murano76 04.01.08, 22:20 Witam, Napiszcie gdzie bawiliście się w zeszłym roku podczas juliańskiego "sylwestra" w Białym. Podobało Wam się? Chciałabym się wybrać ale nie wiem co mam wybrać Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna966 Re: Sylwester juliański w Bstoku 04.01.08, 22:35 ja chetnie bawię się na julianskiego mimo ze obchodze tradycyjnego sylwka , dla kogos kto lubi sie bawic najwaznijessze jest towarzystwo i dobra muza.Poszperaj na białystok on line sporo jest ofert .My w tym roku wybralismy się do nowej knajpy przy TBS i było super , pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
murano76 Re: Sylwester juliański w Bstoku 06.01.08, 11:39 Cześć, A w ktorym miejscu jest ta knajpa? Organizują tam imprezę 13 stycznia? Dzieki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gupik Re: Sylwester juliański w Bstoku IP: *.koba.pl 06.01.08, 18:37 przy ul. Towarowej pobudowali nowy dom weselny i tam tez organizują takiego Sylwastra, budynek stoi koło kładki na dwocu Fabrycznym, w miejscu gdzie był magazyn z czerwonej cegły,niedaleko skyrzowania z ul Kraszewskiego, a obok był skup złomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna966 Re: Sylwester juliański w Bstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 23:37 Bawilismy sie w Savilli niedaleko TBS i było naprawde fajnie,poza tym maja dobre jedzonko.Ten lokal miesci się przy Kleeberga .Sprawdz murano mysle ze napewno julianskiego sylwka tez organizuja.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna966 Re: Sylwester juliański w Bstoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 23:40 Zapomniałam dodac ze dokładnie to jadac na wawe za Auchanem trzeba skrecic w prawo , niedaleko Rycara, napewno trafisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robix Re: Sylwester juliański w Bstoku IP: *.aster.pl 10.01.08, 21:50 Czesc, Ja sie tam bawilem na weselu i moge polecic. Bylo bardzo fajnie. Nowy lokal, mila atmosfera, fajny zespol (swoja droga to ciekawe czy na sylwka tez bedzie zywy zespol) no i bardzo dobre jedzenie. Ja co prawda nie obchodze julianskiego sylwestra ale naprawde polecam to miejsce. Robert Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Sylwester juliański w Bstoku 06.01.08, 20:32 pod Herbem, Malibu, Panteon, Odpowiedz Link Zgłoś
murano76 Re: Sylwester juliański w Bstoku 08.01.08, 21:33 Podzwoniłam troche i juz wszystko wiem :). Asia - dzieki za podpowiedz chyba zdecyduje sie na to miejsce, które polecałaś. Wszystko juz ustalilam i jutro śmignę zarezerwować miejsce. Dzieki i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś