mlasskacz 10.02.08, 23:29 Putra, oddaj laptopa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sadyba Ełk chce ratować Rospudę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 08:08 Odwalcie się oz Mazur i Ełku. Spróbujcie tylko wejść tutaj z buldożerami a popamiętacie nas raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Ełk chce ratować Rospudę 11.02.08, 21:57 mów za siebie, tłuku. I tylko spróbuj przeszkadzać w budowie to mnie popamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mlassskacz Re: Ełk chce ratować Rospudę 11.02.08, 08:09 mlasskacz napisał: > Putra, oddaj laptopa. Putra: nie oddam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maroko Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 08:52 "Jarosław Dworzański, marszałek podlaski, o inicjatywie Mazurów dowiedział się od "Gazety". Jego zdaniem wpisanie w ubiegłym tygodniu budowy drogi ekspresowej między Warszawą a Białymstokiem i modernizacja drogi między stolicą województwa a granicą z Litwą na listę projektów kluczowych jednego z unijnych programów, znacznie zwiększa szanse na powstanie tych inwestycji." Już to widzę jak UE da kasę na modernizację trasy Białystok-Augustów. Jej siedem ocinków zostało zaskarżonych przez KE. Na zachodzie Polski tylko zacierają ręce to na takie dodatkowe bonusy. Oni potrafią wykorzystać pieniądze unijne. U nas oczyszczalnia która nie działa, obwodnica której nie można budować, lotnisko bez lokalizacji. Dobrze, że chociaż będzie można iśc do opery "wyjców" posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nio Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: 89.174.178.* 11.02.08, 09:15 możecie białostoczczanie spać spokojnie. bo jak marszałek warmińsko- mazurskiego cos mówi, to mówi. szuwarowo bagienne jest pogrążone w haosie przez afere pana M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Ełk chce ratować Rospudę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 11:44 Olsztyn jak zawsze chce wycyckac Białystok... Odpowiedz Link Zgłoś
scorro Re: Ełk chce ratować Rospudę 11.02.08, 14:56 Niczego nie musi "wycyckiwać". Ełk ma piękną obwodnicę na trasie Suwałki-Łomża, jakby specjalnie pod to budowaną. Ma za sobą opracowania Scott-Wilson. Ma za sobą położenie geograficzno-środowiskowe - brak parków krajobrazowych i innych Rospud. A po drugiej stronie jest... chaos. *** Białystok, ludzie, okolice - Twoje zdjęcia - pokaż je innym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieczyslaw Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:24 tO NIEPRAWDA, ZE BEDZIE LEPIEJ IZ TRASA vIA bALTIKA BIEGLABY PRZEZ LOMZE, ELK. ZOSTALA JUZ DAWNO USTALONA I WLOZONO W JEJ PROJEKTY WIELE MILIONOW. TRASA MUSI PRZEBIEGAC PRZEZ STOLICE WOJEWODZTWA, BO TU PRZEBIEGA NAJWIEKSZY RUCH SAMOCHODOWY. ILEZ TO MOZNA DYSKUTOWAC NA TEN TEMAT. JEZELI BEDZIE PREBIEGALA PRZEZ TE CUDOWNE REZERWATY TO DOBRZE, BO MOZE PRZYJADA TU TURYSCI. PO CO JECHAC TURYSTOM NA TE LOMZYNSKIE CHUDE GLEBY I PRZEBIJAC SIE PRZEZ TE MAZURSKIE PIACHY. TYLKO BIALYSTOK ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazur Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 18:50 Gość portalu: Mieczyslaw napisał(a): > tO NIEPRAWDA, ZE BEDZIE LEPIEJ... Nie wiem jak innym , ale mnie imię Mieczysław kojarzy się ze starą głuchą piedołą, która sama nie słysząc myśli, że i do innych trzeba krzyczeć. Usiąć se dziadku przy piecu i nie wtącaj się do polityki. Dość już milionów namarnowaliście. Viabaltica to droga dla TIRów, nie turystów. Wystarczy już jedna droga dla grzybiarzy pod Augustowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piedoła Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.homenett.pl 11.02.08, 21:01 A mnie się żygać chce za każdym razem jak się skuszę wejść na strony i forum wybiórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serdek Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: 83.238.180.* 12.02.08, 06:19 A mnie Mieczysław kojarzy mi się z jednym ze słowiańskich, polskich imion, które niestety coraz mniej nadawane są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.osiedle.net.pl 11.02.08, 19:12 I wlasnie tak mysla bialostocczanie, zbudowaliscie sobie ladna obwodnice po to aby za rok - dwa otrzymac pieniadze z uni na Via Baltice , bo przeciez jak bialystok ma obwodnice to juz latwiej bedzie , dobudowac reszte trasy .. a od zawsze trasa w planach byla przez Lomze... Prezydent Lomzy zbudowal male ronda po to aby jak juz Via Baltica nie isc przez miasto , aby tiry nie jezdzily .. strategia miasta albo tak albo nie A poziom Twojej wypowiedzi swiadczy o Tobie i calym miescie , zapraszam do Lomzy to jest piekne miasto afk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulski Ełk chce ratować Rospudę IP: *.aster.pl 11.02.08, 19:52 nareszcie coś mądrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takijeden Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 21:45 mowiac brzydko, zygac mi sie juz chce demagogia pana Medka. Ełk nie chce ratowac Rospudy, tylko skorzystac na zamieszaniu i zalapac sie na wazny korytarz transportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 07:56 Gość portalu: takijeden napisał(a): > Ełk nie chce ratowac Rospudy, tylko skorzystac na zamieszaniu i zalapac sie na wazny korytarz transportowy. A dlaczego Ełk ma ratować Rospudę ??? Zamieszanie to zrobił Topczewski i jego świta. Viabaltica miała od samego początku iść przez Ełk. I wszystko na to wskazuje, że pójdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr. B. Ełk chce ratować Rospudę IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 12.02.08, 06:30 ... a ja wam powiem- guw..o tam dostaniecie kase z podlaskiego. Sami sie postarajcie, a nie kur..wa na cudzych plecach sie slizgac, chamany skonczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ełk chce ratować Rospudę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 08:02 Gość portalu: Mr. B. napisał(a): ... a ja wam powiem- guw..o tam dostaniecie kase z podlaskiego. Sami sie postarajcie, a nie kur..wa na cudzych plecach sie slizgac, chamany skonczone. Kasa na Viabalticę ma pochodzić z UE. To nie są podlaskie pieniądze. Białystok zabierając Viabalticę chciał się ślizgać na plecach Ełku, Grajewa, Łomży i Ostrołęki. Widać za cienki bolek, bo mu nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś