poziomk 19.08.03, 13:53 zaraz bedzie padac nareszcie troche wody z nieba spadnie , troche sie zazieleni w koncu, bo trawa na pieprz sucha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koro Re: deszcz IP: *.edytor.net / 10.10.133.* 19.08.03, 19:44 niewiele tego popadało niestety, trawa morze odzipnie, ale u mnie w stawie woda spadła i rybki ledwo żyją. im potrzebna jest całonocna ulewa! potop! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: deszcz 19.08.03, 23:21 Zloty? Mam nadzieje, ze to nie jest dalszy ciag watku "Sikajacy na ulicy" ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: deszcz 21.08.03, 10:58 ja tam wolę gdy słońce grzeje... jestem istota ciepłolubną.... :)))) Jak deszcz to tylko ciepły.... Albo kiedy można ogladać błyskawice z wysokości kilkudziesięciu metrów. Widok jest fantastyczny... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: deszcz 21.08.03, 11:21 Miesiac temu przejezdzalem przez Katowice. Noc i deszcz zacinal, piekna burza, blyskawice ..... jasno sie robilo a w oddali gory bylo widac, szkoda, ze fotek nie robilem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: deszcz 21.08.03, 11:25 Na mnie największe wrażenie wywołała burza obserwowana kilka lat temu z 15 pietra. Poszlismy z dziewczyną poszukać mało uczęszczanego katą, ale burza wywołała większe wrażenie... :) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś