Dodaj do ulubionych

Platforma nie chce Traktatu

21.03.08, 19:57
Zobaczcie sondaż

www.platforma.org/pl/
Obserwuj wątek
    • stachkonwa Re: Platforma nie chce Traktatu 21.03.08, 20:17
      Ale się dziś napracowałaś! Ponad dwa tysiące razy kliknąć! Jestem pod wrażeniem
      • dziwny_gosc Re: Platforma nie chce Traktatu 24.03.08, 21:06
        Sonda nie zlicza kliknięć z tego samego komputera, tak po prostu klikali
        internauci. Straszne, co? Ale administratorzy zostali już ściągnięci do pracy i
        wszystko wróciło do normy. Dla tych co nie wiedzą o co chodzi:
        zdziwiony.salon24.pl/67193,index.html
        • Gość: azp11 Re: Platforma nie chce Traktatu IP: *.elpos.net 24.03.08, 21:25
          Przedstawiasz fakty. Temu nie można zaprzeczyć.
          • dziwny_gosc Re: Platforma nie chce Traktatu 24.03.08, 21:30
            To nie ja jestem autorem tego blogu. Ale też widziałem wynik sondy gdy pojawił
            się ten wątek, no i teraz.
            • Gość: azp11 Re: Platforma nie chce Traktatu IP: *.elpos.net 24.03.08, 22:13
              Też widziałem przed moderacją.
          • Gość: tomekk Re: Platforma nie chce Traktatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:58
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77304021&a=77380113
            (rzecze azp do grossa)
            • Gość: azp11 Re: Platforma nie chce Traktatu IP: *.elpos.net 25.03.08, 17:45
              Nadawałbyś się na moderatora strony PO.
              • Gość: tomekk Re: Platforma nie chce Traktatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:14
                Ty jesteś jednak dziwnym człowiekiem: z jednymi faktami nie dyskutujesz, z
                innymi zawzięcie próbujesz to robić.
        • aldonab1960 Parada Oszustów? 25.03.08, 09:34
          Manipulacja to ich specjalność?
        • stachkonwa E tam 25.03.08, 12:23
          to był żart z tym klikaniem, choć ja sprawdziłem i kliknąłem kilkanaście razy
          pod rząd (z 30-sekundowymi przerwami), no i sie okazało, że wszystkie moje głosy
          zostały policzone, więc nie masz racji. Czy straszne? Straszne jest to, że
          ktokolwiek traktuje takie sondy poważnie. Bo to jest tak samo wiarygodne, jak
          wyniki włoskiej sondy, z której wynikło, że Włosi najbardziej boją się na euro
          polskiej reprezentacji. Najwierniejszymi czytelnikami partyjnych witryn są
          przeciwnicy polityczni danej partii. Na stronach PiS i SLD też zdarzają się
          wyniki niezgodne z programami tych partii. Przed wyborami na jednej z witryn
          znalazłem sondę przedwyborczą, z której wynikało, że 12% głosów zdobędzie UPR. I
          każda partyjna witryna zatrudnia takich administratorów. Ale każdy pretekst
          dobry, żeby nielubianą partię obsobaczyć i o to chodzi (i tylko o to) w tym wątku
          • aldonab1960 POjaśnienie 25.03.08, 14:26
            Masz rację, że sondaże są mało wiarygodne, ale teraz już nie to chodzi w tej
            sprawie. Chodzi o to, że gdy Platforma zorientowała się, że na ich oficjalnej
            stronie zdecydowanie przeważają głosy przeciw ratyfikacji traktatu,
            zmanipulowała wyniki na jedyne słuszne. Dała się złapać na gorącym uczynku;
            szczegóły np. tutaj

makroman.salon24.pl/67278,index.html
            • stachkonwa Re: POjaśnienie 25.03.08, 15:28
              E tam, zmanipulowała. Po prostu młodzieżówka zasiadła przed komputery. Nie jesteś chyba na tyle naiwna, by sądzić, że inne partie by tego nie zrobiły.
              • stachkonwa Re: POjaśnienie 25.03.08, 15:32
                Sprawdziłem treść linku i zobaczyłem, że bywają gorsi admini, niż admin tego
                forum. Chociaż może za jakiś czas będzie komunikat, że tym, co głosowali na
                "tak" wychodziło "nie" ze względu na winę oprogramowania :)
                • aldonab1960 Re: POjaśnienie 25.03.08, 16:09
                  Manipulacji ciąg dalszy

www.dziennik.pl/polityka/article142107/PO_cudownie_zmienila_wyniki_sondazu.html
                  I kto w te bajki uwierzy?
                  • stachkonwa Re: POjaśnienie 25.03.08, 16:17
                    "Od osób odpowiedzialnych za prowadzenie naszej strony dowiedziałem się, że
                    strona była w przebudowie. I to właśnie dlatego dochodziło do takich
                    technicznych niespodzianek" - tłumaczy w rozmowie z dziennikiem.pl Grzegorz
                    Dolniak, wiceszef klubu Platformy Obywatelskiej.

"Teraz już jest wszystko w porządku. Zapewniam, że to nie było żadne
                    przekłamanie. Celowe przekłamanie możnaby podejrzewać raczej w przypadku, gdyby
                    wyniki na naszej stronie rażąco różniły się od sondaży społecznych. A większość
                    Polaków jest za ratyfikacją traktatu" - dodaje.
                    -------------
                    A nie mówiłem?
                    • stachkonwa Re: POjaśnienie 25.03.08, 16:18
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=77304021&a=77405145
    • aldonab1960 Tak się kręci lody w Platformie 25.03.08, 16:27
      Jest już film o kręceniu lodów w Platformie:

pl.youtube.com/watch?v=ysKiejV68m0
      • Gość: tomekk Re: Tak się kręci lody w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 16:36
        Jak ci się unia nie podoba zrób to, co cejrowski albo wyjedź do łukaszenki.
        Wolny niezależny antyunijny kraj
        • Gość: azp11 Re: Tak się kręci lody w Platformie IP: *.elpos.net 25.03.08, 17:42
          To teraz robisz w departamencie czystek ideologicznych? Tak czy
          inaczej, gratuluję wysokich lotów.
          • Gość: tomekk Re: Tak się kręci lody w Platformie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:05
            Po prostu pokazuję, że z każdej sytuacji jest jakieś wyjście
            • Gość: azp11 Re: Tak się kręci lody w Platformie IP: *.elpos.net 25.03.08, 18:15
              Metoda z tradycjami.
              • stachkonwa Azp i Tomku 25.03.08, 18:17
                Mam prośbę. Wymieniajcie swoje czułości na gadu-gadu albo czymś takim, ponieważ
                kolejny wątek sprowadzicie na oślą ławkę
                • Gość: azp11 Re: Azp i Tomku IP: *.elpos.net 25.03.08, 18:25
                  Napisz do admina, żeby nie wysyłał tego wątku na oślą ławkę.
    • stachkonwa Re: Platforma nie chce Traktatu 25.03.08, 18:47
      Znów nie chce, Ale za to teraz już na pewno tylko raz można zagłosować
      • aldonab1960 tuskomatołki 25.03.08, 20:44
        www.tvn24.pl/-1,1543596,wiadomosc.html
    • aldonab1960 Zmiękła im rura 25.03.08, 21:16
      Wyniki były nie PO ich myśli, więc sondę usunęli
      • Gość: tomekk Re: Zmiękła im rura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 21:26
        Ach, wreszcie poPiSszczeć można, co za radość!
        • stachkonwa Re: Zmiękła im rura 25.03.08, 23:16
          Przymęcz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka