gupik25 11.12.07, 11:50 czy ktos z was ma juz ten dekoder Vecty, i jak sie ma np. 2 telewizory to jak macie zrobione zeby na 2 telewizorze mozna bylo ogladac inny program ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiewior1 Re: TVK Vectra -Dekodery 11.12.07, 12:28 Mam dekoder ale odbiera tylko na jednym. Na drugim idzie z kabla. Też chętnie się dowiem, jak zrobić aby z dekodera odbierało na 2. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: TVK Vectra -Dekodery 11.12.07, 12:34 Tak samo jak z platformami cyfrowymi. Chcesz odbierać niezależne programy, kup dodatkowy zestaw czytaj 2 kartę/abonament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: TVK Vectra -Dekodery IP: *.piasta.pl 11.12.07, 15:37 no to jak oni zrobią że tylko będzie przez dekoder to sporo ludzi zrezygnuje z TVK Vectra. ps. czy można skopiowac kartę do dekodera ?? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: TVK Vectra -Dekodery 11.12.07, 20:06 skopiować kartę można, tylko potem będzie Cię rodzinka odwiedzać na Kopernika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p4p2pc Nikt nie zrezygnuje... IP: 195.116.23.* 12.12.07, 13:01 bo boxy są tylko dla posiadaczy pakietu złotego i nie ma za nie dodatkowej opłaty miesięcznej (nie wiem jak będzie z nowymi z HD) Poza tym, analog dalej działa, więc nie wiem w czym jest problem: chcesz dekoder na jednym TV to go podłączasz, a na drugim masz z analogu - chcesz mieć na dwóch cyfrowo - zamów drugi dekoder. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Nikt nie zrezygnuje... IP: *.piasta.pl 12.12.07, 16:02 z tego co ustaliłem, to TVK Vectra pozwala mieć tylko 1 dekoder na 1 mieszkanie, a tak z drugiej strony, czy jak chcesz podłączyć w jednym pokoju 5 sprzetów do prądu to w zakładzie energetycznym zamawiasz dadatkową linię energetyczną ?? bo jak podłączyć przez rozdzielasz to też będziesz mieszkał na Kopernika prze x lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p4p2pc Re: Nikt nie zrezygnuje... IP: 195.116.23.* 13.12.07, 08:21 Co ty p...? Kto Ci zabrania rozdzielać sygnał? Podłącz sobie i 20 TV do boxa poprzez "rozgałęziacz" i oglądaj jeśli lubisz, licz się jednak z tym, że będziesz miał ten sam obraz na każdym z odbiorników. Odpowiedz Link Zgłoś