kopacz.maly 02.01.08, 08:07 Takiego dziadostwa to ja w zyciu nie widziałem.Sylwester zorganizowny pod chmurka wygladał jak to miasto.Panie burmisrzu co to miało byc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0stara_skarpeta0 Re: Sylwester po CZEPOWEMU 02.01.08, 08:21 Co kto lubi. Mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
23hans Re: Sylwester po CZEPOWEMU 02.01.08, 20:24 Co ja słyszę nawet sylwestra spaprał?, to potwierdza fakt, że zamiast gospodarza dostał się gminie "kosztowny utrzymanek z kwalifikacjami", ale mamy szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 08:35 Widzisz Hans23 w tym tkwi problem. Nawet pisałem o tym w innych tematach. Nie byłeś na sylwestrze, jednak za pewnik przyjąłeś stwierdzenie kopacza.małego, że było do dupy. Ciekawe, ale stara skarpeta stwierdziła, że się jej podobało, jednak Ty widzisz tylko to co chcesz widzieć. Takie klapki na oczach masz, czy co ? Nie masz własnego zdania, tylko powtarzasz po innych , to co akurat jest na fali. Szkoda, bo już myślałem, że coś tam sobą reprezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy7 Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 13:37 Do pablo.el: ludzie narzekają na sylwestra (lub chwalą) i w ten sposób wyrażają swoja opinię. Natomiast Ty oceniasz oceniających. Nie mógłbyś zejść z dyskutantów i napisać swoją opinię na temat sylwestra? A może też nie byłeś, a sie wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 14:25 narzekać lub chwalić mogą Ci, którzy byli. Ja nie byłem na sylwestrze więc się na ten temat nie wypowiadam, ale widzę że hans23 chętnie się wypowiada, choć też nie był. Dlatego ja skomentowałem jego wypowiedź. ot tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
23hans Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 15:17 Rozumiem pablo.el to syndrom cobry, a ty musisz zaistnieć kiedy ona jest nieobecna - realizuj się podrzucę ci kilka tematów: - "Trzeba żyć, a nie tylko istnieć." - "Umysł nie jest naczyniem, które należy napełnić, lecz ogniem, który trzeba rozniecić." - "Zdradę kocham, zdrajców nienawidzę." Odpowiedz Link Zgłoś
cayetan Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 15:30 Ja byłem i podtrzymuję to, co kopacz napisał. Impreza odwalona byle jak, tylko po to by sie móc pochwalić, ze był w mieście sylwester. Szkoda zachodu i pienędzy, które na pewno przydałyby sie na coś innego niz promocja burmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzw2 Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 18:51 j.w. -ten tok myślenia zmierza (chyba?) ku prawdzie... Paweł, ta depresja ciągle trwa??? Otrząśnij się... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo.el Re: Sylwester po CZEPOWEMU 04.01.08, 09:26 kazimierzu, na żadną depresję nie cierpię ;) Udzielam się tu, co by nie było od dawna, i od dawna powiem prawdę wkurzało mnie, że na tym forum nic tylko w koło burmistrz to, burmistrz tamto. Dopóki zarzuty miały jakiś sens, to było ok. ale ostatnio to już chyba palma co niektórym odbija, bo jak czytam, że burmistrz jest winny, że cukrownię zamykają, to nie wiem, śmiać się czy już płakać ? Dlatego, skoro forumowicze z taką zaciętością śledzą absurdy, które rzekomo serwuje nam burmistrz, ja równie zacięcie będę wyłapywał absurdy w Waszych wypowiedziach. Z depresją nie to nic wspólnego, chociaż mógłbym o nią posądzić kilka osób tu się udzielających. Mało gdzie można spotkać tylu pesymistów... Pozdrawiam. Niepoprawny optymista. :) pablo.el Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria121 Re: Sylwester po CZEPOWEMU 03.01.08, 19:35 Pablo...Hans ma racje ...ja bylam. Rzeczywiscie do kitu, ale mnie to az tak nie dziwi, bo w tym zascianku zawsze i wszystko robi sie byle jak...(jak to mowia: jaki pan, taki kram) Po prostu na nic wiecej organizatorow nie stac , a kon jaki jest ,kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
0stara_skarpeta0 Re: Sylwester po CZEPOWEMU 04.01.08, 02:55 Wybór jest: 1. nie robić żadnej imprezy - taniej, ale czy o to chodzi? 2. robić taką, jaka była ostatnio - pewnie niewielkim kosztem, a jednak frekwencja pokazała, że dobrze jest mieć gdzie wyjść powitać Nowy Rok, 3. robić z pompą wielką imprezę - za odpowiednio wyższe pieniądze. Na ile mogę użyć swojego skromnego zasobu wiedzy w tym zakresie, w czasie imprez sylwestrowych wynagrodzenie dla zespołów jest dużo wyższe, niż na inne imprezy. Kto pierwszy do rozjechania pomysłu nr 3? Odpowiedz Link Zgłoś