zenekmartyniuk
28.12.07, 16:51
odzy forumowicze, widzę że nie wszyscy są poinformowani dobrze, więc Was uswiadomie. Panu Jerzemu Ostapczuk prawo jazdy zostało zabrane przez policję w momencie kiedy wracał do domu,po imprezie "Święto Gródka" zainteresowany pan dyrektor był organizatorem tego wydarzenia nad zalewem, impreza się udała, ze strony organizacyjnej i gastronomicznej -jak mniemam -skoro miał aż 1,8 promila we krwi,tylko dziwi mnie podejście p.Wiesława Kuleszy naszego wójta!!!!!! przecież on doskonale wie kiedy dokument p.Ostapczuka zmienił właściciela na Komędę Policji w Białymstoku, przecież wracał po pracy,został złapany przez policję i cała historia... ale moim zdaniem, pomimo to że razem siedzieli i pili naszą pyszną gródecką, na imprezie, powinien go zwolnic dyscyplinarnie!! dlatego że był w pracy,a mimo to pił(i nie fortunnie dał się złapac)impreza imprezą ale niestety odpowiedzialnośc jakaś musi byc i głupie jest teraz tłumaczenie Wieśka że radca prawny który żekomo powiedział że J.O. nie jest pracownikiem samorządowym tylko kultury... czy to zmienia fakt że jechał po pijanemu i pił w pracy??a z tego co mi wiadomo to GCK i TAKŻE J.O. podlega pog Urzad Gminy,i zwolnic może go właśnie Wiesiek -czyli wójt gminy- zadziwiające? śmieszy mnie też wypowiedz "shibby1" który twierdzi że nie dało by się w prosty sposób zorganizowac imprez bez tego człowieka LUDZISKA KONTAKTY NIE BIERZE SIĘ Z TELEFONU KOMURKOWEGO PANA J.OSTAPCZUKA bo to żadna tajemnica że GCK czerpie pomoc z BTSK stąd są wszystkie kontakty z zespołami, ta sama osoba twierdzi że P. Ostapczuk zabawia wszystkich zgromadzonych na imprezach za free !!!???? NIE PRAWDA!!ponieważ są sporządzone nie prawdziwe umowy o dzieło,przykładem niech będzie impreza w załukach dożynki gdzie jak mi wiadomo sporządzona została umowa o dzieło na Eweline Karczewska, córkę kochanki J.O. która śpiewa razem w zespole, więc nie ma tu mowy o żadnym bezpłatnym graniu-radziłbym się dokładnie przyjżec może, osobie która jest zainteresowana stanowiskiem dyrektora GCK i będzie startowała w konkursie na dyrektora-wszystkie umowy bym radził przejżec które dotyczyły imprez organizowanych przez GCK na kogo są wystawione faktury i za co!!!!podejżewam że byłoby takich więcej,reasumując obiecuję Wszystkim że wystosuję pismo do gminy z prośbą o przeczytanie na sesji rady gminy i z chęcią napiszę do TVN to jest jednak dobry temat bo moim zdaniem, to prawda że w gródku-NIESTETY ALE TAK JEST-żadzi CZARNA MAFIA zakolorowana na rudo!!!! czas z tym skączyc!!!!! DOŚC!