badziewie różnej maści kupować przybyli.Tylko dlaczego w centrum miasta powstały te zacne przybytki,a nie na trasach wylotowych z miasta???Jak widzę malutkie dzieci w nosidełkach, godzinami katowane , przez rodziców,to ja tego nie pojmuję o co tu chodzi-igrzysk potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
o_ho Re: Sklepy walczą o klienta 08.12.07, 11:11 aha, więc uważasz,że gdyby te centra nie były w centrum miasta, to rodzice nie dusiliby swoich dzieci nosidełkach? :) pewnie chodziło Ci o coś innego, ale Twoją wypowiedź właśnie tak można zrozumieć :) w pełni zgadzam sie z tym, że tu już od tak dawna był zastój i teraz każde takie wydarzenie ściąga tłumy, a innych to śmieszy, ale naprawdę - wszędzie tak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajmir Re: Sklepy walczą o klienta 08.12.07, 20:39 Zgadza się, wszędzie tak jest. Wystarczy sobie przypomnieć ogólnokrajowe newsy o zakorkowaniu Krakowa z powodu otwarcia galerii przy dworcu. Odpowiedz Link Zgłoś