radzikks 17.01.08, 12:57 Witam w temacie jak wyżej, chodziłamz dzieckiem do Kowalczuka i prywatnie i państwowo ale nie jestem zadowolona z jego leczenia. Słyszałam do dr Antosiuku, proszę o opinie i telefon? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usianka Re: szukam dobrego alergologa 17.01.08, 14:56 Pomysl równiez o dr Baranowskiej - starsza kobieta, z ogromnym doswiadczeniem, wie co robi, naprawde. Kiedys przyjmowała w Eskulapie, ale teraz nie jestem pewna gdzie przyjmuje - kołacze mi sie po głowie ze na Transportowej, ale nie jestem pewna. Poza tym prof. Kaczmarski - mozna go znalezc przez DSK. Potrafi opier... rodzica, ale tylko wtedy gdy sie zasłuży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czrabl Re: szukam dobrego alergologa 18.02.08, 21:08 A czy ktoś zna dr Wasilewska? Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 ja znam Wasilewską 18.02.08, 22:05 Miałam doczynienia z ta pania doktor w gabinecie testów. Byliśmy u niej 2 razy na wizycie i jeszcze jedna przed nami na poczatku marca. Ta pani doktor przeprowadza prowokacje mleczne, stad tez nasza stycznosc z nią. Szczerze mówiąc to na mnie i na moim mezu zrobiła bardzo złe wrażenie. Jak dla mnie to zupełnie nie ma podejścia do dzieci i jest chamska w stosunku do dzieci. Nie wiem jaki z niej specjalista. Moze cos wiecej będe mogła powiedziec po całej prowokacji ale uwazam,z e do dzieci wcale babka nie nadaje się. Jak można zwrócić sie do dziecka: "i czego Ty ryczysz" albo "czego sie gapisz na mnie". Może trafiliśmy na zły dzien pani doktor ale sa jakies granice. Odpowiedz Link Zgłoś
agrestka1 Re: ja znam Antosiuka 20.02.08, 10:26 my byliśmy u Antosiuka ale on chyba raczej nie jest alergologiem tylko pediatrą ogólnie, bo my też mamy podejrzenie alergii i on sam testów nie robi tylko wysyła żeby gdzieś zrobić i przyjść z wynikami Odpowiedz Link Zgłoś
czrabl Re: ja znam Antosiuka 22.02.08, 14:53 Ja na początek zapisze sie do DSK, chociaz dzis usłyszałam ze nasza kolej gdzies pod koniec kwietnia.Ale na szczescie mamy na razie czas. Jesli chodzi o dr Wasilewska, to bardzo nas do siebie juz zrazila gdy zadzwonilismy umówic sie na wizyte. Odpowiedz Link Zgłoś