Dodaj do ulubionych

O kobietach.........

24.08.03, 00:35
Poznałem super kobietę ponad 3 miesiace temu.Dotychczas wszystko bylo
ok,ale od pewnego czasu nie możemy się porozumieć.
Zaczęła mi wymyślać jakieś dziwne historie o kinie,kolacjach itp.
Krew mnie zalewa na takie myslenie.
Jak proponowalem to nie miała czasu albo byla zmęczona.
KOBIETY CZY WY WSZYSTKIE TAKIE JESTEŚCIE????????????
PROŚCIEJ JEST POWIEDZIEĆ FACETOWI O CO CHODZI!!!!!!!!!!!!
ŻYCIE JEST ŁATWIEJZE JAK SIĘ MÓWI,A DOMYSŁY MOŻNA POZOSTAWIĆ NA DESER.
Obserwuj wątek
    • saunne Re: O kobietach......... 24.08.03, 11:45
      details napisał:

> KOBIETY CZY WY WSZYSTKIE TAKIE JESTEŚCIE????????????

Nie. Ale zastanawia mnie jedna rzecz - poznałeś _jedną_ kobietę i już
      uogólniasz? Hmmm... przyznasz, że trochę to niesprawiedliwe...

• vxy Re: O kobietach......... 26.08.03, 14:49
      Nie słuchaj Saunne, Ona jest kobietą. Wszystkie kobiety działają, jak opisałeś.
      Z czasem wzrośnie Twoje doświadczenie i z grubsza będziesz się orientował o co
      chodzi. :)
      • mgd3 Re: O kobietach......... 26.08.03, 15:03
        No to ja chyba nie jestem kobietą. Bo zawsze dokładnie i łopatologicznie
        wyjaśniam mojemu facetowi o co chodzi, o co mam pretensję itp. I w drugą stronę
        mam problem bo on jakoś nigdy nie raczy powiedzieć co mu się nie podoba i
        wszystkiego się muszę domyślać. Szlag ciężki mnie przez to kiedyś trafi!
        Przecież trzeba rozmawiać żeby tworzyć normalny związek!
        • habitus Re: O kobietach......... 26.08.03, 15:09
          Aha, witaj w klubie. Trafiłaś na tzw. "księcia małżonka". I co, nie zgadujesz
          bezbłędnie o co mu chodzi? No widzisz jaka ty jesteś...:)))
      • habitus Re: O kobietach......... 26.08.03, 15:06
        A znasz wszystkie kobiety? Kiedy się mało zna kobiety wszystkie wydają się
        reagować schematycznie. Odpowiednikiem takiego schematycznego myślenia jest
        żeńskie hasło "Mężczyźni myślą tylko o jednym". A tymczasem to się sprawdza do
        trzydziestki. Potem mężczyźni robią się o wiele bardziej interesujący i w
        dodatku zaczynają się między sobą różnić. To, co ci oczy zasłania na różnice
        między kobietami, to testosteron. Jego poziom w tej chwili przebiega nad
        brwiami. Jak zejdzie poniżej brody - zaczniesz widzieć. Trzymaj się. :)))
        • Gość: aga Re: O kobietach......... IP: *.osiedle.net.pl 28.08.03, 09:35
          przeczytałam opinie habitalusa ,hmm ,dajesz nadzieje to jest jednak
          nadzieja ,to ja sobie poczekam az znajomi przekrocza trzydziestke:-)
          • habitus Re: O kobietach......... 28.08.03, 22:16
            I ręczę za to, że nie pożałujesz takiej decyzji :)))
            • alex.4 Re: O kobietach......... 29.08.03, 11:23
              Detailsu, tak to juz jest, że jesli chcesz być z dziewczyna to powinieneś
              czasami pójść z nia d o kina, restauracji na kolacji i tym podobne rzeczy.
              Powinneś pokazać, że jesteś kreatywny. Coś z siebie potrafisz dać. Jesli chcesz
              tylko brać to daleko nie zajdziesz...
              Pozdr
              • Gość: Nessa Re: O kobietach......... IP: *.cs.bialystok.pl 29.08.03, 22:12
                Moze po prostu powoli zaczyna sie wkradac w wasz zwiazek rutyna. Wiem cos o
                tym - na poczatku wielka fascynacja, mozna byc ze soba godzinami nic nie
                robiac, tylko po prostu aby byc. Po jakims czasie chce sie czegos innego, jest
                sie juz pewnym swego partnera, wiec przychodzi czas na spedzanie czasu nie
                tylko we dwoje. I pamietaj - kobiety uwielbiaja byc zaskakiwane, pragna byc
                zauwazane, adorowane. I to nie musi byc czeste kino czy restauracja (bo to moze
                okazac sie na dluzsza mete zbyt drogie). Przeciez spacer nic nie kosztuje.
                Bardziej kobieta sie cieszy, gdy facet zaproponuje jej cos od siebie, cos co
                podkresli jego uczucie i zainteresowanie niz gdy zabierze ja na droga kolacje i
                bedzie szpanowal kasa.
                • Gość: Cynik Re: O kobietach......... IP: *.rg.m.bonet.se 30.08.03, 00:17
                  Chlopaki! Przeniescie sie do Szwecji. To sie Wam takie "kolacyjki" oplaca. Bo
                  tu sie placi "fifty/fifty". Hahaha ...
                  • habitus Re: O kobietach......... 30.08.03, 01:09
                    Patrz pan, to całkiem jak u nas w Polsce!
                • ralston Re: O kobietach......... 01.09.03, 10:53
                  Gość portalu: Nessa napisał(a):

> Bardziej kobieta sie cieszy, gdy facet zaproponuje jej cos od siebie, cos co
                  > podkresli jego uczucie i zainteresowanie niz gdy zabierze ja na droga kolacje
                  i
                  >
                  > bedzie szpanowal kasa.

I tu mi się przypomina stary dowcip o tym jak facet coś od siebie:

Halina, leżąc w łóżku ze Stefanem: Stefan! Powiedz, że mnie kochasz...
                  Stefan: Kocham cię Halina.
                  H: A powiedz, że jestem dla ciebie jak chłodny powiew wiatru w upalny dzień...
                  S: Jesteś dla mnie jak chłodny powiew wiatru w upalny dzień Halina.
                  H: Stefan - ale powiedz coś od siebie...
                  S: Śpij Halina.
    • czarnyaniolek Re: O kobietach......... 02.09.03, 21:57
      "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu.
      Ale jest to najpiękniej stracony czas" [J. Bester]
      :))
    • sprawiedliwosc_ludowa Re: O kobietach......... 02.09.03, 23:41
      Wypierdolic a pozniej...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka