lola_8 24.02.08, 20:46 mam prośbę. czy ktos zna godziny otwarcia lodowiska przy ratuszu?? albo link do strony na ktorej to jest?? bardzo prosze o szybka odpowiedz. potrzebuje jej na dzisiaj. z gory dziekuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
followthesun Re: pomozcie! potrzebuje szuybkiej odpowiedzi 24.02.08, 20:49 Proszę. Mam nadzieję,ze aktualne:) www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/articleAID=/20071122/BIALYSTOK/71121017/0/KULTURA Odpowiedz Link Zgłoś
followthesun Re: pomozcie! potrzebuje szuybkiej odpowiedzi 24.02.08, 20:50 Link nie działa więc wklejam:Lodowisko będzie otwarte codziennie do końca lutego. Na tafli o wymiarach 20 na 30 metrów zmieści się nawet 90 łyżwiarzy. - Wstępnie planujemy, że będzie można się ślizgać od południa do godziny 20.30. Bo nie chcemy zakłócać spokoju okolicznych mieszkańców. Ale jeżeli będzie porządek, to może wydłużymy godziny otwarcia - dodaje Dworzański. Odpowiedz Link Zgłoś
lola_8 Re: pomozcie! potrzebuje szuybkiej odpowiedzi 24.02.08, 20:57 dzieki, dzieki bardzo!! bardzo mi to potrzebne bylo:) pzdr:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawstydzony A co Ty nazywasz lodowiskiem? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.02.08, 21:11 Przejeżdżając ze znajomym z Australii obok powyższego,zapytał mnie kto dopuścił do takiego śmietniska w śródmieściu. Ukrywając wstyd odpowiedziałem mu,że tu trwa budowa nowoczesnego obiektu i to "śmietnisko" jak on nazwał, jest czasowe. Gratuluję wyczucia architektonicznego osobie która dopuściła do otwarcia "śmietniska" w śródmieściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzikczortu Re: Kłamczuszek IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 24.02.08, 22:43 Okropnosc! Jak tylko piekna "marcelam" stracila zaufanie, w sekunde, wszystko dookola a w tym i barwne lodowisko, jakby pokrylo sie szaroscia. Czy jest ktos taki kto potrafi jej zaufanie przywrocic? Odpowiedz Link Zgłoś