Gość: TYTUS IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 20:52 Kto jeszcze w pobliżu śródmieścia słyszy te ryki, chyba z amfiteatru? Zdaje się że jakaś gwiazda kina niemego w amfiteatrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meme Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.biaman.pl 29.08.03, 21:06 To Ich troje,wiec ryczą potrójnie plus publika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka małgośka Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:15 a to juz wiem co tak błyska mi w jednym punkcie na niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:29 ŻADNYCH GRANIC!!!i umiaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessa Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.cs.bialystok.pl 29.08.03, 22:45 Ja nadaje z Waszyngtona. Miedzy czterema blokami robi sie jakby studnia, w ktorej odbijaja sie wszystkie dzwieki. Nie musze chodzic na koncerty, aby w nich uczestniczyc. Dokladnie wiem jaka piosenka jest aktualnie grana. Nie zawsze jednak chce tego sluchac........ Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Do której będą tak ryczeć? 29.08.03, 22:55 Gość portalu: Nessa napisał(a): > Ja nadaje z Waszyngtona. Miedzy czterema blokami robi sie jakby studnia, w > ktorej odbijaja sie wszystkie dzwieki. Nie musze chodzic na koncerty, aby w > nich uczestniczyc. Dokladnie wiem jaka piosenka jest aktualnie grana. Nie > zawsze jednak chce tego sluchac........ Dlaczego organizator imprezy nie zadbal by powiadomic miaszkancow okolic amfiteatru dwa tygodnie przed impreza? Nie ma takiego obowiazku? Wielu mogloby nie planowac w tym czasie np. pisania pracy dyplomowej czy nauki do sesji poprawkowej, mozna byloby to inaczej sobie zorganizowac:-( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Do której będą tak ryczeć? 30.08.03, 09:59 Gdzie w Białymstoku zorganizować imprezę , koncert, spotkanie, na szeroką skalę by nikomu nie przeszkadzać? pamiętam Inwazję Mocy RMF, była na legionowej - przeszkadzało, była koło włókniarza też nie dobrze. Obawiam sie ze nie ma takiego miejsca w naszym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Do której będą tak ryczeć? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 30.08.03, 12:31 ogabignac napisał: > Dlaczego organizator imprezy nie zadbal by powiadomic miaszkancow > okolic amfiteatru dwa tygodnie przed impreza? A malo plakatow na miescie wisialo? Byly na nich cel imprezy i data i miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.tkb.net.pl 30.08.03, 14:47 dostrzegli je nawet fani "ich troje" , których bynajmniej nie podejrzewam o posiadanie mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 14:17 ja ciebie zorro o posiadanie muzgu tez nie podejrzewam:(trudno prawda w oczy kole:Pja tylko caly czas sie zastanawiam jak to mozliwe ze ich troje caly czas sprzedaje najwiecej plyt i jest najbardziej popularnym zespolem!!a przeciez ich nikt nie lubi:Pheheh ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
gibbonitus Re: Do której będą tak ryczeć? 30.08.03, 14:50 Nie przesadzajcie. Nie przepadam za Ich troje, ale gdyby tak w amfiteatrze byl koncert Waszej ulubionej gwiazdy to pewnie nie mielibyscie nic przeciwko. Moze wogole zakazac imprez w bialym i zrobic z naszego miasta jeszcze wieksza dziure i zadupie niz jest w tej chwili. Jaki koncert by sie w miescie nie odbywal i tak bedzie komus przeszkadzal, ale rozumiem, ze Wasze wypowiedzi sa przede wszystkim przejawem dezaprobaty dla muzyki owego zespolu. Tylko precyzujcie je jasno np. Ich troje sa do d... itp. Wtedy wszyscy zrozumieja, a tak ktos jest gotow pomyslec, ze jestescie przeciwni wszelkim staraniom "ukulturalnienia" miasta. Mam na mysli rowniez np. zakazanie organizowania w bialym dni sztuki wspolczesnej bo zakloca ona porzadek, a uliczne spektakle dezorganizuja harmonijne i nudne do bolu zycie miasta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 31.08.03, 10:20 Dziś jest niedziela. A co ryczało wczoraj, czyli w SOBOTĘ - hę? Ryczało a potem strzelało (nie widziałam, słyszałam tylko). Czy to echo po TYCH TROJE z piątku? Odpowiedz Link Zgłoś