nieznany_2 15.12.07, 13:13 czy ktoś z was pracuje w Philipsie w dziale technicznym?? chciałbym wiedzieć jak przebiegła rekrutacja na takie stanowisko?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Philip Re: praca w philips IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.12.07, 01:20 O G Ł O S Z E N I E SPRZEDAM KOBIETĘ Rocznik 1963, używana, brak hamulców - szczęki do wymiany, lekko się prowadzi, podgrzewane siedzenie i miejscami wytarta tapicerka obniżone zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pełen lifting nadwozia, lekko zarysowana maska i słabe reflektory, nie stuknięta, dużo nie pali, ekonomiczna w użyciu, odpala na zawołanie, po rozgrzaniu możliwe wycieki i samozapłon. Cena do uzgodnienia lub zamiana na młodszy rocznik. DARMOWA JAZDA PRÓBNA !!! Dodatkowo komplet kosmetyków do pielęgnacji nadwozia i podwozia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: praca w philips IP: 82.139.175.* 18.12.07, 09:21 to raczej nie jest odp na pytanie! ja pytam o firmę Philips!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilips Re: praca w philips IP: *.cnb.com.pl 02.01.08, 19:42 a ten pilips to dobry?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grop Re: praca w philips IP: *.csk.pl 18.12.07, 09:54 ale o jaką konkretnie rekrutację Ci chodzi?, bo ostatnio szukali na inzyniera jakości?, no chyba że chodzi o inne stanowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: praca w philips IP: 82.139.175.* 18.12.07, 13:19 tak właśnie o to stanowisko! byłeś tam na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: praca w philips IP: *.koba.pl 28.12.07, 22:20 Praca w kontroli to nie jest stanowisko techniczne. Sam więc nie wiesz czego szukasz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grop Re: praca w philips IP: *.csk.pl 18.12.07, 17:06 nie byłem. Składaj cv i dowiesz się osobiscie jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowity Re: praca w philips IP: *.bsk.vectranet.pl 01.01.08, 21:31 Ja byłem ale nie zostałem wpuszczony, bo zapomniałem kału i moczu - musisz mieć przy sobie jest to warunek konieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany_2 Re: praca w philips IP: 82.139.175.* 03.01.08, 15:23 i chce ci się gadać takie głupoty?? Jestem po rozmowie. wypadla dobrze. ale nie przyjeli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: praca w philips IP: *.csk.pl 03.01.08, 15:47 i jak wyglądała ta rozmowa? od razu dali ci znać ze nie przyjeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany_2 Re: praca w philips IP: 82.139.175.* 04.01.08, 00:34 rozmowa trwala z godzine. trzeba bylo tez gadac po angielsku. poza tym przykladowe pytania jakie zadaja to pytania ze stronki pracuj.pl a potem po kilku dniach wyslali maila automatycznego do chyba wszystkich, bo na to wygladalo: dziekujemy za przybycie na rekrutacje ale nie zostaliscie przyjeci. zyczymy powodzenia w dalszych poszukiwaniach. bez zadnych wyjasnien dlaczego nie zostalismy przyjeci. mozliwe ze ta rekrutacja jest dla reklamy. tak jak robi to biazet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: praca w philips IP: *.koba.pl 28.02.08, 11:57 ale żenada! taka znana firma, a nie stać ich na to, żeby do kandydatów zadzwonić i chwilę porozmawiać, jak z ludźmi...pewnie swoich pracowników tez tak olewają - może dobrze, że się tam nie dostałeś. Życzę powodzenia w znalezieniu pracy w normalnej firmie:) (PS. też brałam u nich udział w rekrutacji, ale na inne stanowisko) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajna bulke Re: praca w philips IP: *.range86-162.btcentralplus.com 29.02.08, 18:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=11364983 Odpowiedz Link Zgłoś