Dodaj do ulubionych

Do której będą tak ryczeć?

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 20:52
Kto jeszcze w pobliżu śródmieścia słyszy te ryki, chyba z amfiteatru?
Zdaje się że jakaś gwiazda kina niemego w amfiteatrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: meme Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.biaman.pl 29.08.03, 21:06
      To Ich troje,wiec ryczą potrójnie plus publika
      • Gość: mrówka małgośka Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 21:15
        a to juz wiem co tak błyska mi w jednym punkcie na niebie...
        • Gość: :D Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 22:29
          ŻADNYCH GRANIC!!!i umiaru
    • Gość: Nessa Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.cs.bialystok.pl 29.08.03, 22:45
      Ja nadaje z Waszyngtona. Miedzy czterema blokami robi sie jakby studnia, w
      ktorej odbijaja sie wszystkie dzwieki. Nie musze chodzic na koncerty, aby w
      nich uczestniczyc. Dokladnie wiem jaka piosenka jest aktualnie grana. Nie
      zawsze jednak chce tego sluchac........
      • ogabignac Re: Do której będą tak ryczeć? 29.08.03, 22:55
        Gość portalu: Nessa napisał(a):

> Ja nadaje z Waszyngtona. Miedzy czterema blokami robi sie jakby studnia, w
        > ktorej odbijaja sie wszystkie dzwieki. Nie musze chodzic na koncerty, aby w
        > nich uczestniczyc. Dokladnie wiem jaka piosenka jest aktualnie grana. Nie
        > zawsze jednak chce tego sluchac........

Dlaczego organizator imprezy nie zadbal by powiadomic miaszkancow
        okolic amfiteatru dwa tygodnie przed impreza? Nie ma takiego obowiazku?
        Wielu mogloby nie planowac w tym czasie np. pisania pracy dyplomowej
        czy nauki do sesji poprawkowej, mozna byloby to inaczej sobie zorganizowac:-(
        • poziomk Re: Do której będą tak ryczeć? 30.08.03, 09:59
          Gdzie w Białymstoku zorganizować imprezę , koncert, spotkanie, na szeroką skalę
          by nikomu nie przeszkadzać?
          pamiętam Inwazję Mocy RMF, była na legionowej - przeszkadzało, była koło
          włókniarza też nie dobrze.
          Obawiam sie ze nie ma takiego miejsca w naszym miescie
        • Gość: rowerzyk Re: Do której będą tak ryczeć? IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 30.08.03, 12:31
          ogabignac napisał:

> Dlaczego organizator imprezy nie zadbal by powiadomic miaszkancow
          > okolic amfiteatru dwa tygodnie przed impreza?

A malo plakatow na miescie wisialo? Byly na nich cel imprezy i data i miejsce...

• Gość: zorro Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.tkb.net.pl 30.08.03, 14:47
            dostrzegli je nawet fani "ich troje" , których bynajmniej nie podejrzewam o
            posiadanie mózgu
            • Gość: hahah Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 14:17
              ja ciebie zorro o posiadanie muzgu tez nie podejrzewam:(trudno prawda w oczy
              kole:Pja tylko caly czas sie zastanawiam jak to mozliwe ze ich troje caly czas
              sprzedaje najwiecej plyt i jest najbardziej popularnym zespolem!!a przeciez
              ich nikt nie lubi:Pheheh ciekawe...
          • gibbonitus Re: Do której będą tak ryczeć? 30.08.03, 14:50
            Nie przesadzajcie. Nie przepadam za Ich troje, ale gdyby tak w amfiteatrze byl
            koncert Waszej ulubionej gwiazdy to pewnie nie mielibyscie nic przeciwko. Moze
            wogole zakazac imprez w bialym i zrobic z naszego miasta jeszcze wieksza dziure
            i zadupie niz jest w tej chwili. Jaki koncert by sie w miescie nie odbywal i
            tak bedzie komus przeszkadzal, ale rozumiem, ze Wasze wypowiedzi sa przede
            wszystkim przejawem dezaprobaty dla muzyki owego zespolu. Tylko precyzujcie je
            jasno np. Ich troje sa do d... itp. Wtedy wszyscy zrozumieja, a tak ktos jest
            gotow pomyslec, ze jestescie przeciwni wszelkim staraniom "ukulturalnienia"
            miasta. Mam na mysli rowniez np. zakazanie organizowania w bialym dni sztuki
            wspolczesnej bo zakloca ona porzadek, a uliczne spektakle dezorganizuja
            harmonijne i nudne do bolu zycie miasta. Pozdrawiam
            • Gość: a to ja Re: Do której będą tak ryczeć? IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 31.08.03, 10:20
              Dziś jest niedziela.
              A co ryczało wczoraj, czyli w SOBOTĘ - hę?
              Ryczało a potem strzelało (nie widziałam, słyszałam tylko).
              Czy to echo po TYCH TROJE z piątku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka